În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Scanner-ul pentru carti si documente legate Konica-Minolta PS5000C este un scanner rapid si usor de utilizat in scanarea face-up a documentelor legate alb-negru si color (carti, registre, reviste, materiale istorice, originale pretioase), documente rigide (tablouri), obiecte 3D (sigilii, peceti, documente capsate sau cu poze aplicate).


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro
Avantaje
Scanner de inalta precizie pentru scanari color, greyscale si alb-negru
Utilizarea unui senzor CCD de inalta rezolutie permite obtinerea unor scanari precise si de o calitate excelenta atat color cat si greyscale sau monocrom (alb-negru). Versatilitatea scanner-ului de carti format A3 (2 x A4) asigura cele mai bune rezultate in digitizare pentru orice tip de document original.
Scanarea obiectelor tridimensionale
Scannerele flatbed standard nu pot scana originale daca acestea nu sunt in contact direct cu suportul de scanare, deci nu sunt potrivite pentru scanarea obiectelor tridimensionale. Deoarece scannerul color de carti Konika Minolta PS5000C scaneaza prin captura de imagini (fotografie) de la distanta, este ideal pentru scanarea obiectelor tridimensionale.
* Exista o limita a inaltimii obiectelor ce pot fi scanate
* In anumite cazuri, culoarea obiectului ce a fost scanat poate avea o nuanta putin diferita de original.
Extrem de util, operare usoara
Driverul TWAIN transforma scannerul de carti Konica Minolta PS5000C intr-un echipament extrem de functional si usor de utilizat. Driverul permite scanarea cu un simplu buton, setarea simplificata a scanner-ului si salvarea originalelor direct pe calculator pentru prezentari, distributie pe email sau transmisii fax.
Functii automate de corectie
Pe langa functiile care corecteaza distorsiunea textului, cauzata de curbura paginilor la centrul cartii si care apare in mod uzual la digitizarea cartilor sau documentelor legate mai groase, scannerul de carti Konika Minolta PS5000C va ofera o multime de alte functii de corectie digitala cum ar fi:
 • Stergere automata a umbrei din zona centrala (a imbinarii cartilor)
 • Mascarea automata a cadrului cartii
 • Centrare automata a pozitiei imaginii
 • Mascare automata a degetului

Toate aceste functii vor garanta reproducerea excelenta a originalului.
Cum procedam cu cartile grele care trebuie intoarse cu fata in jos de fiecare data cand dam pagina?
Scannerul de carti Konika Minolta PS5000C va usureaza procesul de digitizare pentru ca nu necesita ridicarea cartii si intoarcerea paginilor inainte de scanare. Pur si simplu deschideti cartea la pagina dorita si pozitionati-o corect pe Book Cradle (suportul de carte). Sunteti gata de scanare!
Putem scana obiecte tridimensionale?
Scannerul de carti Konica Minolta PS5000C pot scana si digitiza chiar si obiecte tridimensionale (maxim 5 cm grosime) ce nu pot fi scanate utilizand scannerele obisnuite. Doar puneti obiectul pe platanul scanner-ului si apasati butonul de scanare.
Putem deteriora originale valoroase la scanare ?
Scannerul de carti Konica Minolta PS5000C recunoaste si corecteaza automat curbele cartilor legate. Nu este nevoie sa presati cu putere cartea pentru a impiedica distorsiunea textului, scannerul va face corectiile necesare imaginii.
* In anumite cazuri curbura ar putea fi prea mare pentru a putea fi corectata complet
Putem scana si altceva decat hartie?
Cu scannerul Konika Minolta PS5000C puteti scana nu doar medii non-hartie cat si diverse pagini cu etichete sau poze lipite, pagini capsate, documente cu sigilii si peceti, tablouri, atata timp cat originalul se incadreaza in zona de scanare.
Book cradle si intrerupator manual
Platanul pentru carti (book cradle) permite operatorului sa alinieze ambele laturi ale cartii deschise la acelasi nivel pentru o focalizare perfecta. Intrerupatoarele manuale (optionale) sunt localizate la dreapta si la stanga originalului, permitand actionarea usoara in timp ce tineti originalul sau intoarceti paginile.
Pentru utilizatorii care doresc productivitate maxima sunt disponibile ca accesorii optionale sticla de scanare si pedala de actionare.
Specificatii
SKU
Specificatii tehnice Scaner carti A3 Konica Minolta PS5000c
Tip scanerScaner desktop color max A3 cu camera scanare fixa si sistem dual de iluminare incorporat pentru scanare carti si originale Sistem de scanare face-up (cu fata in sus) fara atingere a originalului.
Conditii conservare originaleScaner tip flatbed non-contact, face-up - Scanare fara contact cu originalul; documentul va fi scanat cu fata in sus pentru protejare impotriva deteriorarii acestora
Tipuri documente scanate
 • Documente legate: carti, reviste, manuale stiintifice, materiale istorice, originale pretioase,
 • Coli, documente rigide, tablouri
 • Obiecte 3D: sigilii, peceti, documente capsate
Sistem scanareRotary lens scanning system
Senzor imagineSenzor Area Type CCD
Iluminare scaner2 Lampi fluorescente 18W in forma de U, pozitionate lateral fata de camera de scanare
Format maxim documente
 • Coli: max A3 landscape; max 297mm (11.69) x 432mm (17)
 • Documente legate: max 2 x A4
 • Obiecte 3D: max 50mm grosime; A3L, A4P, A5L, 11x17inch L, 8.5x11inch P, 5.5x8.5inch L
Grosime originaleSub 100mm (4)/ sub 50mm (2)
Rezolutii selectabile200dpi /240dpi /300dpi /400dpi /600dpi
Moduri scanare
 • 24bit Color; 8bit monocrom/greyscale, 1bit monocrom
 • Functionare cu si fara sticla de scanare
 • Comutatoare manuale laterale (stanga dreapta) pentru pornirea facila a scanarii
Timp scanare
 • 5.3 sec pentru formatul A3 color 300dpi, mod de scanare carte
 • 3.5 sec pentru pagina A4 color 300dpi, mod de scanare carte
Caracteristici scanareCorectare automata a curburii cartii, Stergere automata a umbrei centrale dintre pagini, mascare automata a cadrelor laterale, mascare automata a degetelor, pozitionare centrala automata a imaginii, rotatia automata a imaginii
Alte caracteristici
 • Ergonomicitate maxima pentru portabilitatea maxima: dimensiuni si greutate reduse
 • Comutatoare manuale laterale (stanga dreapta) pentru pornirea facila a scanarii
Software inclusPhotoshop Elements software
Interfata hardwareUSB2.0 High Speed
Interfata softwareTwain32
ConsumSub 100W
Alimentare230V 50-60Hz
Sistem operareWindows 2000 / XP Home Edition / Professional, VISTA 32Bit (new driver)
Dimensiuni scaner630 x 582 x 896 mm
Greutate scaner~30 kg
Accesorii incluseInterfata USB2.0, 2 comutatoare manuale, Jig Adjustment Kit
Optionale incluse**sticla scanare, pedala actionare, software OCR ABBY FineReader
Aplicatii
Scanare documente legate alb-negru si color (carti, registre, reviste, materiale istorice, originale pretioase), documente rigide (tablouri), obiecte 3D (sigilii, peceti, documente capsate sau cu poze aplicate).
Video

Alte cautari: scaner carti, scaner a3, scaner carti a3, digitizare carti, scanare carti, konica minolta, scaner ps5000c, scaner carte a3, digitizare carte,