Visbody M30 este un scaner corporal 3D inteligent creat pentru analiza posturii si evaluare corporala. Echipamentul reprezinta o solutie inovativa, precisa si eficienta destinata clinicilor de infrumusetare, centrelor de healthcare, fitness, yoga, cabinetelor de recuperare medicala. Scanarea corporala este simpla si rapida, camera optica 3D de ultima generatie inregistrand scanarea 3D completa a corpului (360°).


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro
Descriere
 • Analiza completa a compozitiei corporale (masa musculara, grasime, apa, proteine si saruri anorganice)
 • Evaluarea posturii statice si analiza miscarilor sunt folosite in identificarea de problemelor fizice si reducerea riscurilor de accidentare in activitatile sportive
 • Rapoarte detaliate si complexe: compozitie corporala, miscarile umarului, analiza posturii, etc.
 • Creare de avataruri 3D si vizualizare a schimbarilor corporale prin scanare 360° a corpului si compararea cu datele istorice
 • Faciliteaza conectarea utilizatorilor cu profesionisti din domeniul sanatatii si fitness-ului pentru evaluari suplimentare si tratament adecvat, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii

 

Visbody M30 este un scaner corporal 3D pentru analiza si evaluare corporala cu platforma rotativa tip cantar. Scanerul permite masuratori corporale automate multi-dimensionale precum si analiza posturii a mobilitatii umerilor. Rapoartele generate in urma masuratorilor pot fi vizualizate de catre utilizator direct pe telefon prin citirea codului QR generat dupa scanare, sau intr-un raport complet in format PDF.

Utilizarea este extrem de simpla si intuitiva, utilizatorul urmand instructiunile vizuale de pe ecranul larg al echipamentului sau cele auditive (in limba engleza sau altele). Scanerul poate fi operat de la buton / touchscreen sau prin gesturi recunoscute de catre camera optica.

Ulterior scanarii, datele sunt procesate in cloud iar rezultatele vor fi descarcate si vizualizate pe telefonul mobil sau in rapoartul PDF generat, care include 3 tipuri de rapoarte ce urmaresc schimbarile corporale.

 

Nota: Pentru masuratori corporale cat mai precise se recomanda ca utilizatorul / pacientul sa poarte imbracaminte sau lenjerie stransa pe corp, preferabil din materiale care se muleaza pe corp. 

 

 

 • Scaner corporal pentru analiza si evaluarea posturii (9 elemente de evaluare).
 • Platforma rotativa, cantar corporal.
 • Permite masuratori corporale automata multi-dimensionale (13 elemente corporale), fara a face insa si analiza impedantei bioelectrice (BIA) 
 • Procesare date si stocare in cloud (Amazon, Franta) - abonamentul Cloud pentru primul an inclus. Abonament cloud lifetime disponibil optional (pentru proiecte de finantare) 
 • Utilizare in healthcare, reabilitare si terapii medicale, fitness si sali gym, centre spa & compleuri hoteliere de lux.
 • Servicii instalare si instruire incluse. Garantie 12 luni

 

Avantaje
Creare de avataruri 3D prin scanare corporala 360°
Scanerul M30 captureaza rapid si eficient datele fizice corporale ale persoanei scanate si genereaza un model uman 3D real si detaliat, model cunoscut sub forma de avatar 3D. Cu ajutorul acestor date, se poate realiza o analiza a posturii si formei fizice care ajuta profesionistii in healthcare, nutritie, medical, fittnes sa inteleaga situatia specifica a utilizatorului si sa recomanda masurile necesare imbunatatirii sau schimbarii stilului de viata, dieta si sport.
Creare de avataruri 3D prin scanare corporala 360°
9 masuratori pentru forma corpului si analiza posturii
Scanerul efectueaza o evaluare completa a posturii folosind tehnologia de detectare 3D a punctelor scheletale. Se pot identifica probleme de postura pe baza unor considerente stiintifice si vizuale, contribuind astfel la evaluarea profesionala a clientilor.
9 masuratori pentru forma corpului si analiza posturii
13 masuratori pentru circumferinta corpului si analiza posturii
Masuratorile pentru circumferinta corpului sunt realizate rapid folosind camera optica 3D de profunzime si algoritmi proprii Visbody. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa respecte instructiunile de pe ecran si cele audio si sa ramana nemiscat in timpul scanarii.
Nu mai este nevoie de masuratori manuale pe cat de incomode pe atat de ineficiente si inexacte. In doar 30 secunde obtineti masuratori precise iar datele masurate vor fi disponibile imediat in raportul generat pentru telefoane mobile sau in raportul PDF, gata de printare
13 masuratori pentru circumferinta corpului si analiza posturii
Creare de avataruri de tip “inainte si dupa”
A vedea inseamna a intelege. Comparati pana la 8 date istorice de testare si vizualizati trendurile schimbarilor corporale pentru a avea o perspectiva vizuala concreta asupra diferentelor survenite in timp.
Creare de avataruri de tip “inainte si dupa”
Rapoarte si analize corporale complexe
Rapoartele si analizele ce pot fi generate cu ajutorul scanerului sunt:
- 4 fise complete de rezultate de testare cu analize detaliate
- 3 tipuri de rapoarte de testare
- avataruri "inainte si dupa" care arata cum se schimba corpul

La folosirea codului QR ca metoda de logare, utiulizatorii vor putea cu ajutorul codului QR generat dupa scanare sa aiba acces la raportul generat direct de pe telefonul lor mobil unde isi vor crea contul propriu.

Rapoartele permit urmarirea evolutiei de la o masuratoare la alta si ajuta specialistii din healthcare, nutritie, medical, fittnes sa urmareasca si sa evalueze starea pacientului pentru a putea recomanda masurile necesare. Spre exemplu, daca raportul determina un nivel insuficient de apa, proteine sau saruri anorganice sau un nivel excesiv de grasime in corp, acestea sunt semne ca echilibrul compozitiei corporale a fost intrerupt. Specialistul poate sfatui pacientul asupra schimbarilor potrivite in stilul de viata, dieta si sport.
Rapoarte si analize corporale complexe
Raportul compozitiei corporale
Scanerul poate efectua evaluarea sanatatii fizice prin verificarea schimbarilor in proportia de masa musculara, grasime, apa, saruri anorganice si proteine. Analizele sunt complexe, urmarind inclusiv indici precum rata metabolica bazala sau raportul talie-sold. Urmariti schimbarile fizice ale unui client in orice moment, utilizand date segmentare si facand comparatie cu datele istorice. Acelasi raport evalueaza si tipul de corp al clientului, pe baza greutatii, grasimii corporale si a masei muschilor scheletali (tip C, tip I sau tip D).
Raportul compozitiei corporale
Evaluarea posturii corporale statice
Postura statica (verticala) a corpului reprezinta modul in care o persoana isi sustine corpul in pozitie verticala. Scanarea corporala si analiza posturii ajuta la identificarea diverselor probleme de sanatate cauzate de pozitii defectuoase cum ar fi scolioza, cifoza, postura lordotica, postura spatelui plat, pozitia capului inainte.

In timpul scanarii sunt evaluate alinierea capului, a umerilor, simetria nivelului umarului, simetria pelviana, articulatiile soldului, genunchiului si gleznei

Raportul de analiza a posturii ofera diagrame bidimensionale de postura care prezinta vedere frontala, vedere laterala stanga, vedere laterala dreapta si vedere de sus. Pentru elementele anormale, vor fi afisate sfaturi corespunzatoare privind riscurile asociate, iar utilizatorul va fi indrumat catre specialisti sau profesionisti in recuperare medicala. Acestia pot utiliza raportul analizei posturii pentru a oferi tratamente si exercitii de corectie a posturii
Evaluarea posturii corporale statice
Evaluarea amplitudinii miscarilor si mobilitatii bratelor
Prin functia de evaluare a amplitudinii de miscare a umarului in diferite directii, se poate atrage atentia clientilor asupra problemelor legate de miscari limitate sau dureroase, prevenind astfel eficient eventuale leziuni sportive sau imbunatatind eficienta in activitatile sportive si calitatea vietii.
Scanarea corporala - evaluare mobilitatea bratelor
Evaluarea mobilitatii si flexibilitatii umerilor
Utilizand senzorul optic 3D de profunzime precum si algoritmii proprii, scannerul corporal realizeaza inclusiv masurarea mobilitatii si flexibilitatii umerilor. In cadrul procesului de scanare utilizatorul va roti individual bratele in diferite plane, urmand instructiunile audio si video, pentru a permite testarea si evaluarea mobilitatii umarului. Exercitiile inregistrate pot include flexie, extensie, aductie, abductie cu rotirea bratului intern si extern.

Raportul final generat va include inclusiv raportul detaliat de analiza al mobilitatii umerilor.
Scanarea corporala - evaluare mobilitatea si flexibilitatea umerilor
Design elegant si minimalist pentru un spatiu modern si curat
Scanerul Visbody M30 are un design inteligent cu aspect minimalist si elegant care poate fi integrat in orice spatiu de birou, cabinet medical, studio fitness, etc. In modul oprit sau standy, scannerul are forma unei oglinzi elegante, iar atunci cand este pornit, se transforma intr-un instrument puternic de analiza corporala.
Pentru confortul pacientilor sau utilizatorilor Dvs la scanare, recomandam amplasarea lui intr-o zona relativ privata, delimitata vizual.
Design elegant si minimalist pentru un spatiu modern si curat
Adaugati valoare la orice pas din traseul clientilor dvs
Datele generate cu ajutorul scanerului Visbody M30 inspira clientii sa ramana conectati cu dvs pe tot parcursul calatoriei lor de transformare. In general, exista patru pasi principali in lucrul cu un client. Primul este acela de constientizarea unei probleme, in urma datelor obtinute din prima scanare a corpului. Pe baza acestor date, urmeaza setarea unor obiective si crearea unui program de atingere a acestor obiective. La intervale regulate, tot cu ajutorul scanerului se poate verifica si valida progresul facut de client. Intr-un final, dupa ce obiectivele au fost atinse, puteti sarbatori victoria si impartasi experienta cu alti potentiali clienti ce pot fi inspirati de succesul avut.
Adaugati valoare la orice pas din traseul clientilor dvs
Specificatii
SKUSCC.VSM30000.001
Clasa produsProfesionala
Tehnologie Vision AI plus optical 3D reconstruction
Domenii utilizareHealthcare, clinici de infrumusetare, terapii si recuperare medicala, fitness, yoga
Greutate maxima masurabila 180kg (platforma rotativa)
Inaltime maxima masurabila 200cm
Panou controlTip touchscreen
Mod operareRecunoastere gesturi; operare buton / touchscreen
Masuratori circumferinta13 parametri masurati (gat, umeri, piept, talie, solduri, glezne)
Analiza corporala Raport cu 4 indici masurati
Evaluare postura corporala Raport cu 9 indici masurati
Evaluare mobilitate umeri Raport analiza mobilitatii umerilor cu 4 indici masurati (anteflexiune, abductie dreapta/stanga )
Mod generare rapoarte Pe telefon mobil (logare cu cod QR), in format PDF, in platforma de administrare (cod QR sau bon ordine)
ProcesareProcesare date si stocare in cloud (Amazon, Franta)- abonamentul Cloud pentru primul an inclus.
Conexiuneinternet prin cablu (obligatoriu de buna calitate)
Alte specificatiiInstructiuni live pentru utilizare video si/sau audio (lb engleza); Ecran tip oglinda in modul stand-by
Greutate netaSistem masurare 47kg
Platfoma rotativa 7.5kg
DimensiuniSistem masurare 1860x550x340mm
Platforma rotativa 92mm inaltime si 450mm diametru
Covor cauciuc 1630x600mm
Alimentare220V/50Hz
Continut pachetScanner corporal, platforma rotativa, covoras din material cauciucat, manual, cabluri alimentare
Aplicatii
Aplicatii in domeniul medical, healthcare, fitness, nutritie si dieta, beauty si estetica,
• Analiza posturii
• Evaluare corporala pe baza masuratorilor circumferintei si a indicilor masurati;
• Evaluare postura corporala si a mobilitatii umerilor pe baza indicilor masurati;
• Creare de avataruri 3D
Industrii:
• Centre de healtecare si clinici de medicina estetica;
• Cabinete de terapie si recuperare medicala;
• Saloane de fitness, yoga, pilates;
• Cabinete de nutritie si dieta,
Video

Alte cautari: visbody m30, scanner corporal 3d, scanner postura evaluare corporala, terapie medicala, pierdere in greutate, scanner 3d fitness,