Scanner 3D Artec Leo

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Scanner 3D Artec Leo

Fiind primul scanner 3D care ofera procesare automata integrata, Artec Leo este capabil sa asigure cel mai intuitiv flux de lucru, facand scanarea 3D la fel de simpla ca inregistrearea unui clip video. Pe masura ce scanati obiectul, veti vedea replica 3D construindu-se in timp real pe ecranul touchscreen al scannerului. Rotiti modelul 3D, verificati daca ati capturat toate zonele si completati orice parte lipsa.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 24 luni

Viteza de scanare 3D revolutionara

Rata de reconstructie de 80 de cadre pe secunda face ca Artec Leo sa fie cel mai rapid scanner profesional portabil de pe piata. Mai mult decat atat, avand un camp vizual larg, Artec Leo poate scana si procesa cu precizie chiar si obiecte de dimensiuni mari. Si pentru o si mai mare precizie, utilizatorii pot apropia scanner-ul de obiect pentru a inregistra detalii complexe, ca si cum ar da zoom cu o camera video.

O experienta de scanare complet mobila

Multumita procesorului puternic si a bateriei integrate, Artec Leo va ofera cu adevarat libertate in scanarea 3D.  Fara a fi nevoie sa il conectati la un computer sau la o sursa de alimentare, puteti tine scanner-ul intr-o mana si sa va deplasati liber in jurul obiectului, scanandu-l fara a fi stingherit de alte cabluri sau echipamente aditionale. Achizitionati module suplimentare de baterii pentru scanari 3D nelimitate in zone in care nu aveti posibilitate de alimentare.

Cel mai inteligent scanner 3D de pe piata

Artec Leo contine tehnologii de ultima generatie, inclusiv platforma NVIDIA Jetson, ce reprezinta computerul intern al scannerului si contine Quad-core ARM Cortex -A57 MPCore CPU si NVIDIA Maxwell 1 TFLPS GPU cu nuclee 256 NVIDIA CUDA; un sistem inertial 9 DoF – accelerometru, giroscop si busola – ce permite scanner-ului sa obtina informatii cu privire la pozitia si mediul in care se afla; si un sistem optic proiectat pentru a inregistra si textura si geometria exacta.
 

Proiectat pentru usurinta in utilizare

Avand baterie integrata, ecran touchscreen si conectivitate wireless , Artec Leo duce scanarea 3D portabila la un alt nivel. Bucurati-va de libertate totala de miscare cand scanati, trimiteti fisiere video catre un alt dispozitiv prin Wi-Fi sau Ethernet, daca aveti nevoie de un ecran suplimentar, si incarcati datele doar prin atingerea unui buton. Adaugati acestor functii un design echilibrat, ergonomic, conceput pentru a face scanarea 3D cu o singura mana usoara si confortabila, si veti obtine un scanner 3D profesional de ultima generatie.
 

Sistem de lentile profesionale

Sistemul de lentile colecteaza cu acuratete volumul maxim de date, rezultand cel mai precis model 3D.
 

Capturare imbunatatita a culorilor

Folosind tehnologia de lumina disruptiva VCSEL, Artec Leo exceleaza in abilitatea sa de a digitiza texturi greu de scanat, inclusiv piele, si poate scana chiar si in conditii de luminozitate mare. Aceasta tehnologie va permite de asemenea sa ajustati intensitatea luminii pentru a imbunatati si mai mult capturarea culorilor.
 

Scanare fara markeri

Leo urmareste geometria si textura obiectului, ceea ce inseamna ca trebuie doar sa indreptati scanner-ul catre obiect si sa incepeti scanarea, fara a fi nevoie sa lipiti markere pe el.
 

Drive SSD incorporat

Stocati 256 GB pe drive-ul SSD. Puteti de asemenea sa extindeti capacitatea, stocand date nelimitate pe carduri micro SD. Ideal pentru scanari pe teren!
 

3D HDR

Scanati obiecte complicate in HDR, cum ar fi cele cu zone negre si lucioase, care sunt in mod normal suprafete problematice pentru scannerele 3D.
 
Pentru institutiile si companiile din domeniul educational (scoli, licee, colegii, universitati, etc)  oferim Pachete Educationale la preturi speciale care includ si multiple licente Artec Studio gratuite.
Se pot dota astfel mai multe laboratoare din diferite facultati / colegii ale Universitatii, fiecare laborator utilizand mai multe licente pentru pregatirea individuala a studentilor in cadrul noilor cursuri specializate pe tehnologii 3D. Astel de cursuri au aplicabilitate in Inginerie, Ortopedie si Protezare, Grafica si CGI, Conservarea obiectelor de arta si patrimoniu, etc.
 
Pentru detalii adresati-va specialistilor firmei noastre!Alte cautari: ,

Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsArtec Leo
DisplayEcran touchscreen integrat 5.5inch
ProcesareProcesare integrata in timp real
Distanta de lucru0,35-1,2m
Volum zona de scanare173.000cm³(de peste 3 ori mai mare decat Artec Eva)
Camp vizual (cel mai apropiat plan)246x153mm
Camp vizual (cel mai indepartat plan)843x527mm
Camp de vizualizare unghiular38,5x23°
Rata maxima de reconstructie 3D80 FPS (fata de Eva cu 16 FPS)
Rezolutie 3D maxima0,25mm
Precizie punct 3D maxima0,1mm
Precizie 3D de la distanta0,03% la peste 100cm
Rezolutie culori2.3 MP
Sursa lumina structurataVCSEL
Abilitate de a captura texturaDa
Senzori de pozitieSistem inertial integrat 9 DoF
ConectivitateConectivitate Wireless si transfer de date
Sursa de alimentareBaterie integrata, alimentare la retea optionala
Procesare multi-coreNVIDIA JETSON TX1, Quad-core ARM Cortex - A57 MPCore, NVIDIA Maxwell 1 TFLOPS GPU cu 256 NVIDIA CUDA
Formate de iesireOBJ, PLY, WRL, STL, AOP, ASCII, Disney PTEX, E57, XYZRGB
Formate de iesire pentru masuratoriCSV, DXF, XML
Greutate1,8kg
Dimensiuni227x163x228mm
InterfataWi-Fi, Ethernet, SD card
Sistem de operare suportatNu necesita
Cerinte minime computerNu necesita  Aplicatii

  Din moment ce utilizatorul este capabil sa inregistreze atat suprafete mari, cat si detalii fine, Artec Leo poate fi folosit pentru scanarea unei game largi de obiecte, de la piese mecanice mici si pana la oameni, masini, nave sau scene criminalistice. La fel ca toate celelalte scannere 3D Artec, aplicatiile sunt vaste, incluzand productia industriala si controlul calitatii, domeniul medical, criminalistica, VR si comert electronic. Mai mult decat atat, noua functionalitate wireless si procesorul intern ale lui Leo permit o multitudine de posibilitati de integrare, ceea ce simplifica fluxul dvs de lucru, indiferent de industrie.

  Industrii

  • Design industrial si productie: Inginerie inversa, controlul calitatii, prototipare rapida, industria aerospatiala
  • Domeniul medical: Ortopedie, protetica, chirurgie plastica, scaune cu rotile personalizate
  • Stiinta si educatie: Cercetare, educatie, muzee online
  • Arta si design: Conservarea artei, arhitectura, CGI, moda