Scanner 3D portabil Artec Ray

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D.

Scanner 3D portabil Artec Ray


Scanner 3D Artec Ray
Artec Ray este un scanner 3D cu raza lunga de actiune. Mai mult decat atat, acesta este cel mai rapid si mai precis scanner cu tehnologie laser pentru capturarea de obiecte de dimensiuni mari, precum turbine eoliene, elice de nava, avioane si cladiri. Produce scanari 3D la cea mai buna calitate, scanand cu precizie submilimetrica si fiind cel mai bun din clasa sa in ceea ce priveste precizia angulara. In consecinta, captura datelor este semnificativ mai clara comparativ cu alte scannere 3D laser si in plus, prezinta un nivel de zgomot redus la un minim absoluts. Acest lucru accelereaza procesul de post procesare in mod semnificativ, ceea ce face munca mai usoara.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 24 luni

Avantaje:
 

Precizie la nivel inalt

Artec Ray, este un scanner 3D laser foarte rapid, actionand cu o precizie submilimetrica pentru a asigura capturarea perfecta a fiecarui detaliu in parte.
 

Capturarea clara a datelor 3D pentru un timp minim de post-procesare

Scanner-ul Artec Ray este portabil si compact, reprezentand o solutie versatila cu raza lunga de actiune, datorita faptului ca foloseste cea mai recenta tehnologie de scanare 3D cu laser. Prezinta incorporata o baterie care permite scanarea atat in mediul interior, cat si in aer liber, timp de 4 ore, fara a fi nevoie de o sursa de alimentare in apropiere. Acest lucru transforma acest echipament intr-o solutie perfecta pentru scanarea 3D la fata locului.
 

Aplicabilitate extinsa

Ideal pentru utilizarea sa in ingineria inversa, inspectie si in domeniul constructiilor. Perfect pentru scanarea obiectelor de mari dimensiuni, atat din mediul interior, cat si din cel exterior.
 
 

Compatibilitate avansata cu software-ul

Scanarea si procesarea 3D a datelor direct in software-ul puternic Artec Studio, cu o gama larga de instrumente cuprinzatoare disponibile, si apoi exportul perfect in Geomagic Design X prin simpla apasare a unui buton, va ajuta sa aveti cea mai buna experienta de scanare 3D cu laser.
 

Scanare 3D usoara

Usor de utilizat si prietenos cu utilizatorul, Artec Ray a fost proiectat special pentru a asigura obtinerea celor mai bune rezultate, indiferent daca doriti obtinerea unor masuratori 3D pentru controlul calitatii unui obiect industrial mare sau pentru a crea un model 3D in scopul conservarii patrimoniului. Fara a avea nevoie de pregatire speciala, puteti scana cu usurinta aproape orice obiect, doar prin simpla montare a scannerului pe un trepied, in fata obiectului dorit si apoi prin apasarea unui buton.
 

Pachet complet de scanare 3D

Asociati Artec Ray cu un scanner portabil Artec 3D, cum ar fi Eva sau Spider, pentru a captura fara efort zone dificile, asa cum este spre exemplu interiorul unei masini. Combinatia inteligenta a capabilitatilor de scanare 3D cu raza lunga de actiune, cu confortul si precizia tuturor scannerelor 3D portabile Artec asigura un potential de scanare 3D nelimitat.
 
 
Pentru institutiile si companiile din domeniul educational (scoli, licee, colegii, universitati, etc)  oferim Pachete Educationale la preturi speciale care includ si multiple licente Artec Studio gratuite.
Se pot dota astfel mai multe laboratoare din diferite facultati / colegii ale Universitatii, fiecare laborator utilizand mai multe licente pentru pregatirea individuala a studentilor in cadrul noilor cursuri specializate pe tehnologii 3D. Astel de cursuri au aplicabilitate in Inginerie, Ortopedie si Protezare, Grafica si CGI, Conservarea obiectelor de arta si patrimoniu, etc.
 
Pentru detalii adresati-va specialistilor firmei noastre!
Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.  Aplicatii:
   

   

  Inginerie inversa

   

  Inspectie

   

  Constructii (BIM)

   

  Design de produs

   

  Criminalistica

   

  Conservarea patrimoniului