In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Referinte


"Multumesc mult echipei tehnice pentru ajutor... Nu am mai avut contact de 3-4 luni cu acest partener, si mi-a reprosat ca nu poate folosi scanerul. Echipa tehnica m-a luminat, am etalonat aparatul pas cu pas si e in parametri. Intre timp am gasit si plansa ce facea etalonare automata, am incercat-o, mi-a sters ce scrisesem (noroc ca erau proaspete), asa ca am lasat etalonarea manuala. In documentatie normal ca scrie, dar, cu sula-n coaste cine sa se documenteze?? (cand nu vin decat reprosuri, e greu si sa nu le dai cu ceva-n cap...) Parca eu le-as fi intrat cu utilitarul sa le modific... Mii de multumiri! "
"Scannerele CopiBook si Digibook achizitionate indeplinesc toate cerintele noastre, permitand-ne valorificarea patrimoniului cultural scris al bibliotecii printr-o digitizare eficienta si de inalta calitate. Specialistii Z SPOT MEDIA SRL au livrat si instalat scannerele la sediul nostru, au realizat sesiuni de training pentru personalul nostru de specialitate si ne-au acordat prompt asistenta ori de cate ori am avut nevoie."
"Dupa o cercetare a pietii, am ales echipamentele i2s distribuite in Romania de Z SPOT MEDIA SRL. Scannerele achizitionate indeplinesc toate cerintele noastre, permitand-ne valorificarea patrimoniului cultural scris al bibliotecii printr-o digitizare eficienta si de inalta calitate. Specialistii Z SPOT MEDIA SRL au livrat si instalat scannerele la sediul nostru, au realizat sesiuni de training pentru personalul nostru de specialitate si ne-au acordat prompt asistenta ori de cate ori am avut nevoie."
"Specialistii Z SPOT MEDIA SRL au livrat si instalat echipamentul la sediul nostru, au instruit personalul si ne-au acordat imediat asistenta ori de cate ori am avut nevoie. Datorita profesionalismului echipei Z SPOT MEDIA am continuat colaborarea achizitionand si alt echipament de volum mare pentru imprimarea lucrarilor prezentate in cadrul conferintelor si evenimentelor de specialitate organizate de institut."
"Scannerul furnizat indeplineste toate cerintele noastre tehnice si ne permite obtinerea unei arhive complete in format digital ce poate fi prelucrata in format vectorial pentru extragerea datelor inregistrate pe seismogramele respective. Specialistii Z SPOT MEDIA SRL au livrat si instalat scannerul la sediul nostru, au instruit personalul si ne-au acordat imediat asistenta ori de cate ori am avut nevoie."
"Am aflat de firma Z Spot Media de pe internet, iar la cererea noastra am primit din partea dumnealor toate informatiile, si am comandat un cutter-plotter Copam cu latimea de taiere de 590mm, care a fost furnizat rapid, cu instructiuni de instalare in limba romana. Cutter-plotterul il folosim foarte des in functiune de comenzile pe care le primim. Grafica o realizam din Corel Draw. Pana acum nu am avut nici un fel de probleme, cutter-plotterul devedind ca este un produs de calitate."
"Colaborarea noastra a insemnat un pas inainte in promovarea imaginii si produselor firmei noastre si a contribuit pozitiv la impunerea si recunoasterea pe piata interna si externa a mobilierului marca AXM."
"Pentru cresterea calitatii si rezistentei produselor noastre, am dorit o solutie de laminare a hartilor si planselor didactice. In urma studierii pietei am decis colaborarea cu SC Z SPOT MEDIA SRL, specializata in echipamente format mare care ne-a oferit un laminator profesional cu latimea de 1,6 m pentru laminarea si incapsularea la cald a printurilor noastre."
"Clientul nostru final, o agentie de monitorizare media cu care colaboram indeaproape, dorea un sistem integrat care sa asigure un proces de lucru rapid si eficient pentru captura de date din presa scrisa, precum si distributia si arhivarea electronica a informatiilor obtinute."
"Va multumesc pentru sprijinul acordat, si va felicit pentru maniera in care lucrati cu clientii."
"Multumim de promptitudinea si profesionalismul de care ati dat dovada. Sunteti buni! Sper intr o colaborare cat mai stransa si productiva cu Z Spot Media."
"I"d be happy too if Z-Spot were providing support in my country. You guys do an excellent job."