Scanner A1 Colortrac SmartLF SC 25 Xpress

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Scanner A1 Colortrac SmartLF SC 25 Xpress


Scanner Colortrac SmartLF SC 25 Xpress
Seria Colortrac SmartLF SC Xpress foloseste o tehnologie inovativa pentru a obtine o calitate inalta a imaginilor de formate mari. SingleSensor este o inventie Colortrac ce combina elemente CIS si LED-uri intr-o singura linie pentru acuratete de scanare maxima si iluminare optima. Acum puteti scana mai repede, fara a va opri sau a fi nevoie sa asteptati!
Scanner A1

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 24 luni

Seria SmartLF SC Xpress este acum si mai rapida pentru sarcini zilnice de scanare. La 200 dpi viteza hartiei este dublata, ceea ce inseamna ca un document de marime A0/E, in culori 24-bit, acum este scanat la 12 inch/secunda, aproape la aceeasi viteza ca o scanare alb-negru. De asemenea, si la 300 dpi viteza este dublata. Viteza la mai multi dpi nu este afectata. Aceasta performanta necesita o conexiune activa USB3. Pentru conexiuni USB2 aceste viteze sunt injumatatite.
  • Marirea vitezei de scanare cu 200% la 200dpi si 300dpi
  • Tehnologia SingleSensor: Module unice CIS Colortrac
  • Firefly: SuperSpeed USB3
  • SureDrive: Media este condusa de o singura rola cu presiune
  • ClearView: Iluminare inovativa Dual LED
  • WinSync: Tehnologia driver-ului este optimizata pentru Windows
  • ScanOnce: Flux de lucru eficient pentru scanare si copiere
 
Scannerul Colotrac SmartLF SC 25 Xpress poate fi folosit pentru scanari de calitate inalta a hartilor de format mare, planurilor de situatie, desenelor tehnice, randarilor arhitecturale si altor documente tehnice. Are o latime de scanare de pana la 25 inch.
 
Tehnologie SingleSensor
SmartLF SC 25 Xpress este un scanner de format mare, ce foloseste tehnologia digitala SingleSensor. Aceasta inventie patentata Colortrac combina senzori de contact CIS pentru  a mari semnificativ calitatea optica si stabilitatea alinierii pixeli-lor. Scannerul cu o latime de 25 inch are 30.000 de senzori si un sistem bi-directional cu LED-uri pentru iluminarea obiectelor si capacitate de scanare instanta. Aceste doua elemente lucreaza impreuna pentru a reduce erorile optice la minimum, asigurand acuratetea dimensionala si culoarea cea mai calitativ posibila a datelor de scanare si copiere. Efectele de umbra din documentele indoite sau sifonate, sunt de asemenea reduse cu ajutorul unei role inovative   ce aplica delicat presiune pe document.  SmartLF SC 25 Xpress foloseste iluminare instanta cu consum redus de energie. Scannerul este facut sa indeplineasca sau chiar sa depaseasca toate standardele electrice si de siguranta relevante.
 
Zona mai mare de pozitionare a documentelor
Noul design incorporeaza o platforma mai mare de pozitionare pentru a face incarcarea documentelor in scanner mai rapida si mai usoara. SC 25 Xpress este primul scanner Colortrac proiectat anume pentru a pozitiona documentele cu fata in sus in centrul scannerului. Aceasta schimbare ajuta operatorul sa vada ceea ce scaneaza si sa incarce mai eficient documentele sifonate. Scannerul accepta media cu o latime maxima de pana la 27 inch (686mm) si cu o grosime de pana la 0.08 inch (2mm). Aceste caracteristici sunt mai mult decat suficiente pentru a indeplini cerintele AEC, CAD, GIS si a copy shop-urilor sau birourilor de servicii.
 
Alimentare dinamica cu documente
SingleSensor permite folosirea unui aranjament simplificat de role pentru a se asigura contactul permanent al documentului cu senzorii optici. Aceste role se pozitioneaza pe fiecare latura a caii optice, si impreuna cu rola ce aplica delicat presiune pe document, ajuta scannerul sa raspunda dinamic si sa lucreze activ impotriva erorilor cauzate de ridicarea documentului sau de sifonarea hartiei. Aceasta tehnologie asigura faptul ca hartia delicata sau fragila cum ar fi cea de ziar sau a planurilor vechi poate fi scanata in siguranta si cu acuratete fara nicio problema.
 
Interfata SuperSpeed PC
Seria de scannere de format mare SmartLF SC Xpress sunt primele scannere ce incorporeaza noua interfata digitala SuperSpeed USB 3.0. Cu o marire dramatica a ratelor interne de transfer de 10 ori, noua interfata USB 3.0 lucreaza la pana 5Gb/sec. In ceea ce priveste viteza datelor scanate salvate in calculator, aceasta este mai mult decat dubla fata de ratele anterioare de 28Mb/sec (USB2). Pentru USB3 viteza poate fi de 65-85 Mb/sec, in functie de producatorul calculatorului. SuperSpeed USB 3.0 este unic pentru Colortrac si permite scannerului SmartLF SC 25 Xpress sa lucreze la viteza maxima folosind rezolutii mai inalte la documente mai mari decat inainte. Chiar daca nu aveti un computer echipat cu USB3, SmartLF SC 25 Xpress a dezvoltat circuitele USB2 pentru a atinge o imbunatatire a vitezei informatiilor cu 25% (35Mb/sec), ceea ce este peste rata medie de transfer recunoscuta de industrie de 28Mb/sec pentru un calculator echipat cu USB2 normal.
 
Transferul mai mare de date ofera operatorului libertatea de a scana mai mult si la rezolutii mai inalte fara a afecta productivitatea. Daca aveti cantitati mari de documente, SmartLF SC 25 Xpress este solutia perfecta pentru dvs.
 
Exista trei modele de scannere SmartLF SC 25 Xpress de format mare: SC 25m Xpress, SC 25c Xpress, SC 25e Xpress. Acestea au nivele de performanta si caracteristici optimizate pentru diverse aplicatii. Daca cerintele dvs. se modifica in timp, modelele m(alb-negru/greyscale) si c(color) pot fi upgradate la un nivel superior. Modelul e(enhanced) ofera cea mai mare viteza de scanare.
Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Colortrac SmartLF SC 25 Xpress
Cod produsSC 25m Xpress | SC 25c Xpress | SC 25e Xpress
Upgradem →cm→e | c→e | n/a
Rezolutie optica1200 dpi
Rezolutie extinsaInterpolare liniara de 100 pana la 9600 dpi
Latime maxima de scanare25inch (63.5cm)
Latime maxima media27inch (68.6cm)
Grosime maxima media0.08inch(2.0mm)
Dimensiune minima document6.0in (152mm) x 6.0in (152mm)
Lungime maxima scanareDepinde de formatul fisierului si de aplicatia software
Acuratete scanare+/-0.1% +/-1 pixel
Auto Size DisplayDetecteaza si afiseaza latimea documentului in timp ce aceasta este incarcat (mm sau inch)
Tehnologie digitala SingleSensorSingleSensor este un senzor de contact in linie dreapta, de latime mare, de 30.000 pixeli. Sistem bi-directional cu LED-uri pentru iluminarea obiectelor si capacitate de scanare instanta.
Lungime maxima imagineLungimea maxima a imaginii folosind SmartWorks EZ Touch este de 96inch(2438mm). Rezolutia si dimensiunea (latimea&inaltimea) unei imagini SmartWorks Pro este limitata de formatul specificat al fisierului, de spatiul liber disponibil de pe disk si de sistemul de operare folosit.
Moduri scanare16-bit | 48-bit / 16-bit | 48-bit / 16-bit
Color spacen/a | Raw RGB sRGB din SmartWorks EZ Touch Profiled RGB din optionalul SmartWorks Pro
Viteza scanare la 200 dpi, 8-bit greyscale&mono(inch/sec)13.0
Viteza scanare la 200 dpi, 24-bit color (inch/sec)n/a | 6.0 | 12.0
HartieIntrare prin fata, iesire prin spate/fata
InterfataRate de transfer de date de pana la 85MB/sec cu SuperSpeed USB 3.0;
Rate de transfer de pana la 35 MB/sec cu USB2 optimizat (folosind cablu USB 2m)
Mediul de lucruAlimentare cu energie 100-240V, AC auto-sensing +/-10%, 50-60Hz
Consum de energie scanner: < 53W (scanning) / 5W (standby)
Conditii de operare10ºC-35ºC, 35%-80% umiditate relativa, fara condensare
Greutate si dimensiuniScanner: 18 kg / 87 x 15.2 x 38.1 cm
Ambalat: 21 kg / 101 x 24 x 52 cm
Sistem de operareWindows 8, Windows 7, Windows Vista - 32-bit si 64-bit
CertificariCB, CE, CCC, FCC, UL, RoHS conforme
Software SmartWorks EZ Touch (inclus)Interfata utilizatorului e simpla si intuitiva, creata pentru operatiuni touchscreen Scan-to-file / email / print / drive USB
Ajustarea luminozitatii in timp real si posibilitatea alegerii unor setari predefinite pentru documente.
Format fisiere: TIFF, JPEG, PNG, PDF (marime maxima fisier TIFF 4 GB)
Este inclus un driver Twain ce ofera controlul de baza asupra modului color al scannerului, asupra rezolutiei si setarilor de dimensiune a paginii. Este necesara o aplicatie compatibila.
TWAIN
Software optional
Accesorii optionaleStand - include cos de preluare a hartiei plus kit optional montare PC, monitor, tastatura, mouse
Repro Stand - inaltime ajustabila pentru a fi potrivit pentru majoritatea printerelor de format mare. Include kit montare tastatura, PC si monitor cu ecran plat. Optional Document Return Guide pentru alimentare cu hartie prin fata si iesire hartie prin fata.