Scanner 3D RangeVision Spectrum

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D.

Scanner 3D RangeVision Spectrum

Produs recomandat
RangeVision Spectrum este un nou scanner 3D de inalta rezolutie ce foloseste tehnologia cu lumina structurata. Este proiectat atat pentru pentru scanarea obiectelor mici, cat si pentru cele medii si mari. Scannerul 3D are trei campuri vizuale si este echipat cu camere color industriale de 3.1MP. RangeVision Spectrum poate scana geometrii complexe, obiecte plate si lungi, precum si inregistreaza detalii mici la rezolutie mare.
Pret vechi: 5499 EUR fara TVA
Pret nou: 4949 EUR fara TVAAvantaje:

 • Scanner 3 in 1: Trei zone de scanare pentru obiecte de la 1cm si pana la 3m.
 • Camere industriale de 3.1MP pentru scanari foarte detaliate, full color.
 • Trei moduri de scanare pentru randarea geometriilor complexe ale obiectelor de orice forma si dimensiune

 

 

Detalii fine

Camerele color industriale cu senzori de 3.1MP captureaza cele mai fine detalii si suprafetele curbate ale obiectelor – pana la 0,07mm.
 
 
 

 

 

Forme complexe

Cele doua camere inregistreaza geometria obiectului, facand in acelasi timp procesul de scanare mai precis si mai stabil si reducand la minimum nevoia de a calibra scannerul in timpul operarii. Spectrum este echipamentul ideal pentru scanarea obiectelor cu forme complexe.
 
 

 

 

Obiecte de diverse marimi

Multumita posibilitatii de a scana cu markeri si campurilor vizuale ajustabile, dimensiunea obiectelor scanate este limitata doar de imaginatia dvs si de puterea calculatorului pe care il utilizati.
 
 
 
 
 

Trei scannere intr-unul singur

 
 

 

 

 

 

 

 

 

RangeVision Spectrum este un dispozitiv cu intrebuintari multiple, capabil sa scaneze obiecte de diferite marimi doar prin schimbarea campului vizual a scannerului. Nu trebuie sa cautati optiuni alternative sau alte scannere 3D – Spectrum are incorporate trei scannere intr-unul singur. Echipamentul ofera scanari foarte detaliate ale oricarui tip de obiect, de la bijuterii la automobile de dimensiuni mari, cu o precizie de pana la 0,04mm si o rezolutie 3D de pana la 0,072mm. Aceasta este solutia perfecta pentru companiile specializate in servicii de scanare, inginerie inversa, design de produse sau productie de obiecte mici sau medii.

 

Configuratie „all inclusive”

Pachetul scannerului RangeVision Spectrum include tot ceea ce aveti nevoie si chiar mai mult: acest scanner este echipat cu o masa automata pentru a va imbunatati experienta 3D si cu o cutie ce faciliteaza transportul.
 
Masa rotativa este compacta si usoara, fiind solutia perfecta pentru a scana obiecte mici si medii cu greutate de pana la 5kg.
 
Cutia pentru transport va ajuta sa duceti scannerul acolo unde aveti nevoie, usor si comod.
 
 

Trei moduri de scanare

 • Scanare cu markeri: Acest mod este o metoda rapida si precisa de a imbina scanari multiple in modul automat. Scanarea cu markeri este perfecta pentru obiecte mari si netede (ex: forme cilindrice sau o gama larga de suprafete plate). Markerii pot fi folositi in doua moduri. Acestia pot fi aplicati direct pe obiect sau plasati pe suprafata din jurul obiectului. Astfel, orice suprafata devine o platforma pentru scanare 3D, chiar si pentru obiecte grele.
 • Scanare cu masa rotativa automata: Acest mod este o metoda rapida si usoara de a scana obiecte mici si medii pe masa rotativa. Obtinerea unui model de 360 de grade dureaza doar doua minute.
 • Scanare libera (free scan): Puteti randa geometrii complexe si obiecte mari cu ajutorul noului algoritm pentru inregistrarea mesh-urilor prin geometria obiectului. In plus, modurile manuale sunt disponibile pentru utilizatorii profesionisti care foresc sa aiba control total asupra modelului 3D creat.
 

Software 3D RangeVision ScanCenter

Software-ul RangeVision ScanCenter vine cu actualizari gratuite si este inclus in pretul scannerului 3D. Cu ajutorul lui puteti alinia si imbina scanari 3D pentru a obtine un model 3D digital complet, fara a fi nevoie sa il exportati intr-un software separat de post-procesare. Toate functiile necesare sunt integrate. Obtineti un model 3D gata de utilizare pentru aplicatii CAD/CAM, modelare 3D sau software de printare.
 
Garantam actualizari gratuite de trei ori pe an! Prin achizitia scannerului Spectrum veti primi o licenta nelimitata si actualizari gratuite. Cu fiecare noua versiune a programului veti obtine acces la noi functii si caracteristici.
Nota 9 din 3 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii generale
Sursa lumina DLP
Camere 3.1MP
Viteza scanare 12 secunde pe scanare
Moduri aliniere Dupa markeri, dupa geometrie, pe masa rotativa automata
Format export STL, OBJ, PLY
Textura Da (inclusa)
Masa rotativa automata Da (inclusa)
Zone de scanare [1] [2] [3]
Camp vizual 520x390x390mm 280x210x210mm 133x100x100mm
Dimensiuni recomandate obiect 0,6-3m 0,3-1m 0,01-0,4m
Precizie puncte 3D 0,12mm 0,06mm 0,04mm
Rezolutie 3D 0,26mm 0,17mm 0,072mm
Densitate puncte 16pct/mm² 54pct/mm² 236pct/mm²
Distanta de lucru 1m 0,6m 0,3m
Masa rotativa
Dimensiuni 180x125x60mm
Greutate 0,5kg
Diametru platforma 125mm
Greutate maxima acceptata 5kg
Pas
Viteza rotatie 3-4rpm
Alimentare 5V USB
Hardware
Dimensiuni scanner 255x455x100mm
Greutate scanner 1,65kg
Dimensiuni cutie 515x415x200mm
Greutate totala scanner+cutie 10kg
Cerinte sistem Windows 7/8/10, Intel Core i3/i5, 4GB RAM
Conectivitate computer HDMI, 3 USB 2.0
Alimentare 220V, 50/60Hz, 65W  RangeVision Spectrum are aplicabilitate in urmatoarele domenii:

  • Design industrial si tuning auto
  • Restaurarea si conservarea patrimoniului cultural
  • Productie de suvenire
  • Inginerie inversa si prototipare rapida
  • Mobila si decoratiuni
  • Domeniul educational