Nou în gamă

Visbody M30 este un scaner corporal 3D inteligent creat pentru analiza posturii si evaluare corporala. Echipamentul reprezinta o solutie inovativa, precisa si eficienta pentru industriile de frumusete, terapie medicala, pierdere in greutate si de fitness. Pentru capturarea de date, persoana careia i se face analiza trebuie sa se urce pe o platforma rotativa, urmand ca o camera sa inregistreze scanarea 3D completa (360°) a corpului. In urma analizei datelor, pot fi generate trei tipuri de rapoarte ce urmaresc schimbarile corporale.


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro
Descriere
 • Analiza completa a compozitiei corporale (masa musculara, grasime, apa, proteine si saruri anorganice)
 • Evaluarea posturii si analiza miscarilor sunt folosite in identificarea de problemelor fizice si reducerea riscurilor de accidentare in activitatile sportive
 • Rapoarte detaliate si complexe: compozitie corporala, miscarile umarului, analiza posturii, etc.
 • Creare de avataruri 3D si vizualizare a schimbarilor corporale prin scanare 360° a corpului si compararea cu datele istorice
 • Faciliteaza conectarea utilizatorilor cu profesionisti din domeniul sanatatii si fitness-ului pentru evaluari suplimentare si tratament adecvat, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii

 • Scanner corporal pentru analiza si evaluarea posturii (9 elemente de evaluare).
 • Platforma rotativa, cantar corporal.
 • Permite masuratori corporale automata multi-dimensionale (13 elemente corporale). Doar scanare corporala, nu analiza BIA (Bioelectrical impedance analysis).
 • Procesare date si stocare in cloud (Amazon, Franta) - abonamentul Cloud pentru primul an inclus.
 • Utilizare in healthcare, reabilitare si terapii medicale, fitness si sali gym, centre spa & compleuri hoteliere de lux.
 • Servicii instalare si instruire incluse. Garantie 12 luni
Avantaje
Creare de avataruri corporale 3D prin scanare 360°
Scanerul captureaza in mod eficient date corporale si genereaza modele umane 3D reale si foarte detaliate. Cu ajutorul acestor date, se poate realiza o evaluare a sanatatii. Spre exemplu, daca raportul determina un nivel insuficient de apa, proteine sau saruri anorganice sau un nivel excesiv de grasime in corp, acestea sunt semne ca echilibrul compozitiei corporale este rupt. Balanta poate fi refacuta cu ajutorul unui specialist care poate recomanda schimbari in stilul de viata, dieta si sport.
Creare de avataruri corporale 3D prin scanare 360°
9 masuratori pentru forma corpului si analiza posturii
Scanerul efectueaza o evaluare completa a posturii folosind tehnologia de detectare 3D a punctelor scheletale. Se pot identifica probleme de postura pe baza unor considerente stiintifice si vizuale, contribuind astfel la evaluarea profesionala a clientilor.
9 masuratori pentru forma corpului si analiza posturii
13 masuratori pentru circumferinta corpului si analiza posturii
Masuratorile pentru circumferinta corpului se realizeaza rapid folosind o camera cu senzor de adancime si algoritmi auto-dezvoltati. Spuneți “Nu” masurătorilor manuale ineficiente și inexacte, dezvăluind eficient date precise ale corpului clientilor dvs.
13 masuratori pentru circumferinta corpului si analiza posturii
Creare de avataruri de tip “inainte si dupa”
A vedea inseamna a intelege. Comparati pana la 8 date istorice de testare si vizualizati trendurile schimbarilor corporale pentru a avea o perspectiva vizuala concreta asupra diferentelor survenite in timp.
Creare de avataruri de tip “inainte si dupa”
Rapoarte si analize complexe
Rapoartele si analizele ce pot fi generate cu ajutorul scanerului sunt:
- 4 fise complete de rezultate de testare cu analize detaliate
- 3 tipuri de rapoarte de testare
- avataruri "inainte si dupa" care arata cum se schimba corpul
Rapoarte si analize complexe
Raportul compozitiei corporale
Scanerul poate efectua evaluarea sanatatii fizice prin verificarea schimbarilor in proportia de masa musculara, grasime, apa, saruri anorganice si proteine. Analizele sunt complexe, urmarind inclusiv indici precum rata metabolica bazala sau raportul talie-sold. Urmariti schimbarile fizice ale unui client in orice moment, utilizand date segmentare si facand comparatie cu datele istorice. Acelasi raport evalueaza si tipul de corp al clientului, pe baza greutatii, grasimii corporale si a masei muschilor scheletali (tip C, tip I sau tip D).
Raportul compozitiei corporale
Evaluarea amplitudinii miscarilor
Prin functia de evaluare a amplitudinii de miscare a umarului in diferite directii, se poate atrage atentia clientilor asupra problemelor legate de miscari limitate sau dureroase, prevenind astfel eficient eventuale leziuni sportive sau imbunatatind eficienta in activitatile sportive si calitatea vietii.
Evaluarea amplitudinii miscarilor
Raportul analizei posturii
Acest raport este reprezentat prin diagrame bidimensionale de postura care prezinta vedere frontala, vedere laterala stanga, vedere laterala dreapta si vedere de sus. Pentru elementele anormale, vor fi afisate sfaturi corespunzatoare privind riscurile asociate, iar clientul va fi indrumat catre antrenori sau profesionisti (ex: kinetoterapeuti) pentru tratament suplimentar.
Raportul analizei posturii
Raportul referitor la functionarea umarului
Raportul privind functia umarului consta intr-o serie de teste ale functiei umarului, care implica miscarea individuala a umarului in diferite plane. Exercitiile inregistrate pot include flexie, extensie, aductie, abductie cu rotirea bratului intern si extern.
Raportul referitor la functionarea umarului
Design elegant ce transforma spatiul in care este amplasat
Scanerul are un design inteligent si elegant ce se poate integra in orice spatiu din biroul sau studioul dvs. Atunci cand este pornit, este un instrument puternic de analiza corporala, iar atunci cand este oprit, se transforma intr-o oglinda eleganta.
Design elegant ce transforma spatiul in care este amplasat
Adaugati valoare la orice pas din traseul clientilor dvs
Datele generate cu ajutorul scanerului Visbody M30 inspira clientii sa ramana conectati cu dvs pe tot parcursul calatoriei lor de transformare. In general, exista patru pasi principali in lucrul cu un client. Primul este acela de constientizarea unei probleme, in urma datelor obtinute din prima scanare a corpului. Pe baza acestor date, urmeaza setarea unor obiective si crearea unui program de atingere a acestor obiective. La intervale regulate, tot cu ajutorul scanerului se poate verifica si valida progresul facut de client. Intr-un final, dupa ce obiectivele au fost atinse, puteti sarbatori victoria si impartasi experienta cu alti potentiali clienti ce pot fi inspirati de succesul avut.
Adaugati valoare la orice pas din traseul clientilor dvs
Specificatii
SKUSCC.VSM30000.001
Alimentare220V/50Hz
DimensiuniOglinda: 1860x550x340mm
Platforma rotativa: 92mm inaltime si 450mm diametru
Covor: 1630x600mm
Greutate netaOglinda: 47kg
Platfoma rotativa: 7.5kg
Greutate maxima testata pe platforma rotativa180kg
Inaltime maxima200cm
Aplicatii
Aplicatii
• Analiza posturii
• Evaluare corporala
• Creare de avataruri 3D
Industrii:
• Estetica
• Terapie medicala
• Fitness
• Nutritie
Video

Alte cautari: visbody m30, scanner corporal 3d, scanner postura evaluare corporala, terapie medicala, pierdere in greutate, scanner 3d fitness,