În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Artec 3D-Space Spider este noul scanner 3D proiectat special pentru domeniul CAD si AEC, fiind perfect pentru utilizare in inginerie inversa, design de produs sau operatiuni de control al calitatii in procesele de productie. Impreuna cu aplicatia software Artec Studio (neinclusa in pachet), scannerul 3D-Space Spider reprezinta un instrument pe cat de puternic pe atat de ergonomic si mobil pentru designeri si dezvoltatori de produs, ingineri, proiectanti, sau inventatori in cele mai variate domenii.


0721.029.776    (Cristi D.)
sales3d@zspotmedia.ro
Descriere
  • Scanari de inalta acuratete si rezolutie - perfecte pentru piata tehnica (CAD);
  • Textura de calitate - pentru scanari in culori vii;
  • Scanare si aliniere in timp real - pentru rezultate vizibile si cuantificabile inca din timpul scanarii;
  • Fara calibrare, markeri, totul doar cu un cablu USB – pentru utilizare facila si rapida;
  • Pret atractiv pentru piata tehnica, comparativ cu scanerele 3D destinate metrologiei

Avantaje
Scanner perfect pentru piata CAD
Artec 3D-Space Spider este primul scanner 3D portabil pentru aplicatii tehnice (CAD). El scaneaza cu acuratete de pana la 30 microni si rezolutie de pana la 100 microni, fiind extrem de eficient in digitizarea 3D a pieselor si obiectelor de dimensiuni mici, cu detalii complicate, margini ascutite si pereti subtiri.
Fara a oferi acuratetea maxima solicitata in anumite domenii industriale precise (ceasornicarie, bijuterii, etc), Artec 3D-Space Spider este totusi perfect pentru utilizare in domeniul prelucrarii industriale mecanice, electrotehnica, industria auto, industria bunurilor de consum (aparate electrice, electrocasnice, jucarii, produse ingrijire corporala, produse de menaj, incaltaminte, etc)
Scanner perfect pentru piata CAD
Scanner perfect pentru Controlul Calitatii
Artec 3D-Space Spider poate fi utilizat pentru pastrarea calitatii produselor in cadrul proceselor de productie. Precizia scanarii, rezolutia si acuratetea inalta, combinate cu multiple instrumente de masurare oferite de aplicatia Artec Studio va permit satisfacerea cerintelor de calitate, precum si eliminarea erorilor de fabricatie prin masurarea deformarilor sau abaterilor.
Scanner perfect pentru Controlul Calitatii
Scanare perfecta pentru CG si multimedia
Artec 3D-Space Spider introduce nivele performante de detaliu si precizie in scanare. Veti putea crea cadre CG de inalt-detaliu prin digitizarea unor obiecte de mici dimensiuni in culori stralucitoare. Scanerul captureaza informatia color in 24biti/pixel (bpp) cu o rezolutie de 1.3Mp. Modele 3D obtinute sunt detaliate si texturate (color) putand fi folosite extrem de usor si eficient in industria media, animatie si CG.
De altfel, scanerele Artec au fost folosite si in trecut pentru digitizarea echipei de fotbal a Braziliei in vederea integrarii fotbalistilor in jocuri PC, sau pentru creerea unor efecte speciale in filme SF precum The Darkest Hour (2011) sau August.Eighth (2012).
Artec 3D-Space Spider poate fi folosit si in domeniul medicinei, artei, arhitecturii sau conservarii patrimoniului insa numai in cazul digitizarii de obiecte de mici dimensiuni. Pentru obiecte de peste 15-20cm recomandam Artec Eva.
Scanare perfecta pentru CG si multimedia
Scanare simpla – fara calibrare, fara markere
Scannerul Artec 3D-Space Spider nu necesita proceduri calibrare la inceputul scanarii. De asemenea nu este nevoie sa plasati markere pe modele Dvs inainte de scanare.
Usor si portabil
Artec 3D-Space Spider cantareste doar 850 de grame, ceea ce il face un scaner 3D cu adevarat portabil. Portabilitatea scanerului va permite scanarea modelelor prin rotirea scanerului in jurul acestora, fara miscarea modelelor.
Pentru institutiile si companiile din domeniul educational (scoli, licee, colegii, universitati, etc) oferim Pachete Educationale la preturi speciale care includ si multiple licente Artec Studio gratuite.
Se pot dota astfel mai multe laboratoare din diferite facultati / colegii ale Universitatii, fiecare laborator utilizand mai multe licente pentru pregatirea individuala a studentilor in cadrul noilor cursuri specializate pe tehnologii 3D. Astel de cursuri au aplicabilitate in Inginerie, Ortopedie si Protezare, Grafica si CGI, Conservarea obiectelor de arta si patrimoniu, etc.
Pentru detalii adresati-va specialistilor firmei noastre!
Specificatii
Caracteristici tehnice Scanner color Artec 3D-Space Spider
Ablitate captura texturaDA
Rezolutie 3DMax 0,1 mm
Acuratete 3DMax 0,03 mm
Acuratete 3D la distanta0,03% la 100 cm
Rezolutie textura1,3Mp
Culori24bpp
Sursa luminaBlue LED
Camp vizualizare (H x W)Minim 70mm x 90mm
Maxim 180mm x 140mm
Camp unghiular vizualizare30 x 21 grade
Distanta de lucru0,17 - 0,35m
Viteza captura video7,5 fps
Timp expunere0,0005 sec
Viteza maxima achizitie date1.000.000 puncte / sec
Formate fisiereOBJ, PLY, WRL, STL, AOP, ASCII, Disney PTEX, E57, XYZRGB
(plus formate pt masuratori CSV, DXF, XML)
CalibrareNu necesita echipament special
Capacitate procesare40.000.000 triunghiuri / 1GB RAM
Procesare Multi-CoreDA
Dimensiuni190x140x130 mm
Greutate0,85 Kg
Caracteristici electrice12V, 24W
Interfata1 × USB 2.0, USB 3.0 compatibil
CompatibilitateWindows 10, 7, 8 x64
Cerinte minimeI5 sau I7 recomandat, 12 Gb RAM, seria NVIDIA GeForce 400, minim 1 port USB 2.0
Aplicatii
Design industrial si productie
Design industrial si productie
Medicina
Medicina
Stiinta si Educatie
Stiinta si Educatie
Video

Alte cautari: artec 3d, scanner color, piata tehnica, cad,