Scanner arhivare Archive Scanner

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Scanner arhivare Archive Scanner

Produs nou in gama
Scannerul Archive Scanner este proiectat si configurat pentru digitizarea si arhivarea de documente precum dosare, ziare, fotografii, harti, postere, monede, sigilii si alte obiecte plate, precum si placute fotografice de sticla, diapozitive, benzi de film sau filigrane. Cu ajutorul ecranului touchscreen, operatorul poate sa selecteze rapid o aplicatie si sa inceapa direct proiectul de digitizare.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

- Previzualizare in timp real
- Detectie automata a formatului
- Functii de procesare imagini
- Ajustare inaltime camera
- Iluminare LED
- Touchscreen
- Covoras anti-alunecare pentru documente

Scanner de documente modular si configurabil

In functie de echipamentul ales, scannerul de arhivare poate fi echipat cu o camera industriala sau cu o camera digitala Canon sau Nikon cu o singura lentila reflex. Componentele individuale ale sistemului, cum ar fi camera, lentilele sau PC-ul, pot fi schimbate sau upgradate in timp, pentru a pastra scannerul in pas cu noile tehnologii. Design-ul modular permite configurarea scannerului in conformitate cu nevoile dvs specifice de digitizare si arhivare.

Masa de lucru cu iluminare LED

Masa de lucru iluminata LED, in combinatie cu lentilele macro de inalta calitate, permite digitizarea de documente transparente, precum diapozitive sau benzi de film, cu o rezolutie de pana la 6.000dpi.

Inaltime ajustabila a camerei

Inaltimea camerei este ajustabila, pentru ca obiectele cu multe detalii sa poata fi digitizate la o rezolutie mai mare decat documentele bazate pe text.

Digitizare documente si obiecte plate

Obiectele precum monede, sigilii, medalii sau filigrane au nevoie si de efect de embosare in procesul de digitizare. Cu ajutorul acestui scanner, puteti apropia camera mai aproape de obiect pentru a asigura o rezolutie mai mare si seta iluminarea doar dintr-o singura parte sau reduce intensitatea luminii. Pentru evitarea umbrelor sau evidentierea filigranelor, obiectele sunt plasate pe masa cu iluminare LED.

Functii software avansate

Datorita functiei de masurare dpi integrate in software, operatorul primeste suport in determinarea inaltimii camerei si obtine rezolutii care pot fi reproduse in cazul documentelor cu dimensiuni recurente. Software-ul prezinta functionalitati cum ar fi detectia automata a formatului, separarea paginilor si indreptarea automata a imaginilor, precum si functionalitati de pre-structurare a copiilor digitale si atasarea metadatelor precum rezolutie, dimensiuni, format fisier, copyright si stocare paralela a formatelor diferite.

Previzualizare in timp real a scanarii

Previzualizarea in timp real pe monitorul LCD, impreuna cu setarea automata sau manuala a incadrarii, precum si cu operarea scannerului direct de pe monitorul touchscreen, asigura o performanta inalta de digitizare. Inainte de scanarea propriu-zisa puteti verifica daca obiectul este pozitionat corect sau daca iluminarea si incadrarea este realizata corect, astfel inlaturandu-se nevoia de repetare a scanarii.

Usurinta in operare

Scannerul de arhivare este usor de operat. Multumita interfetei de utilizator cu structura simpla fluxurile de lucru pot fi predefinite, astfel incat pana si utilizatorii neexperimentati sa poata folosi sistemul fara a avea nevoie de un training de durata.
Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.