Scanner de carte, Joy-BookScan V160 Pro

Adauga in cos

Scanner de carte, Joy-BookScan V160 Pro


Scanner de carte Joy-BookScan V160 Pro
Scannerul de carte Joy-BookScan V160 Pro are integrata o camera profesionala de 16MP, cu care puteti scana la o rezolutie de pana la 4608x3672. Cu ajutorul lui puteti scana reviste, contracte, carti sau orice alt tip de documente de hartie. Scannerul permite chiar si digitizarea cartilor foarte groase care se deschid greu, datorita tehnologiei inovatoare cu raze laser ce detecteaza curbura paginilor.
Pret vechi: 2436 LEI TVA inclus
Pret nou: 2365.1 LEI TVA inclus
buc
Adauga in cos
Termeni si conditii

Control inteligent al luminii si LCD HD

Iluminarea LED este puternica si in acelasi timp are consum mic de energie. Sistemul prezinta difuzor de lumina, ceea ce permite utilizarea scannerului in diverse conditii de lucru.

De asemenea, ecranul LCD permite previzualizarea in timp real a scanarilor sau prezentarilor dvs.

4 raze laser

Razele laser sunt proiectate pe carte pentru a detecta nivelul de curbura a paginilor scanate.

Interfete multiple

Toate interfetele sunt ascunse in spatele scannerului, pentru a obtine un echipament cu aspect elegant. Imaginile HD pot fi afisate cu usurinta pe un ecran, prin conectarea unui monitor la un port HDMI sau VGA. Porturile de intrare/iesire VGA pot functiona de asemenea ca un switch de semnal si in plus, prezinta si alte interfete pentru stick USB, mouse, buton de scanare, tableta si alte dispozitive externe.

Rezolutie inalta

Camera HD Sony de 16 Mega Pixeli si senzorul CMOS permite obtinerea de imagini clare, de inalta definitie. Algoritmul proprietar asigura calitatea optima a imaginilor, caractere definite si detalii foarte bune ale documentelor.

Procesor de inalta viteza

Joy-BookScan V160 este echipat cu un CPU MIPS de 32 biti, care are nevoie de doar 1.5 secunde pentru a realiza o scanare. Cu alte cuvinte, poate scana pana la 40 de pagini pe minut, ceea inseamna ca este de 10 ori mai rapid decat un scanner de documente de generatie veche.

Visual presenter offline integrat

Avand integrata tehnologie de ultima generatie pentru zoom optic, 30 de cadre pe secunda, rezolutie video HD 1080p, operare fara PC si functii precum marire cadru, stop cadru, rotire imagine, imagine in oglinda, ajustare contrast, etc, acest echipament poate fi folosit pentru prezentari interactive impreuna cu ecrane touchscreen, proiectoare sau table electronice.

Software exclusiv de procesare a imaginilor

Software-ul prezinta moduri Rich Color si functii de procesare pentru a va satisface orice nevoie. De asemenea, pentru cartile care sunt greu de deschis, software-ul prezinta un algoritm avansat ce poate realiza aplatizarea curburii, corectia distorsiunilor, indepartarea digitala a degetelor din cadru, curatarea fundalului, paginare automata si alte functii foarte practice de procesare. De asemenea, software-ul are integrat sistemul OCR ABBYY, ce converteste scanarile in documente editabile printr-un simplu click.

Corectia distorsiunilor: In timpul procesului de scanare se pot obtine imagini strambe sau distorsionate. Joy-BookScan le va detecta si corecta automat.

Aplatizarea curburii: Dupa scanarea cartilor, paginile sunt supuse unui algoritm ce ofera ca rezultat copii aplatizate ale paginilor.

Indepartarea digitala a degetelor din cadru/Paginare inteligenta: Imaginile in care apar degete vor fi detectate si curatate. In ceea ce priveste paginarea inteligenta, software-ul poate taia automat 2 pagini legate in pagini separate, ceea ce ajuta la crearea unui e-book finit.

Moduri multiple de operare: Scannerul ofera functionalitati flexibile pentru toate proiectele dvs. Software-ul suporta buton de mana, pedala de picior, butonul de pe scanner si butonul din software pentru declansarea scanarii. De asemenea, realizeaza detectia paginilor si scanare automata.

Tehnologie OCR eficienta: Toate documentele scanate pot fi convertite in fisiere digitale editabile cu ajutorul functiei OCR ABBYY, ce suporta limbi multiple, precum si recunoasterea imaginilor si a formelor.

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsJoy-BookScan V160 Pro
TipScanner carte
Scanner documente
Visual presenter
Camera de documente
Camera16.0MP
RezolutieUltra HD de pana la 4608x3672
LentileFull autofocus
Frecventa cadreCaptura video in timp real cu pana la 30fps (full HD)
Initiere scanareButon pe scanner, buton in software, buton de mana, pedala de picior
Format maxim scanare≤ A3
Lungime cablu USB150cm
CuloareNegru
Format imagineJPG, PDF, TIFF
Viteza40 pagini/minut
Adancime culori24 biti
Format export:JPG, PDF, Word, Excel, TIFF
Sursa luminaLumina naturala si lumini LED
LCD2.4”, 4:3, 320x240
OCRABBYY OCR
Corectie distorsiuniDa
Aplatizare curbura paginiDa
Stergere degeteDa
Paginare inteligentaDa
Purificare fundalDa
Scanare automataDa
Selectare manuala scanareDa
Moduri culoareColor, Model, Stampila, Grayscale, Black&White
Zoom digitalMaxim 100x
Functie operare fara PCDa
Adnotare fara PCDa
Explorare imagineDa
Rotire imagineDa
Picture-in-pictureDa
Ecran divizatDa
Imagine in oglindaDa
ContrastDa
Inghetare cadruDa
Sistem de operareWindows XP/7/8/10, 32/64biti
AlimentareIntrare 100-240V, 50/60Hz; Iesire 12V/1A
VGA-INSuport DDC
VGA-OUT/HDMI-OUT1980x1080@60Hz / 1280x1024@60Hz / 1024x768@60Hz / 1280x720@60Hz Suport DDC
Interfete USBIn partea de sus: USB 2.0 OTG / Suporta stick USB, UVG, Touchscreen; In partea de jos: USB 2.0 HOST / Suporta mouse, tastatura
Card SDMaxim 32Gb (optional)
InfrarosuDa
MicrofonDa
Covoras negru pentru documenteDa
Dimensiuni (strans)220x375x390mm
Greutate1,08kg

    Aplicatii:

    Scannerul este des folosit pentru documente de birou, in domeniul educational, pentru training-uri, prezentari video, pentru digitizarea de carti si reviste si multe altele. 

    Produse similare