Scanner 3D dentar SCAN ST

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Scanner 3D dentar SCAN ST

Ajuns la a doua generatie, scannerul 3D Dental SCAN ST este echipamentul ideal pentru laboratoarele dentare de marime medie/mare, specializate in lucrari de restaurare dentara cu metal sau zirconiu. Scannerul permite atat scanarea modelelor pozitive din gips cat si a amprentelor negative oferindu-va versatilitate tehnologica maxima.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje scanner 3D dentar SCAN ST

 • Cel mai rapid scanner dentar de pe piata
 • Acuratete si precizie de neegalat in scanare intr-un timp foarte scurt
 • Alegerea optima pentru LABORATOARELE DENTARE SPECIALIZATE IN IMPLANTURI DENTARE
 • Scanare optica cu lumina structurata alba
 • Scaneaza pana la 10 mulaje individuale in mai putin de 2,5 minute
 • Posibilitate scanare intreaga arcada

 

Acuratete mai mare prin densitate mare a punctelor scanate, in timp record

Tehnologia de scanare optica cu lumina alba ofera avantajul acuratetei obtinute printr-o densitate mai mare a punctelor scanate. Scanerul Dental Scan ST este capabil sa obtina un inalt nivel de calitate fara sacrificarea timpului de scanare.

Scan ST are o deviatie maxima de sub 10µm masurata pe blocuri etalon conform standardelor de masurare VDI 2634/2, fiind astfel net superior altor scanere a caror deviatie (15-20µm) nu le recomanda pentru laboratoarele dentare specializate in implanturi dentare ci doar pentru coroane dentare.

Designul scannerului nu este doar modern si ergonomic, inaltimea scanerului este special proiectata pentru a permite senzorului optic obtinerea unei precizii si acuratete inalta in procesul de scanare.

 

Scanare multi-bonturi (10 bonturi simultan)

De asemenea puteti scana mai multe bonturi dentare intr-o singura scanare (nested scanning). Utilizand aceast optiune, lungimea maxima a scanarii este 51mm.

Cu ajutorul placutei suport multi-bonturi se pot scana pana la 10 bonturi individuale, durata totala a scanarii fiind mai mica de 100sec – mai putin de 14 sec per dinte.

Optiune re-scanare

Puteti rescana mulaje individuale ori de cate ori aveti nevoie, puteti elimina golurile de scanare fara re-scanarea intregului model sau adauga puncte ocluzale catre dintii adiacenti. Binenteles, golurile de scanare pot fi inchise din aplicatia software automat.

 

 

Posibilitate scanare arcade complete

Scannerul Dental Scan ST va permite scanarea unor arcade complete utile in cazul planificarilor pentru restaurari de lunga durata eficiente. Poate fi scanat un maxilar de max 60x70 mm in zona utila de 80×100×42 mm³.

Scanare arcade opuse si ocluzii

Puteti scana arcadele opuse complete in mod separat si ulterior ambele in ocluzie. Acest lucru permite laboratorului dentar sa afiseze situatia muscaturii in ocluzie si sa proiecteze lucrarea de restaurare dentara potrivita pentru fiecare caz. Scanarea va oferi datele necesare pentru articularea virtuala

 

Indicatii utilizare:

coroane dentare (anterioare si posterioare), coroane splinted, punti dentare cu 3-6 elemente, punti lungi si curbate (max 48mm), punti tip consola, coroane pe implanturi, incrustatii (inlays), coroane partiale (onlays), bonturi de implantare cimentate pe baza de titan, BONTURI DE IMPLANTARE CIMENTATE PE BAZA DE TITAN (singurul scaner dentar cu acuratetea necesara masurarii bonturilor de implantare)
Nota 9 din 9 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice scaner 3D Dental Scan ST
Volum scanare80*100*42mmc
Durata de scanare
 • Durata media scanare (inclusiv calculatie) coroana dentara >> 1:00min
 • Un element dentar<= 60 sec (FF)
 • Punte dentara din 3 elemente cu 2 conectori <= 90 sec (FF)
 • Durata de scanare specificata este durata efectiva de scanare plus timpul necesar post-procesarii datelor (post procesare, triangulare, optimizarea datelor). Duratele specificate nu includ dinti adiacenti, ocluzia dentara (muscatura) si creasta alveolara
Tip scannerScanner 3D optic, non-contact, cu lumina structurata albastra
Tehnologie scanareFringe projection - Lumina structurata albastra si triangulare a proiectiei linare pentru acuratete inalta
Profunzime camp (camp vizualizare)
 • 83x62 mm (Sus: z = -35 mm)
 • 91x68 mm (Mijloc: z = 0 mm)
 • 99x74 mm (Jos: z = 35 mm)
Acuratete10-20µm (in functie de model)
Dimensiuni scaner 3D545x465x800 mm
MiscareDublu rotativa
Greutate scaner 3D45kg