Scanner A0/B0 Colortrac SmartLF Gx+ 56

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Scanner A0/B0 Colortrac SmartLF Gx+ 56


Colortrac SmartLF Gx+ 56
Profitati la maximum de timpul dvs. de lucru alegand noile scannere Colortrac SmartLF Gx+ 56 pentru scanarea planselor si a documentelor de formate foarte mari.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje scanner SmartLF Gx+ 56 in

 

1. Imagini precise si clare – cu culori si nuante superbe

Gx+ 56 reprezinta a sasea generatie Colortrac de scannere format foarte mare, si sunt bazate pe tehnologia CCD oferind inalta rezolutie HD (High Definition) de 600dpi optic. Acuratetea CCD de a scana o paleta extrem de larga de culori cu o gama dinamica extinsa (detalii intunecate si luminoase) este pusa in valoare de sistemul LED de iluminare instantanee bi-directionala. Acesta permite obtinerea unei productivitati mari inca din momentul pornirii, fara a fi nevoie de incazire sau asteptare.

Iluminarea LED are o durata de viata practic nelimitata consumand putina energie si avand un impact ecologic minim, seria de scannere Gx+ respectand standardul ENERGY STAR®.

Scannerele folosesc un sistem avansat de rulare 2+3 all-wheel-drive Active Paper Transport (APT) care mentine contactul continuu si eficient cu sticla de scanare pe masura ce documentul trece prin scanner. Combinat cu iluminarea puternica a sistemului LED, APT face ca pana si documentele cu cute sau pliuri sa fie scanate perfect si fara umbre.

2. Toate beneficiile tehnologiei CCD, fara nici un dezavantaj

Scannerele traditionale CCD au paleta extrem de larga de culori si o gama dinamica extinsa dar prezinta dezavantajul sistemelor de iluminare cu tuburi de neon. Acestea necesita o perioada de incalzire si stabilizare precum si inlocuire regulata. Folosind iluminare LED in locul tuburilor fluorescente, scannerele Colortrac SmartLF Gx+ 56 sunt capabile sa maximizeze beneficiile oferite de CCD cu un minim de efort si energie.

Mai multi senzori, mai multa acuratete – Scannerele A0/B0 Colortrac Gx+ 56 dispun de 8 senzori CCD de scanare pentru minimalizarea distorsiunii geometrice. Scannerele CCD traditionale pot avea probleme de acuratete sau stitch (aliniere a doi senzori alaturati) datorate nealinierii senzorilor. Toate acestea sunt minimalizate la scannerele SmartLF Gx+ 56 (A0/B0) prin pozitionarea a 8 senzori CCD intr-un sasiu monobloc rigid.

3. Iluminare instant-on LED a scannerului

Fara durata de stabilizare a luminii sau incalzire - Iluminarea LED a scannerelor produce un spectru de lumina stabil in timpul operarii si imediat de la pornire (rece) ceea ce evita aparitia inconsistentei culorilor si a stitching-ului. Nu trebuie deci sa asteptati, porniti scannerul si puteti incepe scanarea!

Scanner format extra lat de 56inLumina pentru toata viata - Spre deosebire de tuburile neon care stau aprinse tot timpul cat scannerul A0/B0 este pornit, iluminarea LED este activata doar in timpul scanarii. Cu o durata de viata de aproximativ 50000 ore, aceasta ar insemna 6 ani de scanare continua 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana!

 

Mai putina calibrare - Datorita consistentei luminii LED, nu mai sunt necesare calibrarile frecvente ale scannerelor cu iluminare fluorescenta

 

Consum de energie redus - Scannerul Colortrac SmartLF Gx+ 42 foloseste cu aproape 30% mai putina energie in timpulscaner format foarte mare scanarii si cu 94% mai putina cand este in standby. Cu ajutorul unei functii programabile, scannerul poate intra in modul standby (ENERGY STAR®) cand nu este utilizat pentru o anumita perioada de timp. In plus, capabilitatea "instant-on" inseamna ca il puteti porni doar cand aveti nevoie de scanare, va fi gata in 30 de sec.

Fara mercur - Spre deosebire de tuburile de neon, sistemul LED nu contine mercur, fiind astfel mai prietenoase cu mediul inconjurator

4. Productivitate ridicata

Viteza mare de scanare - Scanerele Gx+ 56 sunt cele mai rapide scannere format mare. Toate modelele (SmartLF Gx+ 56m, Gx+ 56c si Gx+ 56e) scaneaza monocrom la o incredibila viteza de 22cm/sec (200dpi) iar modelele color express (SmartLF Gx+ 56e) permit obtinerea unei viteze de scanare color de 7,6cm/sec.

Conectivitate in retea Gigabit Ethernet - permite transmisii de date mai rapide decat prin portul USB si de asemenea permite amplasarea scannerului mai departe de PC.

Conectare instantanee prin USB2.0 - pentru instalari rapide in cadrul birourilor mobile.

Filozofia "Scan-it-once" ("Scanezi o singura data") (Necesita software SmartWorks Pro Scan, optional)

Cu alte scannere format mare veti fi nevoiti sa faceti mai multe pre-scanari a imaginii selectate pentru a obtine setarile potrivite (contrast, threshold, luminozitate, IAT, etc). Cu scannerele format extra lat Colortrac SmartLF Gx+ 56 si software-ul SmartWorks Pro Scan nu va fi nevoie decat de o singura scanare, restul functiilor pot fi aplicate in tip real si vizualizarea rezultatului pentru a alege nivelul dorit

Tehnologia "Scan-it-once" ("Scanezi o singura data") va da un imens avantaj in procesul de lucru. Puteti face teste de calitate si ajustari grafice "din prima", in loc sa re-scanati imaginile de calitate proasta dupa ce tot procesul de lucru s-a terminat. Un alt avantaj al acestei tehnologii il constituie minimalizarea deteriorarii documentelor originale ce pot aparea la scanare de mai multe ori.

Intelligent Adaptive Thresholding (IAT). Tehnologia IAT va permite sa obtineti scanari de calitate ridicata dupa originale murdare sau deteriorate. Pachetul software furnizat impreuna cu acest scanner permite 3 setari IAT iar optionalul SmartWorks Pro Scan permite functionalitati IAT avansate cu vizualizare in timp real. Astfel, puteti seta exact nivelul IAT dorit pentru rezultate de calitate.

5. Conservarea originalelor delicate

Sistem avansat de rulare 2+3 all-wheel-drive Active Paper Transport (APT) Sistemul avansat APT (Active Paper Transport) protejaza documentele dvs.. Acestea vor fi introduse frontal in scanner si vor fi apoi detectate de senzori optici precisi care vor activa incarcarea automata. Documentul original va fi transportat printr-un sistem dual de role de precizie motorizate si un sistem dual de role de aderenta din cauciuc. Acest sistem de transport va asigura suportul optim si pozitionarea precisa a documentelelor in zona de scanare.

Documentul este apoi preluat de o rola de presiune actionata prin curele de transmisie care ii asigura o trecere cursiva in zona de scanare. Sistemul APT aplica constant forta si presiunea minima necesara pentru conservarea originalelor fragile, mentinand totodata tractiunea si precizia necesara pentru obtinerea unor imagini clare, fara culori si umbre.

Putem chiar sa scanam ziare (foarte subtiri si delicate) fara a folosi o coala suport – nu multe scannere format extra lat pot face acest lucru.


Scanner Colortrac SmartLF Gx+ 56 extra lat


6. Usor de folosit

Software SmartWorks EZ inclus. Pachetul software permite operatiunile simple de scanare, copiere si trimitere prin e-mail, fiind ideal pentru utilizatorii ocazionali. Doar selectati setarile dorite folosind optiunile intuitive (culoare, rezolutie, dimensiuni si format TIFF, JPEG sau PDF), puneti documentul original in scanner si gata, puteti incepe! Imaginea este afisata pe ecran in timpul scanarii asigurandu-va vizualizarea in timp real a imaginii scanate.

Panou control simplu. Puteti accesa toate functiile importante de pe panoul de control al scannerului, acesta fiind prevazut cu butoane pentru Scan, Copy, Stop, Rewind si Forward.

7. Intretinere minima a scannerului

Scannerul de format extra-lat Colortrac Gx+ 56 necesita intretinere si calibrare minima. Software-ul utilitar furnizat de Z SPOT MEDIA impreuna cu acest scanner contine toatre aplicatiile de intretinere de care aveti nevoie pentru a va pastra scannerul format extra lat in conditii optime si updatat cu ultimele versiuni de drivere si firmware. In plus, in cazul unor defectiuni, specialistii Z SPOT MEDIA pot verifica (si remedia) scannerul dvs. direct prin internet, fara interventie on-site.

Sticla de scanare este tratata chimic fiind de 5 ori mai rezistenta la zgarieturi si socuri decat sticla obisnuita. In plus, fiecare sticla este prevazuta cu montanti magnetici pentru inlocuire rapida iar accesul la rolele de transport pentru curatarea scannerului este extrem de facil.

8. Upgrade rapid de la alb-negru la color sau color express

Colortrac SmartLF Gx+ 56 este singura gama de scannere de format extra-lat ce permite upgrade-ul de la alb-negru (SmartLF Gx+ 56m si Gx+ T56m) la color (Gx+ 56c si Gx+ T56c) si/sau color express (Gx+ 56e si Gx+ T56e), reprezentand astfel un sistem flexibil pentru nevoile Dvs: - Aveti specificatiile si capabilitatile dorite la momentul dorit!

Aveti nevoie de un scanner monocrom fara a fi sigur daca e nevoie sa fie si color? In functie de bugetul si cerintele prezente va puteti alege optiunea de scanner potrivita, avand posibilitatea de a ii imbunatati performantele atunci cand va fi necesar! De ce sa platiti acum pentru o potentiala dar incerta nevoie? Upgrade-ul se realizeaza foarte simplu, specialistii nostri vi-l trimit prin email.

9. Scanarea documentelor groase (max 20mm)

Pentru scanarea materialelor mai groase, Colortrac ofera scanerele Gx+ T56 cu aceleasi caracteristici ca si seria Gx+, avand insa cateva diferente:

 • Permite adaptarea sistemului APT pana la grosimi de 0.8" (20mm) ale documentelor
 • Detectare automata a presiunii optime pentru priza (prinderea) documentului
 • Sistem Motorized Thick Media controlat prin butoanele Open/Close de pe panoul de control al scannerului

Pe scurt despre scannerul SmartLF Gx+ 56

Cu scannerele SmartLF Gx+ 56 alegeti marimea "extra-lat"! Avand cea mai mare latime de scanare existenta pe piata, aceste scannere ofera maximum de flexibilitate utilizatorilor ce doresc scanarea si digitizarea arhivelor de documente foarte mari si/sau late (format A0, B0, E si peste). Mai rapide ca niciodata, beneficiind de rezolutie High Definition de 600dpi obtinuta prin tehnologia CCD, scannerele din gama Gx+56 sunt gata de lucru instant datorita iluminarii LED, rezultatul fiind o productivitate extrem de ridicata pentru proiectele dvs. de scanare, copiere sau digitizare a documentelor.

 • Rezolutie ultra-performanta High Definition (600dpi optic);
 • Latime scanare 56" (142,3cm) ~ EXTRA versatilitate pentru scanari documente de formate foarte mari
 • Scanari instant cu sistem iluminare LED bi-directional (durata de viata extinsa)
 • Scanare rapida format A0 in 22cm/sec (alb-negru) si peste 7,6cm/sec (color) ~pentru productivitate mare (200dpi)
 • Captura de date 48 biti color ~ pentru reproduceri perfecte
 • Livrat cu software SmartWorks EZ (TIFF, JPEG, PDF)
 • Scanare in retea sau USB2.0 ~ pentru mobilitate maxima
 • Manual utilizare in limba romana;
 • Sistem motorizat pentru scanare originale de max 20mm grosime (montate pe suport rigid) - OPTIONAL

Cu produse atat de puternice si eficiente puteti reproduce nu doar liniile clare si precise ale documentelor tehnice (harti si desene GIS, planse ingineresti, schite, planuri de santier, randari arhitecturale, etc) ci si reproduceri digitale de inalta acuratete cerute de profesionisitii din domeniul graficii (digitiza postere, afise, etc).Gama de scannere Gx+ 56 ofera solutii chiar si pentru scanarea documentelor cu grosimi de pana la 20mm prin sistemul avansat de rulare Motorized Thick Media ce perrmite scanarea documentelor rigide, detectand automat presiunea optima pentru priza (prinderea) documentului.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Caracteristica / scanner
 • Gx+ 56m / Gx+ T56m Alb-negru
 • Gx+ 56c / Gx+ T56c Color
 • Gx+ 56e / Gx+ T56e Color express
 • Rezolutie scannerRezolutie optica selectabila 600x600dpi
  Rezolutie maxima 9600 dpi, selectabila in trepte de 1 dpi
  Latime max activa56inch (142,3cm) x Lungime nelimitata
  Latime documente61,8inch (157cm)* x Lungime nelimitata
  Grosime documente0.08 inch (2mm) pentru Gama Gx+ 56 / 0.8� (20mm) pentru Gama Gx+ T56
  Precizie scanner0,1% ± 1 pixeli **
  Full Color
  • 1,5� (3,81cm/s)
  • 3inch (7,62cm/s)
  Greyscale / alb-negru12[inch] (30,48cm/s)
  Moduri scanare
  • 256 Level Greyscale (8 bit)
  • Black & White (1 bit)

  • 16.7 Mil. Color RGB (24 bit)
  • 256 & 16 color RGB paleta color adaptata (8 bit & 4 bit)
  • 256 nivele Greyscale (8 bit)
  • Black & White (1 bit)
  Procesare digitala 2D Intelligent Adaptive Thresholding (IAT) (1-bit mode)
  Fixed Threshold Black & White (1-bit mode)
  Dynamic Normalisation Application (DNA) cu 16-bit super sampled data
  Color SpaceNormalizat / RAW RGB sau sRGB linearizat
  Procesare imagine color Gamma, luminozitate, ajustare punct alb si negru
  Sistem preluare si transport documente (Media Feed)Sistem avansat 2+3 wheel-drive Active Paper Transport (APT) pentru preluare si transport documente:
  • 2 seturi role inferioare de precizie pentru transportul documentelor;
  • 2 seturi role �all-wheel-drive� de role de contur din cauciuc pentru priza maxima;
  • Rola de presiune pentru pentru presiune constanta asupra hartiei in timpul scanarii;
  • Detectare automata a dimensiunilor documentului (Auto Size);
  • senzori optici precisi si fiabili pentru detectarea documentului;
  • Pozitionare documente central sau lateral, incarcare frontala a documentelor si iesire prin spate;
  Ajustare pentru documente groase
  • Sistem MTM (Motorized Thick Media) disponibil numai la gama Gx+ T56 (Gx+ T56m, Gx+ T56c, Gx+T56c)
  • Adapteaza sistemul APT la documente groase pana la max 20mm.
  • Detectare automata a grosimii documentului pentru priza maxima si presiune optima .
  • Operare facila printr-o singura apasare de butol de la panoul de control al scanerului.
  Senzori scanner
  • 8 senzori CCD, fiecare cu 10800 pixeli (RGB + monocrom);
  • Sasiu monobloc rigid pentru pozitionare precisa a senzorilor;
  • Captura de imagine primara color 48-bit;
  • Captura de imagine primara greyscale 16-bit;
  • Alb&Negru pancromatic;
  Sursa de lumina Sistem iluminare LED bi-directional cu durata de viata extrem de lunga ce permite iluminarea optima a documentului si posibilitate de scanare instant
  Senzor CCD8 micro lentile cu filtru infrarosu integral
  Panou control scanner
  • Ecran LCD cu afisare status scanere, mod si setari;
  • Butoane pentru Stop, Forward, Rewind, Scan & Copy;
  • Adresa IP selectabila;
  • Butoane de control al grosimii MTM (numai la seria Gx+ T42);
  Interfata scanner
  • USB 2,0, retea Gigabit Ethernet
  • Windows Image Acquisition (WIA) / Still Image Interface (STI) ****
  Intretinere si operare
  • Scanere plug-n-play, usor de instalat de catre orice utilizator;
  • Calibrare precisa cu tehnologia DNA 16-bit super sampled data;
  • Sticla scanare tratata chimic si rezistenta la zgarieturi cu monturi magnetice pentru inlocuire facila;
  • Ajustare digitala automata a stitch-ului
  • Acces usor la lentile pentru curatare
  • Manual in limba romana
  Software inclusSoftware gata-de lucru care include:
  • Scan-to-file cu vizualizare in timp real;
  • Scan-to-copy cu vizualizare in timp real;
  • Scan-to-email cu vizualizare in timp real;
  • Drivere, fisiere TIFF, JPEG, PNG, PDF;
  Dimensiuni scannere184x18x37 cm
  Mediu de lucru10�35�C, 35�80% RH, mediu uscat, fara condens
  AlimentareSursa externa 100~240 VAC cu detectare automata, 50 - 60 Hz.
  Consum scanner72 Wh (scanare); 4,5 Wh (standby)
  Standarde si reglementariRespecta standardele ENERGY STAR, CB, CE, FCC, UL si RoHS
  Kit inclus
  • Scaner A1, cablu alimentare, cablu USB (2m); Cablu retea (2m)
  • CD cu documentatie si drivere
  • Manual utilizare in limba romana, target calibrare, declaratie de conformitate
  • Software operare
  Garantie12 luni / 24 luni (optional)
  Software optionale scanere
  • Posibilitatea up-gradarii de la scanere alb-negru la color sau color express;
  • ScanWorks ~ Software scanare si procesare post-scanare profesionala, scan-to-archive;
  • CopySmart ~ Software copiere profesionala cu ajustare a culorii IT8;
  • ISIS� Driver ~ pentru integrare in sistemele de management al documentelor (EDM) si baze de date;
  Accesorii optionale
  • Floor Stand scaner (82 x 55cm / 14kg);
  • Husa scaner preluare documente;
  • Computer Stand Kit pentru PC cu ecran LCD;
  • Universal Repro Stand pentru scnaer (183x135x 80cm/45kg)
  Certificari disponibileDeclaratie de Conformitate, Certificat CE, Certificat FCC, Certificat UL, Certificat Test CB Certificat ISO9001, ISO14001 al producatorului