Rasina Robot Factory

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Rasina Robot Factory


Aceasta rasina a fost special creata pentru a fi utilizata cu seria de printere 3DLPrinter cu tehnologie DLP. Noua gama de rasini fotosensibile este proiectata pentru a indeplini diverse nevoi de printare 3D, asigurand performanta, calitate si un pret foarte competitiv.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Cele trei noi tipuri de rasini permit printarea de modele cu urmatoarele aplicatii:
  • Rasina RF – CS Red (rosie) este folosita pentru turnare directa si este adresata in principal sectorului de bijuterii
  • Rasina RF – HT Green (verde) este folosita pentru testare mecanica sau inspectie si este adresata in principal sectorului de design industrial.
  • Rasina RF – GU Blue (albastra) este folosita pentru modele functionale/artistice
Rasina rosie (CS Red) permite constructia de modele cu nivel inalt de detalii, calitate foarte buna a suprafetelor, iar precizia obtinuta cu aceasta rasina nu necesita finisari manuale aditionale. Este folosita in principal in procesul de turnare a pieselor.
 
Rasina verde (HT Green) permite obtinerea de modele foarte stabile si exacte, dar cu o rezistenta mecanica mai ridicata fata de rasina pentru turnare. Aceasta rasina poate fi folosita de asemenea in procesul de “vulcanizare”, deoarece pastreaza integritatea structurala chiar si cand este supusa temperaturilor extreme (rezista la temperaturi cuprinse intre -30ºC si +200ºC.
 
Rasina albastra (GU Blue) este mai elastica, si altfel poate fi mai usor de manipulat. Este in general o rasina pentru scopuri multiple, pentru printuri fara utilizari specifice.
 
Una din cele mai atractive caracteristici ale noilor rasini este rata de reactie, cu un timp de solidificare ce reduce intregul timp al procesului de printare. Noile rasini au o gama foarte larga de reactivitate, cuprinsa intre 300nm si 420nm si o rata mica de contractare: 0,5%. Noile rasini au o rezistenta naturala la apa si la substante chimice. In plus, au un miros aproape insesizabil.
 Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.