Scanner A0 Colortrac SmartLF Ci 40

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Scanner A0 Colortrac SmartLF Ci 40


SmartLF Ci 40
In noiembrie 2008 Colortrac Ltd. a anuntat lansarea pe piata a celei de-a patra generatii de scaner A0 SmartLF Ci 40 bazat pe tehnologia CIS (Contact Image Sensor). Noul scaner A0 de mare rezolutie (High Definition) este creat pentru documentele tehnice ale specialistilor CAD, GIS si AEC, oferind avantajul operarii instantanee si al scanarii in retea, direct de la biroul dvs., totul la cel mai mic pret de pe piata.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje scaner A0 Colortrac SmartLF Ci 40

Scanari de acuretete maxima

 

scaner format a0 colortracScaner-ul din gama Colortrac SmartLF Ci 40, avand latimea de scanare 40” (peste A0) dispune de tehnologia CIS de scanare, ceea ce ii permite obtinerea de imagini scanate precise, clare si de foarte mare acuratete. Rezolutia optica inalta de 600dpi este mai mult decat perfecta pentru orice scanare tehnica (rezolutia optima pentru marea majoritate a documentelor tehnice este 200-400dpi).

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 foloseste un sistem unic de transport a documentelor numit Advanced Single Roller Paper Transport (ASRPT). Sistemul include o singura rola de transport, de diametru mai mare inconjurat de un mecanism dinamic de ghidare a mediei montat pe un ansamblu de arcuri care asigura si mentine pozitionarea precisa a documentului pe masura ce acesta avanseaza in scaner.

Avand rola de tractiune cu diametru mai mare, miscarea de rotatie a rolei noului scaner A0 SmartLF Ci 40 este mai lenta si produce mai putine erori mecanice in angrenarea documentului decat scanere-le conventionale cu multiple role mici de transport a documentelor care se invart mai repede si mai mult pentru acelasi lungime. Din acest motiv, scaner-ul A0 SmartLF Ci 40 este cel mai precis scaner format mare din gama SmartLF. Sistemul ASPRT este combinat cu un sistem puternic de iluminare 2D LED astfel incat chiar si documentele cutate (care au fost impaturite) pot fi scanate fara umbre si complet focalizate. Imaginile sunt scanate folosind 48-bits (color) sau 16-bits (monocrom) cu output al imaginilor de 24-bits si 8-bits

ECONOMIE DE TIMP

Scaner gata de utilizare imediat de la pornire

Fiind un scaner format mare (A0, B0) bazat pe tehnologie CIS cu iluminare tip LED, Colortrac SmartLF Ci 40 nu necesita incalzire si nici un fel de calibrare inainte de utilizare

Viteza de scanare mare

Fie ca scanati color (cu SmartLF Ci40c sau SmartLF Ci 40e) sau monocrom (cu SmartLF Ci 40m), scaner-ul "zbarnaie” la lucru. Toate modelele scaneaza monocrom (alb-negru) la incredibila viteza de 25,4cm/s (la 200dpi). Daca doriti scanarea rapida a unui volum mare de documente, va recomandam alegerea modelului Colortrac SmartLF Ci 40e (color express) care scaneaza color la 8,46 cm/s (la 200dpi)

Principiul „Scaneaza o singura data plansa” (necesita software-ul SmartWorks Pro Scan, neinclus cu scaner-ul)

Scaner A0 Colortrac SmartLF Ci 40m, Ci 40c, Ci 40e

Cu alte tipuri de scaner format mare veti fi nevoiti sa faceti mai multe pre-scanari ale documentului pentru a obtine setarile corecte. Cu scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 si pachetul software Colortrac SmartWorks Pro Scan puteti scana documentul original o singura data si apoi imbunatati imaginea scanata utilizand functiile programului in timp real. Daca nu sunteti multumit de rezultatul obtinut dupa aplicarea unei functii, puteti reveni la setarea sau imaginea anterioara fara a fi nevoie sa rescanati documentul. Tehnologia „Scaneaza o singura data plansa” va da un imens avantaj in procesul de lucru. Puteti astfel realiza controlul calitatii si ajustarile necesare pe loc, „din prima”, in loc sa rescanati documentele scanate sau prelucrate eronat. Un alt avantaj al acestei tehnologii il constituie minimalizarea miscarii documentului prin scaner si a uzarii acestuia prin manipulari si scanari repetate.

Intelligent Adaptive Thresholding (IAT)

IAT va permite sa obtineti mult mai usor scanari de mai buna calitate a documentelor murdare. Software-ul gratuit SmartWorks EZ furnizat odata cu scaner-ul Colortrac SmartLF Ci 40 permite 3 setari IAT in timp ce software-ul Colortrac SmartWorks Pro Scan (optional) are functia IAT inteligenta cu setare in timp real.

Port retea pentru conectivitate in retea

Scaner-ul A0 format mare Colortrac SmartLF CI 40 poate fi conectat la o retea fiind dotat atat cu conexiune Gigabit Ethernet cat si interfata plug-n-play USB2.0.

Pastrarea originalelor delicatete

Sistemul de rulare ASPRT al scaner-ului A0 Colortrac SmartLF Ci 40 aplica minimul fortei necesare pentru transportul documentului la scanare astfel pentru a proteja originalele delicate in timpul rularii prin scaner. Chiar si ziarele subtiri pot fi scanate cu usurinta de Colortrac SmartLF Ci 40, operatiune care nu poate fi realizata cu multe alte scanere.

USOR DE FOLOSIT

Scanare cu intrare si iesire frontala a documentului de scanat

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 va permite incarcarea documentului in scaner atat lateral cat si central. Documentul va fi pozitionat cu fata in sus pentru a vedea ceea ce veti scana. De asemenea, dupa scanare, documentele sunt eliberate tot frontal permitand recuperarea si manipularea acestora cu usurinta

Software eficient si usor de folosit GRATUIT!

Software-ul gratuit SmartWorks EZ furnizat cu orice model (Ci 40m, Ci 40c, Ci 40e) este creat pentru operare chiar si de catre utilizatori fara experienta, fiind foarte usor de folosit si asigurand totusi toate functionalitatile necesare (scanare, copiere, printare).

Interfata simpla a scanerului Ci 40

Puteti accesa toate functiile importante de pe panoul de control al scanerului, care include butoane pentru Scan, Copy, Stop, Rewind si Forward.


Compact si usor pentru portabilitate maxima

Tehnologia CIS a scaner-ului A0 Colortrac SmartLF Ci 40 foloseste componente compacte si usoare, cu o buna toleranta la vibratii. La doar 22 Kg, scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 este cel mai usor scaner format A0 din lume, ceea ce il face extrem de portabil. Avand o forma compacta, poate fi pus direct pe un birou fara a mai avea nevoie de stand de sustinere.

Prietenos cu mediul inconjurator

Scaner format A0 Colortrac


Scaner format A0Toate modelele de scaner A0 (SmartLF Ci 40m, Ci 40c sau Ci 40e) protejeaza mediul inconjurator, respecta directiva RoHS a UE de restrictie a substantelor periculoase si contin componente reciclabile. De asemenea sunt eficiente din punct de vedere al consumului de energie (seria Ci 40 a castigat ENERGY STAR®);

 

CEL MAI IEFTIN SCANER A0, B0!!

Scaner-ul A0 SmartLF Ci 40 este bazat pe tehnologia CIS, ce implica costuri de productie mult mai scazute decat la scaner-ele clasice bazate pe tehnologia CCD. Sistemele optice CIS sunt mai simple cu mai putine componente si acest lucru se reflecta in pretul final al scanerului.

Nu aveti nevoie de programe aditionale

Scaner-ul A0 Colortrac Smart LF Ci 40 este livrat cu software-ul gratuit SmartWorks EZ, creat pentru operare usoara si asigurand toate functionalitatile necesare (scanare PDF, TIFF, JPG, copiere, printare)

Consum economic

Bazat pe tehnologie CIS, scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 foloseste iluminare tip LED cu un consum mult mai mic decat al tuburilor fluorescente. In plus, deoarece LED-urile nu au nevoie de incalzire pentru a ilumina uniform si constant, scaner-ul A0 poate fi utilizat imediat dupa pornire si poate fi inchis cand nu este folosit.

Intretinere minima

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40 necesita intretinere si calibrari minime. Software-ul utilitar inclus va ofera toate aplicatiile de intretinere de care aveti nevoie pentru a va pastra scanerul in conditii optime si updatat cu ultimele drivere si firmware-uri. In plus, accesul la rola de alimentare pentru curatare este foarte usor

Trei modele upgradabile

Exista 3 modele de scaner A0 Colortrac SmartLF: Ci 40m (monocrom), Ci 40c (color), Ci 40e (color express). Daca aveti nevoie initial doar de un scaner alb-negru (monocrom), puteti achizitiona acum modelul Ci 40m. Ulterior, cand veti avea nevoie de scanari color, puteti upgrada modelul la Ci 40c sau Ci 40e pe masura ce va creste si volumul de lucru. Upgrade-ul scaner-ului se face rapid si usor prin email. Nu este nevoie de aduceti scaner-ul inapoi sau sa fiti vizitat de un inginer service.

Scaner-ul A0 Colortrac SmartLF Ci 40.. pe scurt

 

 • Scaner A0 la cel mai mic pret de pe piata, costuri minime de intretinere, nu necesita consumabile!
 • Rezolutie optica 600dpi a scanerului - mai mult decat perfecta pentru orice scanare tehnica!
 • Scaner A0 compact si portabil – cantareste doar 22 kg fiind cel mai usor scaner A0 !! Scaner Colortrac A0 SmartLF Ci 40m, Ci 40c, Ci 40e;
 • Permite obtinerea de scanari precise, de inalta acuratete, perfecte pentru documente tehnice -planse si desene CAD, schite, blueprint-uri, draft-uri, harti CAD, randerizari 3D, etc;
 • Sistem unic de transport a hartiei cu o singura rola si cu iluminare 2D LED care permite scanarea precisa fara umbre chiar si a documentelor pliate, cutate;
 • Scanare instant de la pornirea scanerului – fara incalzire si fara asteptare;
 • Viteza mare de scanare 25,4 cm/sec greyscale si 8,45 cm/sec full color;
 • Placa de retea inclusa, port plug-n-play USB2.0;
 • Protejeaza originalele delicate si subtiri, scanerul poate scana chiar si ziare;
 • Iesire frontala a documentului dupa scanare pentru manipulare facila si rapida;
 • Disponibil in 3 modele distincte si up-gradabile: SmartLF Ci 40m (scaner A0 monocrom/ alb-negru), SmartLF Ci 40c (scaner A0 color) si SmartLF Ci 40e (scaner A0 color express);
 • Upgrade rapid si simplu, prin email, la o versiune de scaner superioara (ex. scaner alb-negru la color);
 • Include software simplu SmartWorks EZ care permite scanarea (PDF, TIF sau JPG) si printarea la orice imprimanta;
 • Functioneaza direct cu orice pachet software compatibil TWAIN;
 • Scaner adaptabil si optimizabil prin lista de accesorii si software optionale;
 • Scaner-ul protejeaza mediul inconjurator, respecta directiva RoHS a UE de restrictie a substantelor periculoase si contine componente reciclabile;
 • Respecta standardul eficientei energetice ENERGY STAR® ;
Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Caracteristica / Model scaner
 • Scaner SmartLF Ci 40m Alb-negru
 • Scaner SmartLF Ci 40c Color
 • Scaner SmartLF Ci 40e Color express
Rezolutie scaner 9600 dpi maxima interpolate / 600 dpi optica / selectabila in trepte de 1 dpi
Latime max activa40" (101.6 cm) x Lungime nelimitata
Latime documente42" (106.7 cm) x Lungime nelimitata
Grosime documente0.012" (0.3 mm)
Precizie scaner 0,1% +/- 1 pixel
Full Color
 • -
 • 2.1 cm/ (Ci 40c)
 • 8.55 cm/s (Ci 40e)
Greyscale si alb-negru25.4 cm/s (toate modelele Ci 40m, Ci 40c, Ci 40e)
Moduri scanare
 • Black & White (1 bit)
 • 256 Level Greyscale (8 bit)

 • 16.7 Milioane culori RGB (24 bit)
 • 256 & 16 colour RGB paleta color adaptiv indexata (8 bit & 4 bit)
 • 256 Level Greyscale (8 bit)
 • Black & White (1 bit)
Color SpaceRAW RGB / sRGB
Procesarea imaginii colorGamma, luminozitate , ajustare punct alb&negru;
Sistem preluare si transport documente (Media Feed)
 • Advanced Single Roller Paper Transport (ASRPT) - sistem cu o singura rola ce mareste precizia scaner-ului A0. In combinatie cu ledurile 2D rezolva erorile aduse de sistemele cu mai multe role de transport si problema umbrelor rezultate in urma scanarii.
 • Adaptive CIS media focus management
 • Mecanism de ghidare a documentului
 • Scanare documente A4-A0 cu fata in sus
 • Intrare si iesire documente A4-A0 frontal pentru utilizare si manipulare facila si rapida
 • Pozitionare centrala sau laterala a documentului pentru scanare
 • Detectare automata a dimensiunilor documentului A4-A0 (Auto Size) cu senzori optici precisi si fiabili;
Senzori scaner
 • Tehnologie digitala CIS (Contact Image Sensor) de scanare
 • Cap de scanare pozitionat dinamic cu 5 senzori CIS a cate 5000px fiecare;
 • Captura imagine 48bit color /16 bit alb negru
 • Panchromatic Black & White
 • Calibrare Smart color permanenta a scaner-ului A0, presetata din fabricatie
 • Optica solida realizata din tuburi fibra optica cu factor de marire 1:1 a obiectului
Sursa de lumina (senzor CIS)Sistem iluminare LED bidirectional pentru iluminare optima si scanare instantanee de la pornirea scaner-ului A0;
LED cu durata de viata practic nelimitata
NU necesita ajustare, intretinere sau calibrare
Conectivitate scanerUSB 2.0; Ethernet Gigabite network-ready
Mediu de lucru 100~250 VAC ; 40VA (scanning) 4.2 VA (standby).
Intretinere scaner
 • Scaner A0 plug
Software scaner inclusSoftware ready-to-run care include:
 • Scan-to-file cu vizualizare in timp real;
 • Scan-to-copy cu vizualizare in timp real;
 • Scan-to-email cu vizualizare in timp real;
 • Software de intretinere scaner A0 cu upgrade on-line prin server internet
 • Drivere, fisiere TIFF, JPEG, PNG, PDF;
 • Windows Image Acquisition (WIA) / Still Image Interface (STI)
Dimensiuni scaner123.2 x 20.1 x 27 cm
Greutate scaner22 kg
CertificariCB, CE, FCC, UL, RoHS. ENERGY STAR.
Consum27 VA (scanare) / 16 VA (stand-by)
Software optional scaner
 • Modul aplicatie management documente - indexare / arhivare planse in baza date (MS Access, Oracle, etc);
 • Posibilitatea up-gradarii de la scaner alb-negru la color sau color express;
 • Modul aplicatie scanare si procesare post-scanare profesionala, scan-to-archive;
 • Modul aplicatie copiere profesionala cu ajustare a culorii IT8;
 • Modul aplicatie vectorizare alb-negru / color Scan2CAD;
 • ISIS driver pentru conectare la aplicatii EDM
Accesorii scaner
 • Floor Stand (78 x 55cm / 9.3kg);
 • Husa preluare documente (se ataseaza la Floor Stand);
 • Computer Stand Kit pentru PC cu ecran LCD (se ataseaza la Floor Stand);
 • Stand special URS (189 x 155 x 74cm / 51kg)**
Certificari disponibile
 • Declaratie de Conformitate, Certificat FCC, Certificat UL, Certificat CB Test
 • Certificat ISO9001 (producator si importator), Certificat ISO14001 al producatorulu
Continut pachet
 • Scaner A1, cablu alimentare, cablu USB (2m); Cablu retea (2m)
 • CD cu documentatie si drivere
 • Manual utilizare in limba romana, target calibrare, declaratie de conformitate
 • Software operare
Garantie12 luni / 24 luni (optional)