În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Artec Ray este un scanner 3D cu raza lunga de actiune. Mai mult decat atat, acesta este cel mai rapid si mai precis scanner cu tehnologie laser pentru capturarea de obiecte de dimensiuni mari, precum turbine eoliene, elice de nava, avioane si cladiri. Produce scanari 3D la cea mai buna calitate, scanand cu precizie submilimetrica si fiind cel mai bun din clasa sa in ceea ce priveste precizia angulara. In consecinta, captura datelor este semnificativ mai clara comparativ cu alte scannere 3D laser si in plus, prezinta un nivel de zgomot redus la un minim absoluts. Acest lucru accelereaza procesul de post procesare in mod semnificativ, ceea ce face munca mai usoara.


0721.029.776    (Cristi D.)
sales3d@zspotmedia.ro
Avantaje
Precizie la nivel inalt
Artec Ray, este un scanner 3D laser foarte rapid, actionand cu o precizie submilimetrica pentru a asigura capturarea perfecta a fiecarui detaliu in parte.
Capturarea clara a datelor 3D pentru un timp minim de post-procesare
Scanner-ul Artec Ray este portabil si compact, reprezentand o solutie versatila cu raza lunga de actiune, datorita faptului ca foloseste cea mai recenta tehnologie de scanare 3D cu laser. Prezinta incorporata o baterie care permite scanarea atat in mediul interior, cat si in aer liber, timp de 4 ore, fara a fi nevoie de o sursa de alimentare in apropiere. Acest lucru transforma acest echipament intr-o solutie perfecta pentru scanarea 3D la fata locului.
Aplicabilitate extinsa
Ideal pentru utilizarea sa in ingineria inversa, inspectie si in domeniul constructiilor. Perfect pentru scanarea obiectelor de mari dimensiuni, atat din mediul interior, cat si din cel exterior.
Aplicabilitate extinsa
Compatibilitate avansata cu software-ul
Scanarea si procesarea 3D a datelor direct in software-ul puternic Artec Studio, cu o gama larga de instrumente cuprinzatoare disponibile, si apoi exportul perfect in Geomagic Design X prin simpla apasare a unui buton, va ajuta sa aveti cea mai buna experienta de scanare 3D cu laser.
Scanare 3D usoara
Usor de utilizat si prietenos cu utilizatorul, Artec Ray a fost proiectat special pentru a asigura obtinerea celor mai bune rezultate, indiferent daca doriti obtinerea unor masuratori 3D pentru controlul calitatii unui obiect industrial mare sau pentru a crea un model 3D in scopul conservarii patrimoniului. Fara a avea nevoie de pregatire speciala, puteti scana cu usurinta aproape orice obiect, doar prin simpla montare a scannerului pe un trepied, in fata obiectului dorit si apoi prin apasarea unui buton.
Scanare 3D usoara
Pachet complet de scanare 3D
Asociati Artec Ray cu un scanner portabil Artec 3D, cum ar fi Eva sau Spider, pentru a captura fara efort zone dificile, asa cum este spre exemplu interiorul unei masini. Combinatia inteligenta a capabilitatilor de scanare 3D cu raza lunga de actiune, cu confortul si precizia tuturor scannerelor 3D portabile Artec asigura un potential de scanare 3D nelimitat.
Pentru institutiile si companiile din domeniul educational (scoli, licee, colegii, universitati, etc) oferim Pachete Educationale la preturi speciale care includ si multiple licente Artec Studio gratuite.
Se pot dota astfel mai multe laboratoare din diferite facultati / colegii ale Universitatii, fiecare laborator utilizand mai multe licente pentru pregatirea individuala a studentilor in cadrul noilor cursuri specializate pe tehnologii 3D. Astel de cursuri au aplicabilitate in Inginerie, Ortopedie si Protezare, Grafica si CGI, Conservarea obiectelor de arta si patrimoniu, etc.
Pentru detalii adresati-va specialistilor firmei noastre!
Specificatii
Cod produsARTRAY
Distanta de lucruModul High Quality: 1-50m
Modul High Sensitivity: 1-110m
Eroare de capturaModul High Quality: 0.7mm la fiecare 15m
Modul High Sensitivity: <0.9mm la fiecare 15m
Precizie angulara25arcsecunde
Abatere standard, 90% reflectivitateModul High Quality: 0.12mm la fiecare 15mm
Modul High Sensitivity: 0.25mm la fiecare 15m
Abatere standard, 10% reflectivitateModul High Quality: 0.3mm la fiecare 15mm
Modul High Sensitivity: 0.7mm la fiecare 15m
Viteza de captura208.000 puncte/secunda
Moduri de scanareAutonom sau prin USB
Captura colorDoua camere de 5MP integrate
Camp de vizualizare orizontal360°
Camp de vizualizare vertical270°
Tip scannerScanner emisferic cu camp de vizualizare 360°x270°
Lungime de unda laser1550nm
Tip laserUnda continua
Clasa laser (IEC EN60825-1:2007)Clasa 1
Unitate interna de reprezentare a coodonatelor0.001mm
Diametrul razei la apertura3mm
Unitate interna de reprezentare angulara1arcsecunda
Densitate minima a punctelor pe verticala12 puncte/grad
Densitate minima a punctelor pe orizontala2 puncte/grad
Densitate maxima a punctelor de verticala80 puncte/grad
Densitate maxima a punctelor pe orizontala80 puncte/grad
Greutate scanner cu baterie5.74kg
Dimensiuni scanner287x200x118mm
Sursa externa de alimentare14-24V DC, 30W
Sursa interna de alimentareDoua baterii Li-Ion 14V, 49Wh, autonomie de pana la 4 ore
Consum putere30W
Sistem de operare compatibilWindows 7, 8 sau 10 - x64
Cerinte minime calculatorRecomandat i5 sau i7, 32Gb RAM, NVIDIA GeForce seria 400
Aplicatii
Inginerie inversa
Inginerie inversa
Inspectie
Inspectie
Constructii (BIM)
Constructii (BIM)
Design de produs
Design de produs
Criminalistica
Criminalistica
Conservarea patrimoniului
Conservarea patrimoniului
Video

Alte cautari: scanner 3d portabil, scanner 3d laser, scanner 3d artec,