Scannerele din seria SensiShot sunt proiectate si configurate pentru digitizarea si arhivarea de documente precum dosare, ziare, fotografii, harti, postere, monede, sigilii si alte obiecte plate, precum si placute fotografice de sticla, diapozitive, benzi de film sau filigrane. Cu ajutorul ecranului touchscreen (optional), operatorul poate sa selecteze rapid o aplicatie si sa inceapa direct proiectul de digitizare.
Modelul SensiShot55 este dotat cu camera matriciala de 24Mpx si permite scanarea unor documente cu dimensiuni maxime de 550x400mm (format A3++) la o rezolutie optica de 300dpi pt A3. Modelul SensiShot82 permite scanarea unor documente cu dimensiuni maxime de 820x560mm (format A2++) la o rezolutie optica de 200-400dpi (in functie de camera aleasa.


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro

0729.288.837    (Denis)
vanzari@zspotmedia.ro
Descriere
  • Solutia perfecta pentru arhive mici de ordinul zecilor de mii de documente. Cea mai permisibila solutie planetara de scanare si digitizare a documentelor de format mare: anuare, carti, bibliorafturi si dosare cu acte, ziare, documente de arhiva, etc.
  • Sistem planetar complet cu camera matriciala, iluminare LED, software scanare si procesare inclus, sistem PC licentiat cu 2 monitoare (unul pentru operare si altul pentru vizualizarea imaginii scanate), pedala actionare
  • Scanner de arhiva configurabil la cerere in format A3+, A2, A1, A0. Modelele SensiShot sunt disponibile in diferite configuratii si formate: SensiShot55 (550x400mm), SensiShot82 (820x560mm), SensiShot94 (940x660mm), SensiShot140 (1400x900mm).
  • Interfata software permite previzualizarea in timp real a documentului scanat (vedere video pe monitor a imaginii);
  • Detectie automata a formatului documentului scanat, Functii de procesare imagini;
  • Ajustarea camerei pe inaltime pentru scanarea diferitelor formate (A5, A4, A3, A2*) cu posibilitatea selectarii unor rezolutii optice inalte pentru digitizarea documentelor de mici dimensiuni (colectii de timbre, poze, medalii, negative);
  • Sistem iluminare LED cu lumina rece, fara UV si IR, ce asigura o iluminare constanta si difuza (nu oboseste ochii operatorului); iluminare uniforma pe intreaga suprafata de scanare;
  • Touchscreen (optional) pentru optimizarea procesului de lucru si marirea productivitatii;
  • Prevazut cu pad (covoras) cauciucat anti-alunecare pentru documente;
  • Posibilitate de upgrade ulterior al camerei si al aplicatiei software;
  • (Optional) platan de carte plan, manual, cu sticla de presare plana, usor detasabil, de format A3 sau A2
  • Sistem simplu si ergonomic, permite mutarea relativ facila a echipamentului (necesita tehnicieni de specialitate)
Avantaje
Scanner planetar modular si configurabil pentru digitizarea multor tipuri de documente
In functie de configuratia aleasa, scannerul SensiShot de arhivare documente poate fi echipat cu camera matriciala industriala sau camera digitala Canon / Nikon cu o singura lentila reflex. Componentele individuale ale sistemului, cum ar fi camera, lentilele sau PC-ul, pot fi schimbate sau upgradate in timp, pentru a pastra scannerul in pas cu noile tehnologii sau pentru imbunatatirea specificatiior.
Design-ul modular permite configurarea scannerului in conformitate cu nevoile Dvs specifice de digitizare si arhivare.
Inaltime ajustabila a camerei
Ajustarea camerei pe inaltime permite digitizarea graficelor, pozelor si imaginilor la o rezolutie mai inalta decat in cazul documentelor simple, bazate pe text. Apropiind camera de suprafata de scanare se pot obtine rezolutii optice inalte pentru digitizarea documentelor de mici dimensiuni la calitate inalta: colectii de timbre, poze, medalii, negative lii, negative);
Digitizare documente si obiecte plane, rigide
Scannerele planetare sunt ideale pentru scanarea obiectelor rigide precum monede, sigilii, medalii sau filigrane, care au nevoie si de efect de embosare in procesul de digitizare. Cu ajutorul scannerelor SensiShot, puteti apropia camera mai aproape de obiect pentru a asigura o rezolutie mai mare si seta iluminarea doar dintr-o singura parte sau reduce intensitatea luminii. Pentru evitarea umbrelor sau evidentierea filigranelor, obiectele pot fi plasate pe masa cu iluminare LED.
Scannerele permit de asemenea scanarea unor documente cu coperti rigide (registre, bibliorafturi, clasoare, anuare) sau documente ce contin elemente prinse cu agrafe, clipsuri etc ca in cazul unor acte contabile.
Functii software avansate pentru procesare
Datorita functiei de masurare a rezolutiei optice (dpi) integrate in aplicatia software, operatorul poate determina si seta inaltimea optima a camerei in functie de rezolutia dorita.
Aplicatia software prezinta functionalitati utile cum ar fi detectia automata a formatului, separarea paginilor si indreptarea automata a imaginilor, precum si functionalitati de pre-structurare a copiilor digitale si atasarea metadatelor precum rezolutie, dimensiuni, format fisier, copyright si stocare paralela a formatelor diferite.
Imaginile salvate pot fi apoi rapid convertite la text (conversie OCR) utilizand aplicatii standard sau dedicate pe care specialistii nostri vi le pot recomanda.
Previzualizare in timp real a scanarii
Previzualizarea imaginii in timp real pe monitorul LCD de dimensiuni mari (>20in) permite inspectarea cu usurinta a tuturor detaliilor inaintea scanarii. Puteti astfel verifica daca documentul este pozitionat corect, daca iluminarea si incadrarea sunt corect realizate, inlaturand nevoia de repetare a scanarii.
Vizualizarea grafica a functiilor de operare precum si posibilitatea setarii automate sau manuale a incadrarii paginilor asigura eficienta in procesul de digitizare.
Usurinta in operare
Scanerele planetare din gama SensiShot sunt usor de operat. Multumita interfetei de lucru simple fluxurile de lucru pot fi predefinite, astfel incat pana si utilizatorii neexperimentati sa poata folosi sistemul fara a avea nevoie de un training de durata.
Scanerele de arhivare sunt furnizate cu sistem PC licentiat Windows precum si cu doua monitoare, unul pentru operarea facila a aplicatiei (optional touchscreen) si celalalt pentru vizualizarea in detaliu a imaginii scanate.
In plus, scanerele dispun de pedala de actionare pentru declansarea scanarii oferind astfel libertate totala de manevra operatorului.
Masa de lucru cu iluminare LED din spate
Masa de lucru cu iluminare LED din spate (back-light), disponibila optional, permite digitizarea unor documente transparente, precum diapozitive sau benzi de film, cu o rezolutie de pana la 6.000dpi (in functie de format si camera aleasa)
Produs configurabil la cerere in format A3-A0
Sistemele de scanare si digitizare SensiShot pot fi configurate la cerere in formate de scanare diverse precum A3+, A2, A1, A0+, dimensiunile de scanare putand varia de la 550x400mm la 1400x900mm. Pentru dimensiunile foarte mari pot fi adaugate camere matriciale industriale de 71mpx sau 156Mpx pentru a permite rezolutii bune in procesul de digitizare al documentelor.
De asemenea, sistemele SensiShop permit oricand upgrade-ul la o camera mai performanta si o versiune ulterioara de software.
Specificatii
SKUSCA.KSSENS55.PAK
Clasa produsEconomic
Tip scannerSistem /scanner planetar de digitizare documente arhiva de tip CopyStand
Materiale prelucrateDocumente legate (carti, registre anuare, dosare, bibliorafturi, ziare), documente nelegate (fotografii, poze, coli, afise, harti) documente rigide (monezi, sigilii, tablouri); (optional) alte obiecte: placute fotografice de sticla, diapozitive, benzi film
Rezolutie optica200-400 dpi (functie de camera)
Rezolutie selectabila600-800dpi pentru formate mici (functie de camera)
Certificare calitate imagineFara
Senzor scanareCamera matriciala 24Mpx (optional camera 30Mpx / 45Mpx / 71Mpx / 156Mpx)
Sursa luminaLampi LED cu lumina rece, fara UV si IR
Moduri scanareColor, greyscale, alb-negru
Format scanare550x400mm (format A3 ) pentru SensiShot55 / 820x560mm (format A2 ) pentru SensiShot82
Grosime documentvariabil
Platan de carteOptional platan de carte manual format A3 sau A2 cu sticla de presare plana
Sticla presareOptional impreuna cu platan de carte manual
PrescanareNu necesita prescanare, ofera previzualizare video in timp real pentru a verifica corectitudinea pozitionarii
Capacitate ADFNu e cazul
Volum zilnic recomandatVolume de digitizare relativ mici 100-500 documente / zilnic
DisplayMonitor special pentru operare (optional touchscreen) plus monitor suplimentar pentru vizualizare imagine scanata la scara mare
Functii specificePreview in timp real, Detectie automata a formatului, Procesare imagini, Setare rezolutii diferite (ajustare maecanica a inaltimii camerei), Decupare si indreptare inteligenta a imaginii, page split, Focus automat, Timp de expunere automat, balans de alb, calibrare ICC
Permite upgrade camera
Functii videoPreview video in timp real
Mod actionareManual, din software sau de la pedala
Interfata si conectivitateUSB, retea LAN, cloud, printer, email etc (prin intermendiul sistemului PC inclus)
Software si drivereLicenta Windows Professional inclusa, software scanare inclus
Format fisiereJPEG, TIFF, PDF, PDF/A
Sisteme operare compatibileWindows 11 Profesional
Alte specificatiiWorkstation cu 2 monitoare si Windows 11 Pro inclus, Ajustare manuala a inaltimii camerei pentru setarea rezolutiei dorite;
Alimentare230V, 50-60Hz
Mediu de lucruTemperatura 10 - 35°C, umiditate 30 - 55%
Accesorii incluseWorkstation cu 2 monitoare si Windows 11 Pro inclus, pedala actionare, kit calibrare
OptionaleAccesoriu Platan de carte A3 (max 430x410mm) manual cu Sticla presare plana;
Masa iluminata din interior pentru negative;
Scaner coduri de bare;
Suport opritor plexiglas
Monitor secundar, Touchscreen 23,8inch Full HD
Kit calibrare: Color Checker Classic White Balance Chart
Greutate netacca 50 kg (functie de configuratie)
Greutate brutacca 70 kg (functie de configuratie)
Dimensiuni produsSensishot55 amprenta 600x450x1000mm (fara PC), desfasurat 900x550x1000mm (fara PC);
Sensishot82 amprenta 900x600x1500 mm (fara PC), desfasurat 1200x750x1500mm (fara PC);
Dimensiuni pachetMultiple colete
Aplicatii
Digitizare documente si arhive, digitalizare flux de lucru
Digitizarea si arhivarea de documente precum dosare, ziare, fotografii, harti, postere, monede, sigilii si alte obiecte plate, precum si placute fotografice de sticla, diapozitive, benzi de film sau filigrane.
Nu este recomandat pentru proiecte mari de digitizare, cu volume de scanat foarte mari si in timp scurt.
Video

Alte cautari: scanner arhivare planetar, scanner digitizare, archive scanner,