Scanner A1 Colortrac SmartLF Ci 24

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Scanner A1 Colortrac SmartLF Ci 24


Colortrac SmartLF Ci 24m, Ci 24c, Ci 24e
Scanner-ul Ci 24 reprezinta solutia perfecta pentru un business mic, deoarece intruneste toate cerintele necesare: este ieftin, usor (16,5Kg), mic (incape cu usurinta pe bancheta din spate a oricarui autoturism), nu are nevoie de consumabile, si are software inclus.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.scanner format a1Scanner-ul Colortrac SmartLF Ci40 (modelul A0 al gamei) a obtinut distinctia "OUTSTANDING" (EXTRAORDINAR) la testarea de catre laboratoarele BERTL de evaluarea performatelor echipamentelor IT, fiind evaluate la 4,5 stele din 5 si considerat "cel mai precis scanner format mare din gama SmartLF."

 

Avantaje scanner A1 Colortrac SmartLF Ci 24

 

Economisiti bani cu cel mai ieftin scanner A1 de pe piata!!

Scanner-ul A1 SmartLF Ci24 bazat pe tehnologia CIS, implica costuri de productie mult mai scazute decat la scannerele clasice bazate pe tehnologia CCD. Sistemele optice CIS sunt mai simple (cu mai putine componente) iar acest lucru se reflecta in pretul final al scanner-ului.

Scanner-ul A1 Colortrac Ci24 are un pret accesibil chiar si pentru birourile individuale de arhitectura sau pentru expertii autorizati de tip PFA (topografi, geodezi, evaluatori, consultanti in constructii, proiectanti, specialisti in cadastru, GIS, etc) si poate sa le ofere o mai mare independenta prin scanarea in-house hartilor zilnice si a planselor, evitand numeroasele drumuri la centrele de copiere si imbunatatindu-le productivitatea.

Nu sunt necesare programe aditionale

Scanner-ul A1 Colortrac Smart LF Ci24 este livrat cu software-ul gratuit "SmartWorks EZ", creat special pentru o operare usoara si asigurand toate functionalitatile necesare (scannare PDF, TIFF, JPG, copiere, printare).

Scanner cu un consum economic

Bazat pe tehnologia CIS, scanner-ul A1 Colortrac SmartLF Ci 24 foloseste iluminarea de tip LED cu un consum mult mai mic decat al tuburilor fluorescente. In plus, deoarece LED-urile nu au nevoie de incalzire pentru a ilumina uniform si constant, scanner-ul A1 poate fi utilizat imediat dupa pornire si poate fi inchis cand nu este folosit.

Scanner cu intretinere minima

Scanner-ul A1 Colortrac SmartLF Ci 24 necesita intretinere si calibrari minime. Software-ul utilitar inclus ofera toate aplicatiile de intretinere de care este nevoie pentru a pastra scanner-ul in conditii optime si updatat cu ultimele drivere si firmware-uri. In plus, accesul la rola de alimentare pentru curatare este foarte usor.

Scanner in trei modele upgradabile

Exista 3 modele de scanner SmartLF Ci 24 format A1:

 • scanner A1 monocrom SmartLF Ci24m (Ci24M);
 • scaner A1 color SmartLF Ci24c (Ci24C);
 • scaner A1 color express SmartLF Ci24e (Ci24E);.

Daca initial aveti nevoie doar de un scaner alb-negru (monocrom), puteti achizitiona modelul Ci24m. Ulterior, cand veti avea nevoie de scanari color, puteti upgrada modelul achizitionat la Ci24c sau Ci24e pe masura ce va creste si volumul de lucru.

Upgrade-ul scanner-ului se face rapid si usor prin email. Nu este nevoie de a duce scanner-ul inapoi sau sa fiti vizitat de un inginer de service. Pachetele software incluse va vor furniza toate aplicatiile necesare intretinerii si mentinerii scanner-ului in conditiile optime necesare. De asemenea este disponibil si update-ul la ultimele versiuni software prin logare la serverul Colortrac de upgrade.

Scanner de o acuretete maxima

Scanerul Colortrac SmartLF Ci 24, cu latimea de scanare 24” (format A1) dispune de tehnologia CIS de scanare ceea ce ii permite obtinerea de imagini scanate precise, clare si de foarte mare acuratete. Rezolutia optica inalta de 600dpi este mai mult decat perfecta pentru orice scanare sau digitizare tehnica.

Scanner-ul format A1 Colortrac SmartLF Ci 24 foloseste un sistem unic de transport al documentelor numit Advanced Single Roller Paper Transport (ASRPT). Acest sistem include o rola de transport, de diametru mai mare, inconjurata de un mecanism dinamic de ghidare a mediei montat pe un ansamblu de arcuri, care asigura si mentine pozitionarea precisa a documentului pe masura ce acesta avanseaza in scanner.

  Scanner SmartLF Ci24Avand o rola de tractiune cu diametru mai mare, miscarea de rotatie a rolei scanner-ului SmartLF Ci 24 este mai lenta si produce mai putine erori mecanice in angrenarea documentului decat in cazul unui scaner conventional cu multiple role de transport a documentelor care se invart mai repede si mai mult pentru aceeasi lungime.Din acest motiv, scaner-ul A0 SmartLF Ci 40 este cel mai precis scaner format mare din gama SmartLF. Sistemul ASPRT este combinat cu un sistem puternic de iluminare 2D LED astfel incat chiar si documentele cutate (care au fost impaturite) pot fi digitizate fara umbre si pot fi complet focalizate. Scanner-ul SmartLF Ci24 reprezinta versiunea format A1 a modelului SmartLF Ci40, catalogat drept „BEST IN CLASS (CEL MAI BUN DIN CATEGORIE) de laboratoarele independente de testare si evaluare BERTL.

Sistemul ASPRT este combinat cu un sistem puternic de iluminare 2D LED astfel incat chiar si documentele cutate (care au fost impaturite) pot fi scanate fara umbre si complet focalizate. Imaginile sunt scanate folosind 48-bits (color) sau 16-bits (monocrom) cu output al imaginilor de 24-bits si 8-bits.

Economie de timp

Scanner gata de utilizare imediat dupa pornire. Fiind un scanner A1 bazat pe tehnologie CIS cu iluminare tip LED, SmartLF Ci 24 nu necesita incalzire si nici un fel de calibrare inainte de utilizare.

Viteza mare de scannare

Fie ca faceti digitizare colora sau monocroma, scanner-ul SmartLF Ci 24 „zbarnaie” la lucru. Toate modelele – SmartLF Ci24m, Ci24c, Ci24e scaneaza monocrom (alb-negru) la o incredibila viteza de 25,4cm/s la 200dpi. Daca doriti digitizarea rapida a unui volum mare de documente, va recomandam alegerea modelului color express Colortrac SmartLF Ci 24e care scaneaza color la 8,46 cm/s (la 200dpi)
 

PRINCIPIUL "SCANEAZA O SINGURA DATA PLANSA"

(necesita software-ul SmartWorks Pro Scan, neinclus cu scaner-ul)

Cu alte tipuri de scanner format mare va fi nevoie sa faceti mai multe pre-scanari ale documentului pentru a obtine setarile corecte. Cu scaner-ul A1 Colortrac SmartLF Ci 24 si pachetul software Colortrac SmartWorks Pro Scan puteti scana documentul original o singura data si apoi imbunatati imaginea scanata utilizand functiile programului in timp real. Daca nu sunteti multumit de rezultatul obtinut dupa aplicarea unei functii, puteti reveni la setarea sau imaginea anterioara fara a fi nevoie sa rescanati documentul.

Tehnologia „Scaneaza o singura data plansa” va da un avantaj imens in procesul de lucru. Puteti astfel realiza controlul calitatii si ajustarile necesare pe loc, „din prima”, in loc sa rescanati documentele scanate sau prelucrate eronat. Un alt avantaj al acestei tehnologii il constituie minimalizarea miscarii documentului prin scanner si a uzarii acestuia prin manipulari si scanari repetate.

Intelligent Adaptive Thresholding (IAT)

IAT va permite sa obtineti mult mai usor scanari de mai buna calitate a documentelor murdare. Software-ul gratuit SmartWorks EZ furnizat odata cu scanner-ul Colortrac SmartLF Ci 24 permite 3 setari IAT in timp ce software-ul Colortrac SmartWorks Pro Scan (optional) are functia IAT inteligenta cu setare in timp real.

Port retea pentru conectivitate in retea

Scanner-ul A1 format mare Colortrac SmartLF Ci 24 poate fi conectat la o retea fiind dotat atat cu conexiune Gigabit Ethernet dar si cu interfata plug-n-play USB2.0.

Pastrarea originalelor delicate

Sistemul de rulare ASPRT al scanner-ului A1 Colortrac SmartLF Ci 24 aplica minimul fortei necesare pentru transportul documentului la scanare astfel pentru a proteja originalele delicate in timpul rularii prin scanner. Chiar si ziarele subtiri pot fi digitizate cu usurinta de Colortrac SmartLF Ci 24, operatiune care nu poate fi realizata cu multe alte scannere.

SCANNER USOR DE FOLOSIT

Compact si usor pentru portabilitate maxima

Tehnologia CIS a scanner-ului A1 Colortrac SmartLF Ci 24 foloseste componente compacte si usoare, cu o buna toleranta la vibratii. La doar 16,5 Kg, scanner-ul A1 Colortrac SmartLF Ci 24 este cel mai usor scanner format A1 din lume, ceea ce il face extrem de portabil. Scanare cu intrare si iesire frontala a documentului de scanat

Scanner-ul A1 Colortrac SmartLF Ci 24 permite incarcarea documentului in scanner atat lateral cat si central. Documentul va fi pozitionat cu fata in sus pentru a vedea ceea ce veti scana. De asemenea, dupa scanare, documentele sunt eliberate tot frontal permitand recuperarea si manipularea acestora cu usurinta.

Software eficient si usor de folosit GRATUIT!

Software-ul SmartWorks EZ furnizat cu orice model de scanner A1SmartLF Ci 24m, SmartLF Ci 24c  sau SmartLF Ci 24e este creat pentru operarea chiar de catre utilizatorii fara experienta, fiind foarte usor de folosit si asigurand toate functionalitatile necesare (scanare, copiere, printare).

Orice model alegeti - SmartLF Ci 24m, Ci 24c sau Ci 24e  - scanner-ul A1 se instaleaza si este gata de lucru in cateva minute fara ca senzorii CIS de 600dpi rezolutie optica sa aiba nevoie de aliniament si fara ca sistemul LED de iluminare sa necesite incalzire sau calibrare.

Interfata simpla a scanner-ului A1 SmartLF Ci24

Se pot accesa toate functiile importante de pe panoul de control al scanner-ului A1, care include butoane pentru: Scan, Copy, Stop, Rewind si Forward.

Scanner prietenos cu mediul inconjurator

Toate modelele de scaner A1 - SmartLF Ci 24m, Ci 24c  sau C i24e  - protejeaza mediul inconjurator, respectand directiva RoHS a UE de restrictie a substantelor periculoase si contin componente reciclabile. De asemenea sunt eficiente din punct de vedere al consumului de energie (seria Ci 24 a castigat "ENERGY STAR®");

Scanner-ul SmartLF Ci 24 este furnizat impreuna cu o suita completa de software pentru intretinere si operare . Pentru aplicatii mai complexe unde sunt necesare functii avansate, sunt disponibile pachete optionale software pentru a spori capacitatea si performantele sistemului de scanare .

Oricare ar fi domeniul in care il veti utiliza, veti descoperi ca noul scanner Colortrac Ci24 este un scanner A1 performant si eficient, usor de folosit, un scanner care va ofera imagini clare si precise pentru format maxim A1 la un pret de exceptie.

Despre scanner-ul A1 Colortrac SmartLF Ci 24 alb-negru, color si expres

Mic si portabil, scanner-ul A1 SmartLF Ci 24 reprezinta alegerea perfecta pentru centrele de copiere mobila, si pentru specialistii in digitizare si arhivare. Acestia pot realiza serviciile de scanare, digitizare si arhivare a documentelor de format mare chiar la sediul clientilor, evitand costurile de transport ale documentelor precum si riscurile de deteriorare sau pierdere ale acestora.

Din ratiuni de securitate multe dintre firme prefera digitizarea proprilor arhive de documente la sediul propriu unde de cele mai multe ori sunt asigurate si conditii mai bune de depozitare, manipulare, conservare.

Datorita dimensiunilor mici, scanner-ul A1 SmartLF Ci 24 poate fi asezat fie pe propriul stand (atunci cand spatiul permite), fie, mai usor, direct pe birou sau chiar pe o polita langa perete. Accesul frontal atat la incarcarea cu planse a scanner-ului (front load) cat si la preluarea acestora la iesire (front exit) il recomanda atat pentru operare in spatii mici cat si in locatii multiple (ca scaner A1 portabil).
 

 • CEL MAI IEFTIN SCANNER A1 DE PE PIATA! Fara costuri de intretinere sau consumabile!;
 • Distinctia BERTL "BEST IN CLASS" pentru gama SmartLF Ci 40 (scanner-ul A0);
 • Rezolutie optica 600dpi - perfecta pentru orice scanare tehnica!;
 • Scanner A1 COMPACT si PORTABIL – cantareste doar 16,5 kg !!;
 • Scanare instant de la pornirea scanner-ului – fara incalzire si fara asteptare;
 • Viteza mare de scanare 25,4 cm/sec greyscale si 8,45 cm/sec full color;
 • Placa de retea Ethernet 1000 inclusa, USB2.0;
 • Utilizare frontala (incarcare si iesire document): scanner-ul A1 poate fi pus langa perete;
 • Protejeaza originalele delicate si subtiri, scanner-ul poate scana chiar si ziare;
 • Scanner disponibil in 3 MODELE DISTINCTE si UPGRADABILE- alb-negru SmartLF Ci24M, color SmartLF Ci24C si color express SmartLF Ci 24E;
 • Upgrade rapid si simplu, prin email, la o versiune de scaner superioara (ex. alb-negru la color);
 • Include software simplu SmartWorks EZ care permite digitizarea (PDF, TIF sau JPG) si printarea la orice imprimanta.
Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Caracteristica / Model scanner Scanner A1 Ci24m Alb-negru | Scanner A1 Ci24c Color | Scanner A1 Ci24e Color express
Rezolutie scanner 9600 dpi maxima / 600 dpi optica / selectabila in trepte de 1 dpi
Latime max activaA1 / 24" (60,96 cm) x Lungime nelimitata
Latime documente25" (63,50 cm) x Lungime nelimitata
Grosime documente0.012" (0.3 mm, echivalentul unei grosimi de 280g/mp)
Precizie scanner 0,1% +/- 1 pixel
Full Color 4,24 cm/s la 200dpi (scaner CTCI40C) | 8.45 cm/s la 200dpi (scaner CTCI40E)
Greyscale si alb-negru25.4 cm/s la 200dpi (atat CTCI40M, CTCI40C cat si CTCI40E)
Moduri scanare
 • Black & White (1 bit)
 • 256 Level Greyscale (8 bit) (numai scaner CTCI40M)
|
 • 16.7 Milioane culori RGB (24 bit)
 • 256 & 16 colour RGB paleta color adaptiv indexata (8 bit & 4 bit)
 • 256 Level Greyscale (8 bit)
 • Black & White (1 bit) (atat scaner CTCI40C cat si CTCI24E)
Color SpaceNormalizat / linearizat RAW RGB sau sRGB (atat CTCI40C cat si CTCI24E)
Procesarea imaginii colorGamma, luminozitate , ajustare punct alb&negru; (atat CTCI40C cat si CTCI24E)
Procesare digitala scanner2D Intelligent Adaptive Thresholding (IAT) (1-bit mode)
Fixed Threshold Black & White (1-bit mode)
Dynamic Normalization Application (DNA) cu 16-bit super sampling
Sistem preluare si transport documente (Media Feed)
 • Advanced Single Roller Paper Transport (ASRPT) - sistem avansat de transport cu o singura rola motorizata de diametru mare ce mareste precizia scaner-ului A1. In combinatie cu ledurile 2D rezolva erorile aduse de sistemele cu mai multe role de transport si problema umbrelor rezultate in urma scanarii.
 • Adaptive CIS media focus management
 • Mecanism de ghidare a documentului
 • Scanare documente A4-A1 cu fata in sus
 • Intrare si iesire documente A4-A1 frontal pentru utilizare si manipulare facila si rapida
 • Pozitionare centrala sau laterala a documentului pentru scanare
 • Detectare automata a dimensiunilor documentului A4-A1 (Auto Size) cu senzori optici precisi si fiabili;
Senzori scanner
 • Tehnologie digitala CIS (Contact Image Sensor) de scanare
 • Cap de scanare pozitionat dinamic cu 3 senzori CIS a cate 5000px fiecare;
 • Captura imagine 48bit color /16 bit alb negru
 • Panchromatic Black & White
 • Calibrare Smart color permanenta a scaner-ului A1, presetata din fabricatie
 • Optica solida realizata din tuburi fibra optica cu factor de marire 1:1 a obiectului
Sursa de lumina (senzor CIS)Sistem iluminare LED bidirectional pentru iluminare optima si scanare instantanee de la pornirea scaner-ului A1;
LED cu durata de viata practic nelimitata
NU necesita ajustare, intretinere sau calibrare
Conectivitate scannerUSB 2.0; Ethernet Gigabite network-ready
Panou control scanner
 • Panou de control LCD central cu afisare mod scanare
 • Button pentru Stop, Forward, Rewind, Scan, Copy
 • Adresa IP selectabila
Intretinere scanner
 • Scaner A0 plug
Intretinere
 • Scaner A1 plug
Software inclus
 • Software ready-to-run care include:
 • Scan-to-file cu vizualizare in timp real;
 • Scan-to-copy cu vizualizare in timp real;
 • Scan-to-email cu vizualizare in timp real;
 • Software de intretinere scaner A1 SmartLF cu upgrade prin server internet
 • Drivere
 • Windows Image Acquisition (WIA) / Still Image Interface (STI)
Format fisiereTIFF, JPEG, PNG, PDF;
Dimensiuni scanner/Greutate 83.2 x 19,7 x 27 cm; 16,3Kg
Mediu de lucru100~250 VAC;
Consum40Vh (scanning) 4.2 Vh (standby).
Software optional scanner
 • Posibilitatea up-gradarii de la scaner alb-negru la color sau color express;
 • Modul aplicatie scanare si procesare post-scanare profesionala, scan-to-archive � cheie dongle;
 • Modul aplicatie copiere profesionala cu ajustare a culorii IT8 � cheie dongle;
 • ISIS driver pentru conectare la aplicatii EDM;
 • Modul aplicatie vectorizare alb-negru / color Scan2CAD;
 • Modul aplicatie management documente - indexare / arhivare planse in baza date (MS Access, Oracle, etc);
Accesorii scanner
 • Floor Stand cu husa media (82 x 55cm / 11,2kg);**
 • Computer Stand Kit pentru PC cu ecran LCD ;**
Certificari disponibile
 • Declaratie de Conformitate, Certificat FCC, Certificat UL, Certificat CB Test, RoHS, ENERGY STAR�.
 • Certificat ISO9001 (producator si importator), Certificat ISO14001 al producatorului
 • Certificat de origine (necesar pentru finantari fonduri europene) -optional
Pachet complet: (verificati cu furnizorul local)
 • Scaner A1, cablu alimentare, cablu USB (2m); Cablu retea (2m)
 • CD cu documentatie si drivere
 • Manual utilizare in limba romana, target calibrare, declaratie de conformitate
 • Software operare
Garantie12 luni / 24 luni optional / 24 luni cu inlocuire scanner defect pe periaoada reparatiilor optional