Scaner A0 Colortrac SmartLF Cx 40

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Scaner A0 Colortrac SmartLF Cx 40


SmartLF Cx40
Lansata in februarie 2006, gama Colortrac SmartLF Cx 40 de scanere format A0, este succesoarea gamei Colortrac SmartLF 4080 si reprezinta cel mai bun cost al investitiei dvs. oferindu-va performante exceptionale la un pret cu adevarat imbatabil!

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje scaner A0 Colortrac SmartLF Cx 40

 

Scaner upgradabil de la alb-negru la color sau color imbunatatit.

Scaner-ul Colortrac SmartLF Cx 40 este singura gama de scanere format A0 care va ofera posibilitatea upgrade-ului de la monocrom (alb-negru) la color sau color imbunatatit.


Specificatiile si capabilitatile dorite la momentul dorit!

Aveti nevoie de un scaner format A0 Colortrac SmartLF Cx 40 monocrom fara a fi sigur daca e nevoie sa fie si color?
In functie de bugetul si cerintele prezente va puteti alege optiunea de scanerul cel mai potrivit avand posibilitatea de a ii imbunatati performantele atunci cand va fi necesar!
De ce sa platiti acum pentru o potentiala dar incerta nevoie?

Viteza si calitate de scanare superioara

Veti putea scana documente alb-negru cu o viteza de 10.1inch/sec (25.6 cm/sec) iar documentele color cu 3.36inch/sec (8.53 cm/sec) la o rezolutie de 200dpi. Aceasta viteza face SmartLF Cx 40 cel mai performat si competitiv scaner Colortrac format A0.

Scaner-ele Colortrac sunt echipate cu senzori CIS de 600dpi deep-focus asigurand acuratete, claritate si redarea fidela a tuturor detaliilor imaginii. Senzorii CIS de preluare a imaginii sunt rezultatul anilor de cercetare si dezvoltare ai specialistilor Colortrac si permit obtinerea unor imagini de o calitate ireprosabile de pana la 3600dpi atat alb-negru cat si color. Acuratetea scaner-ului este de 0.1% +/- 1 pixel.

Formate flexibile ale documentelor

Scaner-ul Colortrac SmartLF Cx 40 permite scanarea de formate mari de pana la 44inch (111.8 cm) latime si lungime nelimitata; latime activa a imaginii de 40 inch (101.6 cm) ideala pentru aproape toate documentele AEC, CAD, GIS, arhive sau diverse reproduceri. Scanare imediata de la pornirea scaner-ului.

Fara stitching, calibrare, incalzire sau perioada de asteptare!

Scanerul Colortrac SmartLF Cx 40 este gata de functionare in 35 secunde de la pornire fara a fi nevoie de o alta perioada de incalzire sau stabilizare a echipamentului. Prin comparatie, tuburile luminoase fluorescente folosite de scanerele CCD pot necesita pana la 2 ore pentru stabilizare iar scanerul respectiv poate apoi necesita re-aliniere si recalibrare inainte de utilizare.

Sistem avansat de rulare 2+4 all-wheel-drive Active Paper Transport (APT)

Documentele vor fi introduse frontal in scaner, aliniate la marginea din dreapta. Ele vor fi apoi detectate de senzori optici precisi care vor activa incarcarea automata. Documentul original va fi transportat printr-un sistem dual de role de precizie motorizate si un sistem dual de role de aderenta din cauciuc. Acest sistem de transport va asigura suportul optim si pozitionarea precisa a documentelelor in zona de scanare.

Documentul este apoi preluat de 2 role de presiune actionate prin curele de transmisie care ii asigura o trecere cursiva in zona de scanare. Acest nou sistem APT (Active Paper Transport) aplica constant forta si presiunea minima necesara pentru conservarea originalelor fragile, mentinand totodata tractiunea si precizia necesara pentru obtinerea unor imagini clare, fara culori si umbre.

Accesul la sticla de scanare si la rolele de presiune este rapid si facil, scanerul A0 Colortrac SmartLF Cx 40 avand o clema de blocare a capacului in pozitia deschis. Se evita astfel pericolul inchiderii accidentale a capacului in timpul curatarii scanerului.

Sticla de scanare este tratata chimic pentru a rezista la socuri si zgarieturi de 5 ori mai mult decat sticla optica obisnuita. Accesul la sticla pentru curatare este facil si rapid prin deschiderea capacului scaner-ului A0.

Design compact si elegant cu consum scazut de energie

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Cx 40 este un scaner elegant, usor si portabil care se integreaza perfect in mediul dvs de lucru. Puteti opta si pentru cadrul suport care pozitioneaza scaner-ul A0 la inaltimea optima pentru marea majoritate a utilizatorilor. Consumul energetic este foarte scazut, 24VA in timpul functionarii (aproximativ 10% din consumul scanerelor CCD) si chiar mai putin, 15VA in stand-by.

Instalare simpla, mentenanta scazuta

Nu este nevoie de cunostinte tehnice specifice pentru instalarea sau utilizarea scaner-ului A0, cunostinele de baza in lucrul cu calculatoare si aplicatii Windows fiind suficiente.

Scaner-ul Colortrac SmartLF Cx 40 se conecteaza instantaneu prin conexiunea rapida plug&play USB2.0 la 480Mb/sec, iar calibrarea se realizeaza automat fara a fi necesara interventia operatorului. Aceasta caracteristica ce usureaza operarea si intretinerea scanerului A0 Colortrac SmartLF Cx 40 este obtinuta prin calibrarea culorilor presetata din fabricatie si aliniamentul senzorilor complet automat.

Compatibiliate cu sisteme EDM - Kofax si Captiva

Colortrac Ltd este sigurul producator de scanere format A0 care a dezvoltat un driver ISIS pentru integrarea scaner-ului in sisteme de management integrat al documentelor EDM si ECM cum ar fi Kofax Ascent Capture si Captiva.

Scaner A0 Colortrac SmartLF Cx40

 

UPGRADE: Singurul scaner Colortrac format A0 upgradabil de la monocrom la color sau color express.

VITEZA: Scanati documente alb-negru cu o viteza de pana la 10.1 inch/sec si color cu 3.36 inch/sec

REZOLUTIE: 600dpi optic / 3600dpi maxim

FORMAT: Latime maxima 44inch, latime activa 40inch (A0+)

CALITATE: Design optimizat pentru acuratete si redare fidela a detaliilor imaginii scanate

OPERARE: NU NECESITA CALIBRARE! Gata de scanare in 35 sec! Detectare automata a dimensiunilor documentului. Scaner compatibil cu sisteme EDM - Kofax, Captiva, livrat cu software scanare/copiere inclus (TIFF, JPEG, PDF)

INTRETINERE: Nu necesita stitching, timp de incalzire sau asteptare. Intretinere minima!
 

Imagini clare cu detalii perfecte, calibrare optimizata a senzorilor.

Datorita apropierii optime a senzorului CIS de documentul original, scaner-ul Colortrac format A0 cu tehnologie CIS produce scanari extrem de clare cu imagini monocrom sau color de inalta definitie pancromatica destinate in special scanarii si copierii de documente tehnice.

Precizia calibrariii senzorilor CIS ai scaner-ului A0 Colortrac SmartLF Cx 40 este obtinuta prin aplicarea normalizarii dinamice folosind super-esantioane de date in format 16 biti pentru analizarea si setarea gradelor de luminozitate dark/light – tehnologie dezvoltata de Colortrac sub numele de Dynamic Normalisation Application (DNA)

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Cx 40 scaneaza si furnizeaza imagini de o calitate excelenta imediat dupa pornire; in plus, scaner-ul poate fi oprit cand nu este utilizat pentru a economisi energia iar atunci cand este necesar poate fi pornit printr-o simpla apasare de buton.
 

Aplicatii software pentru scanerColortrac SmartLF Cx40

Scanarea, arhivarea, copierea si e-distributia documentelor dvs este simpla, rapida si usoara prin utilizarea software-ului gratuit ready-to-run al scanerului SmartLF A0 sau aplicatiilor software avansate (optionale).

Software SmartLF Ready-to-run

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Cx40 este furnizat impreuna cu software-ul SmartLF care va asigura toate functiile de baza: scanare, copiere, e-mail intr-o singura aplicatie si printr-o singura apasare de buton de pe panoul de control al scanerului A0.

Pachetul software permite operatiuni simple de scanare, copiere si trimitere prin e-mail, fiind ideal pentru utilizatorii ocazionali. Doar selectati setarile dorite folosind optiunile intuitive (culoare, rezolutie, dimensiuni si format TIFF, JPEG sau PDF), puneti documentul original in scanner si gata, puteti incepe! Imaginea este afisata pe ecran in timpul scanarii asigurandu-va vizualizarea in timp real a imaginii scanate.

Pachetul de baza SmartWorks EZ, furnizat odata cu scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Cx40 mai include: Windows Image Aquisition (WIA), Still Image Interface (STI), precum si software utilitar cu posibilitatea realizarii upgrade-ului online.

Pentru utilizatorii cu cerinte avansate este disponibila o gama de aplicatii software optionale. De asemenea, prin programul CLASP (Colortrac Ltd Approved Software Product) sunt disponibile si programe ale altor firme software independente.

Nota 10 din 9 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Caracteristica / Model scaner
 • Scaner Cx 40m Alb-negru
 • Scaner Cx40c Color
 • Scaner Cx 40e Color express
Rezolutie scaner 3600 dpi maxima / 600 dpi optica / selectabila in trepte de 1 dpi
Latime max activa40" (101.6 cm) x Lungime nelimitata
Latime documente44" (111.8 cm) x Lungime nelimitata
Grosime documente0.08 " (0.2 cm)
Precizie scaner 0,1% +/- 1 pixel
Full Color
 • 0.84" (2.13 cm/s)
 • 3.36" (8.53 cm/s)
Greyscale si alb-negru10.10" (25.6 cm/s)
Moduri scanare
 • 256 Level Greyscale (8 bit)
 • Black & White (1 bit)

 • 16.7 Mil. Colour RGB (24 bit)
 • 256 Level Greyscale (8 bit)
 • 256 & 16 colour RGB adaptive indexed colour palette (8 bit & 4 bit)
 • Black & White (1 bit)
Color SpaceNormalizat / Raw RGB linearizat
Procesarea imaginii colorGamma, luminozitate , ajustare punct alb&negru;
Sistem preluare si transport documente (Media Feed)
 • Sistem dual de role de precizie pentru transport;
 • Sistem dual all-wheel-drive de role de contur din cauciuc pentru priza maxima;
 • Sistem dual (transmisie prin curea) de role de presiune pentru controlul activ al hartiei in timpul scanari si pentru presiune constanta;
 • Preluare si introducere a documentelor frontal, direct, ce impiedica blocarea documentelor;
 • Senzori optici precisi si fiabili pentru detectarea documentului; detectare automata a dimensiunilor documentului (Auto Size)
Senzori scanerTehnologie digitala CIS (Contact Image Sensor) de scanare
 • Cap de scanare fix cu 5 senzori CIS ;
 • Senzori 25 500 pixeli (5x4500 pixeli, RGB triplets);
 • Iluminare LED integrala pentru scanare instantanee de la pornirea scanerului A0; durata de functionare practic nelimitata;
 • Captura de imagine color 48-bit primary point;
 • Captura de imagine greyscale 16-bit primary point
 • Panchromatic Black & White
 • Calibrare Smart color permanenta a scanerului, presetata din fabricatie
Sursa de lumina (senzor CIS)LED cu durata de viata nelimitata si iluminare marita, scanare instantanee - NU necesita ajustare, intretinere sau calibrare
Panou control scaner
 • Ecran LCD cu afisare status scaner, mod si setari
 • One-touch Button pentru Scan, Copy, Stop/Forward, Rewind
Software scaner inclusColortrac SmartLF ready-to-run software care include:
 • Scan-to-file cu vizualizare in timp real;
 • Scan-to-copy cu vizualizare in timp real;
 • Scan-to-email cu vizualizare in timp real;
 • Software de intretinere scaner SmartLF cu upgrade on-line prin server internet
 • Drivere, fisiere TIFF, JPEG, PDF;
 • Windows Image Acquisition (WIA) / Still Image Interface (STI)
Dimensiuni scaner140 x 17 x 33 cm / 95 x 139x 55 cm (cu cadru)
Greutate scaner26.5 kg / 35.8 kg (cu cadru)
Mediu de lucru15 - 30 �C, 15 - 85 RH, mediu uscat
Alimentare90 - 250 VAC, 47 - 63 Hz, 250 VA
Consum27 VA (scanare) / 16 VA (stand-by)
Kit inclus
 • Scaner A1, cablu alimentare, cablu USB (2m); Cablu retea (2m)
 • CD cu documentatie si drivere
 • Manual utilizare in limba romana, target calibrare, declaratie de conformitate
 • Software operare
Intretinere
 • Scaner A0 plug-n-play, usor de instalat;
 • Calibrare precisa cu tehnologia DNA 16-bit super sampled data
 • Software de diagnosticare scaner SmartLF cu upgrade on-line prin server internet
 • 5 sticle scanare, cate una pentru fiecare senzor (22x228mm), sticla tratata chimic si rezistenta la zgarieturi;
 • Curatare usoara;
 • Garantie ON-SITE 24 luni luni asigurata de reprezentantul producatorului**
Software scaner**
 • Posibilitatea up-gradarii de la scaner alb-negru la color sau color express;
 • SmartWorks Pro Scan ~ Software scanare si procesare post-scanare profesionala, scan-to-archive;
 • SmartWorks Pro ~ Software copiere profesionala cu ajustare a culorii IT8;
 • SmartWorks Pro - 1 dongle;
 • Action Index;
 • Software Scan2CAD;
 • ISIS Driver ~ pentru integrare in sistemele de management al documentelor (EDM) si baze de date
Accesorii scaner**
Certificari disponibileDeclaratie de Conformitate, Certificat UL, Certificat CB Test, Certificat BSMI, Electromagnetic Compatibility Test Report Certificat ISO9001, Certificat ISO14001 al producatorului