În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Scan2page este cel mai rapid scaner de ziare si documente format 2xA2. Scaner-ul este echipat cu 2 camere de scanare de 56 megapixeli fiecare, obtinand astfel o calitate a imaginii foarte buna la o viteza intre 2-7 sec in functie de dimensiunea documentului.


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro
Descriere
 • Scaner-ul este o statie de lucru completa cu care puteti scana orice documente de la cel mai mic format pana la dimensiunea de A2+
 • Este recomandat pentru agentiile de monitorizare a presei, biblioteci, arhive, ideal pentru scanarea si digitizarea colectiilor de ziare si reviste. Cu Scan2page putem scana ziare, reviste, harti, documente legate, manuscrise, postere, planse de arhitectura. Masa de scanare motorizata poate sustine documente de 30 de kg ce pot avea o grosime de pana la 30 de cm.
 • Rezolutia reala de scanare este selectabila (200 – 600dpi), astfel incat sa putem OCR-iza documentele scanate fara a intampina probleme. Echipamentul este dotat cu tehnologie de scanare planetara, scanarea documentelor se face cu fata in sus (face-up) economisind astfel timp si bani.
Avantaje
Caracteristici scaner Scan2page
Procesul de scanare este simplu, utilizatorul fiind nevoit doar sa intoarca pagina si sa apese pedala de actionare a comenzii de "scan".

Scanerul coboara automat sticla de presare si executa rapid operatiunile de scanare a ambelor pagini in acelasi timp. Scanerul este proiectat special pentru a asigura confortul operatorului in timpul scanarii (pedala actionare, sticla automata, iluminare intensitate mica etc).
Scan2Page este compus din urmatoarele
 • scanner planetar cu 2 camere de scanare, tehnologie planetara, senzori CCD
 • geam inchis la culoare si 2 sisteme de iluminare
 • BookCradel motorizat; se pot scana documente de 30kg si pana la 30 cm grosime
 • sticla de presare automata
 • rack de 19” cu statii performante de scanare si procesare a imaginilor
 • consola cu monitor de 24", mouse si tastatura
 • pedala de actionare a comenzii de "scan"
Camerele de scanare se pot pozitiona astfel incat sa obtina rezolutia cea mai buna in functie de formatul de scanare:
 • pozitionare HIGH : pentru format A2++ (540 x 750 mm) in 200, 300 dpi
 • pozitionare MED : pentru format A3 (297 x 420 mm) in 200, 300, 400 dpi
 • pozitionare LOW : pentru format A4 (210 x 297 mm) in 200, 300, 400, 600 dpi

*pentru documentele foarte mari ce nu pot fi centrate pe BookCradel, tot dispozitivul de scanare poate fi tras catre operator astfel incat sa putem centra perfect camerele deasupra documentului.
Shutter electronic camere de scanare
Un avantaj extrem de important il constituie shutter-ul electronic al camerelor de scanare care nu necesita inlocuire, avand durata de viata extrem de lunga.
Iluminare constanta
Carcasa inchisa la culoare si acoperisul negru asigura o iluminare constanta pe toata durata procesului de scanare, astfel incat lumina exterioara sa nu influenteze calitatea.
Iluminarea documentelor necesara scanarii este produsa de 4 lampi, lumina alba (6000k) fara radiatii UV si IR, cu o putere de 1000LUX, intensitate normala la fel ca lumina zilei sau lumina dintr-un birou obisnuit.
BookCradle
Suportul de pozitionare al documentului este motorizat si se poate ajusta in functie de dimensiunea si grosimea documentului. Se pot scana carti cu grosimea de 30 de cm si o greutate de 30 de kg. Operatorul ajusteaza din panoul de administrare dimensiunea necesara intre BookCradle si sticla de presare.
Platane ajustabile
Platanele BookCradle-lui pot fi ajustate astfel incat sa permita scanarea aproape oricarui timp de document cu orice forma de cootor.
Sticla de presare
Sticla de presare permite intinderea paginilor documentului pozitionat pe book-cradle pentru o scanare perfecta. Actionarea sticlei de presare se face cu o sursa de aer comprimat (presiune minim 6 bar).
Dispozitiv de curatare cu aer comprimat
Un dispozitiv de curatare cu aer comprimat este atasat la scaner, acesta fiind necesar pentru inlaturarea particulelor de praf provenite din manipularea unui volum mare de documente.
Scanare fara sticla de presare
In cazul unor documente fragile se poate bloca sticla de presare in stand-by pentru scanarea fara sticla. Sticla de presare poate oscila pe o distanta de 10-30 de cm. Pentru utilizare cat mai facila, inclusiv viteza de coborare /urcare a sticlei poate fi ajustata in functie de cerintele utilizatorului.
Software
Software-ul de scanare "CopiNet"este inclus in Scan2Page si asigura toate functiile necesare scanare, vizualizare si setare a dimensiunilor de cropping a paginilor.
Specificatii
SKUEXP00SCN2PG001
Aplicatii
Video

Alte cautari: scaner semiautomat ziare, scaner ziare, scanner ziare, scanare, digitizare, arhivare ziare, scaner manuscrise, scaner ziare, scanner de ziare,