Scanner 3D Steinbichler COMET L3D

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Scanner 3D Steinbichler COMET L3D


Scanner 3D Comet L3D
Scanner 3D profesional, ideal pentru scanarea 3D in inginerie inversa. Steinbichler Comet L3D este un scanner de inalta definitie si acuratete, caracterizat prin eficienta, accesibilitate, viteza superioara de scanare si usurinta in utilizare. Raport performanta/pret foarte avantajos oferit de liderul german in digitizare 3D.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje Scanner 3D Steinbichler COMET L3D

 • Scanner 3D profesional pentru uz industrial
 • Viteza superioara de achizitie puncte 3D pentru inspectie si masurare ~2sec.
 • Rezolutie camera video mare  – pana la 5 Megapixeli
 • Acuratete scanner -  50 microni
 • Volum masurare – 480x400x250mm3  (configurabil)
 • Tehnologie BLUE LED  – scanare 3D bazata pe lumina strucurata albastra (nepericuloasa comparativ cu scanare 3D laser)
 • Camp vizualizare (FOV) – configurabil in functie de cerinte (volum/rezolutie)
 • Software scanare 3D performant – realizeaza prealiniere automata a scanarilor 3D , procesare si editare automata
 • Scanare 3D ideala pentru inspectie, masurare si controlul calitatii – rapida si eficienta in raport cu metodele conventionale  bazate pe palpatoare Touch Probe
 • Instalare si configurare rapida a scannerului 3D;

Domenii de utilizare scanner COMET L3D:
COMET L3D este conceput pentru aplicatii din cele mai diverse domenii ale industriei; conceptul modular si varietatea de obiective FOV permite scanarea 3D a obiectelor de diferite dimensiuni cu cea mai mare precizie.

Scanare si digitizare 3D in inginerie:

 • Scanarea 3D in inginerie inversa si prototipare rapida;
 • Puteti obtine scanari 3D in vederea analizarii, masurari si inspectiei produselor Dvs pentru asigurarea calitatii;
 • Digitizarea pieselor din cadrul ansamblelor si angrenajelor Dvs dar si pentru digitizarea intregului angrenaj;
 • Achizitia datelor 3D pentru prototipare rapida;

Digitizare 3D in medicina si domenii medicale:

 • Digitizarea partilor umane in vederea analizarii acestora si pentru obtinerea unor proteze / accesorii care pot imbunatati confortul clientului si pacientului;

Scanare 3D pentru conservarea patrimoniului in arhitectura, istorie, arta, cultura:

 • Digitizarea componentelor arhitecturale interioare/exterioare a cladirilor pentru reconstituirea / restaurarea monumentelor si obiectelor de arta din patrimoniu cultural;
 • Scanarea si digitizarea 3D de monezi, medalii, decoratii, sculpturi, statui, basoreliefuri, stucaturi, etc.
 • Crearea de muzee virtuale

Digitizare 3D in domeniul designului conceptual sau industrial:

 • Digitizarea obiectelor unicat de design in vederea prezentarii online / modificarii designului pentru personalizare ulterioara;
 • Ideal pentru producatori / prestatori de servicii in etapele premergatoare ale productiei industriale in cadrul procesului de finalizare a designului de produs;

Scaner 3D compact cu tehnologie bazata pe lumina structurata BLUE LED, cu obiective FOV si camera de mare rezolutie, interschimbabile, permitand astfel configurarea scanerului 3D in functie de aplicatiile Dvs perfect pentru digitizarea 3D a obiectelor de dimensiunile unei monezi dar si pentru obiecte mai mari de dimensiunile unei statui.

Scanerul 3D Steinbichler COMET L3D este disponibil in 2 variante de echipare:

 COMET L3D 2M – cu, camera de 2 MegaPixeli
 COMET L3D 5M -  cu, camera de 5 MegaPixeli

Scanerul 3D COMET L3D are un design compact si usor ,pentru portabilitate facila, ce contine camera senzor si un led (BLUE LED) Carcasa senzorului cu dovedit un singur aparat foto tehnologie din Steinbichler si de masurare completa de configurare sunt ultra-compact si usor pentru portabilitate usoara.

Datorita tehnologiei de scanare 3D cu aceste echipamente de scanare 3D puteti obtine rezultatele dorite chiar si in conditii ambientale dificile datorita LED-urilor care ofera o lumina superioara altor metode de scanare 3D dar si al camerelor de inalta rezolutie, pana la 5 MegaPixeli.

Senzorul COMET L3D este gata sa ruleze în timp minim. Distanta scurta de lucru asigura usurinta de utilizare si scanare 3D chiar si in zone limitate ale pieselor cu geometrii complexe.. Schimbarea campului de vizualizare (FOV) este de asemenea simpla si rapida, tot ce trebuie sa faceti este sa schimbati cristalinul.

Tehnologia de scanare 3D si aplicatiile software disponibile cu scanerul 3D COMED L3D, garanteaza un timp extrem de scurt de masurare si scanare 3D la o calitate ridicata. Proiectat pentru manevrabilitate usoara sistemul de scanare 3D COMET L3D ofera un maxim de flexibilitate si eficienta in toate domenile de activitate.
 
Solutia de scanare 3D Steinbichler poate fi chiar combinata cu procese de fotogrametrie pentru digitizarea de obiecte mari.

Chiar daca luati o configuratie mai “slaba” puteti oricand sa achizitionati un upgrade atat pentru obiectivele FOV cat si pentru camera video, crescand astfel performantele sistemului Dvs de scanare 3D. Scanerele 3D Steinbichler sunt calibrate folosind metode de etalonare trasabile.

Accesorii:

Sistemul de scanare 3D poate cuprinde masa rotativa disponibila in 2 variante, tripod pentru fixarea scanerului 3D dar si un PC performat pentru o buna functionarea si utilizare al software-ului.
De asemenea scanerele 3D Steinbichler pot fi montate pe brate robotizate crescand astfel precizia si rapiditatea de scanare.

Software:

Software inclus COMETplus cu ajutorul caruia puteti realiza scanarea 3D, achizitia de puncte 3D puteti realiza suprafete mesh sau suprafete triangulizate (fisier .STL), puteti obtine netezirea suprafetelor, modelarea muchiilor, umplera gaurilor, etc.
Software-ul COMETplus este perfect pentru Dvs datorita modului usor de utilizare in vederea scanarii si postprocesarii obiectelor dorite din cadrul aplicatiilor si proiectelor Dvs. Software-ul permite o pre-aliniere automata a suprafetelor scanate usurand astfel munca si imbunatatind timpul de postprocesare al suprafetelor scanate. Cu acest software puteti realiza o masurare precisa si o inspectie de calitate a produselor Dvs cu multa usurinta si fara a pierde timpul cu metodele conventionale.
Realizeaza postprocesarea automata (converteste punctele 3D achizitionate in suprafete mesh sau triangle. Editarea automata si optimizarea suprafetelor (eliminarea rezultatelor aberante, toleranta de netezire, scalare, oglindire).

Deasemena la cerere puteti achizitiona si software-ul INSPECTplus, program special pentru inspectie si masurare. Cu acest software puteti sa incarcati modelul CAD, modelul scanat si sarealizati alinierea si apoi puteti realiza comparatia celor 2 modele. Software ideal pentru asigurarea parametrilor calitatii, lucru esential pentru afacerea Dvs.

Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Caracteristici / Scaner 3DCOMET L3D 2M
Rezolutie camera1600 x 1200
Camera2MP
FOV / Acuratete [μm]100 / 60[μmm]
200 / 135[μm]
400 / 250[μm]
FOV / Volum masurare100 / 100x75x60 mm3
200 / 215x165x140 mm3
400 / 400x300x250 mm3
Viteza masurare1.5sec.
PC disponibil la comandadesktop / laptop
Pozitionare senzor scanare 3DTripod sau stativ cu senzor de rotatie manual si axa inclinata
Pozitionare automataMasa rotativa (Mono-Ax / Dual Axis)
Caracteristici / Scaner 3DCOMET L3D 5M
Rezolutie camera2448 x 2050
Camera5MP
FOV / Acuratete [μm]100 / 50 [μm]
250 / 100 [μm]
500 / 190 [μm]
FOV / Volum masurare100 / 120x100x60 mm3
250 / 260x215x140 mm3
500 / 480x400x250 mm3
Viteza masurare2sec.
PC disponibil la comandadesktop sau laptop
Pozitionare senzortripod sau stativ cu senzor de rotatie manuala si axa inclinata
Pozitionare automatamasa rotativa (Mono-Ax / Dual Axis)