În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Scannerul Archive Scanner este proiectat si configurat pentru digitizarea si arhivarea de documente precum dosare, ziare, fotografii, harti, postere, monede, sigilii si alte obiecte plate, precum si placute fotografice de sticla, diapozitive, benzi de film sau filigrane. Cu ajutorul ecranului touchscreen, operatorul poate sa selecteze rapid o aplicatie si sa inceapa direct proiectul de digitizare.


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro
Descriere
  • Previzualizare in timp real
  • Detectie automata a formatului
  • Functii de procesare imagini
  • Ajustare inaltime camera
  • Iluminare LED
  • Touchscreen
  • Covoras anti-alunecare pentru documente
Avantaje
Scanner de documente modular si configurabil
In functie de echipamentul ales, scannerul de arhivare poate fi echipat cu o camera industriala sau cu o camera digitala Canon sau Nikon cu o singura lentila reflex. Componentele individuale ale sistemului, cum ar fi camera, lentilele sau PC-ul, pot fi schimbate sau upgradate in timp, pentru a pastra scannerul in pas cu noile tehnologii. Design-ul modular permite configurarea scannerului in conformitate cu nevoile dvs specifice de digitizare si arhivare.
Masa de lucru cu iluminare LED
Masa de lucru iluminata LED, in combinatie cu lentilele macro de inalta calitate, permite digitizarea de documente transparente, precum diapozitive sau benzi de film, cu o rezolutie de pana la 6.000dpi.
Inaltime ajustabila a camerei
Inaltimea camerei este ajustabila, pentru ca obiectele cu multe detalii sa poata fi digitizate la o rezolutie mai mare decat documentele bazate pe text.
Digitizare documente si obiecte plate
Obiectele precum monede, sigilii, medalii sau filigrane au nevoie si de efect de embosare in procesul de digitizare. Cu ajutorul acestui scanner, puteti apropia camera mai aproape de obiect pentru a asigura o rezolutie mai mare si seta iluminarea doar dintr-o singura parte sau reduce intensitatea luminii. Pentru evitarea umbrelor sau evidentierea filigranelor, obiectele sunt plasate pe masa cu iluminare LED.
Functii software avansate
Datorita functiei de masurare dpi integrate in software, operatorul primeste suport in determinarea inaltimii camerei si obtine rezolutii care pot fi reproduse in cazul documentelor cu dimensiuni recurente. Software-ul prezinta functionalitati cum ar fi detectia automata a formatului, separarea paginilor si indreptarea automata a imaginilor, precum si functionalitati de pre-structurare a copiilor digitale si atasarea metadatelor precum rezolutie, dimensiuni, format fisier, copyright si stocare paralela a formatelor diferite.
Previzualizare in timp real a scanarii
Previzualizarea in timp real pe monitorul LCD, impreuna cu setarea automata sau manuala a incadrarii, precum si cu operarea scannerului direct de pe monitorul touchscreen, asigura o performanta inalta de digitizare. Inainte de scanarea propriu-zisa puteti verifica daca obiectul este pozitionat corect sau daca iluminarea si incadrarea este realizata corect, astfel inlaturandu-se nevoia de repetare a scanarii.
Usurinta in operare
Scannerul de arhivare este usor de operat. Multumita interfetei de utilizator cu structura simpla fluxurile de lucru pot fi predefinite, astfel incat pana si utilizatorii neexperimentati sa poata folosi sistemul fara a avea nevoie de un training de durata.
Specificatii
SKU
Denumire comercialaScanner planetar ArchiveScanner A3 / A2 / A1
Tip ScannerSistem /scanner planetar de digitizare documente arhiva
Tip cameraCamera foto profesionala 24MP / 45Mp
Suprafata scanare600 x 430 mm (model A2+) / 800 x 530 mm (model A2++) / 900 x 630 mm (model A1+) / 1050 x 710 mm (model A1++)
Rezolutie optica200 - 400dpi (functie de format si camera)
Mod scanare24bit
Suport (platane) carteoptional platane carte manuale
Sticla presareoptional
IluminareIluminare LED
SoftwareSoftware scanare inclus
- Preview in timp real
- Detectie automata a formatului
- Procesare imagini
- Ajustare inaltime camera
- Decupare si indreptare inteligenta a imaginii, page split
- Focus automat
- Timp de expunere automat, balans de alb, calibrare ICC
- Permite upgrade camera
Ajustare inaltime cameraManuala
Sistem procesareWorkstation cu monitor si Windows 10 Pro optional / inclus
Panou controlMonitor primar 23,8inch Full HD
Monitor secundar Touchscreen 23,8inch Full HD
Format fisiereJPEG, TIFF, PDF, PDF/A
InterfataUSB, harddrive, retea (LAN, TCP/IP), e-mail, imprimanta,
Caracteristici sistem PCProcesor Intel min i5 / i7, min 16GB RAM, min 512GB HardDisk,
Placa video min 4GB, Monitor LED min 23.8 inch
Mouse si tastatura incluse
licenta Windows 10 Professional
Accesorii inclusePedala actionare
Accesorii optionale Accesoriu BookHolder (manual, format max carte 430x410mm) + Sticla presare
Masa iluminata din interior pentru negative
Scaner coduri de bare
Suport opritor plexiglas
Monitor secundar, Touchscreen 23,8inch Full HD
Kit calibrare: Color Checker Classic + White Balance Chart
Alimentare220 V – 50 Hz
Temperatura de operareIntre 10°C si 36°C
Servicii incluseTransport, instalare si instruire utilizator
Aplicatii
Digitizarea si arhivarea de documente precum dosare, ziare, fotografii, harti, postere, monede, sigilii si alte obiecte plate, precum si placute fotografice de sticla, diapozitive, benzi de film sau filigrane.
Video

Alte cautari: scanner arhivare, scanner digitizare, archive scanner,