Pubela inteligenta stradala, solara, PELBBS120
Pubela inteligenta stradala, solara, PELBBS120

PELBBS120 este o pubela compactoare alimentata cu energie solara, conceputa si dezvoltata pentru a deservi oamenii din sectorul public si privat la o economie din costul total al serviciului de colectare a gunoiului. Cosul de reciclat PELBBS120 contine un recipient de 120 de litri, iar mecanismul sau intern de compactare reduce volumul de deseuri cu pana la 90%.


0733.081.192    (Emanuel)
emanuel.stoica@zspotmedia.ro

0721.029.776    (Cristi)
office@zspotmedia.ro
Descriere

⬆️ Avantaje cheie ⬆️

  • Un senzor de umplere a gunoiului monitorizeaza nivelul din interiorul cosului stradal PELBBS120, iar software-ul BriteBin™ bazat pe tehnologie cloud genereaza o alerta prin e-mail/text atunci cand recipientul este plin sau necesita mentenanta.
  • Aceasta capacitate mareste eficienta colectarii gunoiului si este o varianta ultra moderna pentru un mediu mai protejat si curat.
  • BriteBin™ Solar reduce costurile de colectare a gunoiului de pana la 10 ori.
  • Tehnologia BriteBin™ opereaza un sistem de urmarire de tip semafor. Aceasta identifica momentul in care cosul de gunoi necesita golire si alerteaza automat autoritatea competenta atunci cand este nevoie de service pentru echipament.
  • Deschiderea rotunda sau dreptunghiulara creeaza o optiune de diminuarea contactului direct a utilizatorului pentru o mai buna siguranta si protectie impotriva virusilor.
  • Pedala integrata creeaza un ajutor pentru eliminarea contactului direct si pentru a preveni impiedicarea nedorita.
  • Cupola superioara din policarbonat ce adaposteste panoul solar integrat este de 200 de ori mai puternic decat sticla obisnuita, iar panoul este mult mai protejat impotriva razelor UV
  • BriteBin™ Solar are un interior standard cu tehnologie de distributie pe role pentru a usura colectarea deseurilor in cel mai eficient mod posibil.
  • Datele PEL BriteBin™ sunt stocate pe platforma BriteBin™. Clientii au acces la aceasta platforma pentru a verifica si monitoriza nivelurile de umplere ale cosului si implementeaza servicii de colectare atunci cand este necesar.

 

♻️ Beneficiile clientilor PELBBS120 STREET BIN ♻️

PELBBS120 ofera vizibilitate si alerte privind nivelurile de umplere a cosului si permite clientului sa-si concentreze resursele de colectare a gunoiului doar asupra cosurilor care necesita service.
Pubela stradala PELBBS120 compacteaza gunoiul intr-un cos standard cu roti pentru a ajuta utilizatorul sa transporte si sa gestioneze mai bine echipamentul.

  • BriteBin™ Solar reduce costurile de colectare a gunoiului de pana la 10 ori.
  • Senzor de umplere a cosului conectat la tabloului de bord ce gestioneaza datele prin cloud
  • Tehnologia BriteBin™ opereaza un sistem de urmarire de tip semafor. Aceasta identifica momentul in care cosul de gunoi necesita golire si alerteaza automat autoritatea competenta atunci cand este nevoie de service pentru echipament.
  • BriteBin™ Solar dispune de senzor infrarosu integrat destinat sa citeasca nivelul de umplere a recipientului la fiecare 3 secunde. Acesta permite monitorizare in timp real 24 de ore pe zi.
  • BriteBin™ Solar are un interior standard cu o tehnologie de distributie pe role pentru a usura colectarea deseurilor in cel mai eficient mod posibil.
  • Capacitate interioara de 120 L.
  • Nu exista costuri de functionare pentru BriteBin™ Solar datorita panoului solar integrat. Aceasta genereaza energie si o stocheaza pentru a puta fi utilizata cu ajutorul unei baterii de 12V. Panoul solar monocristal functioneaza cu orice factor de lumina naturala, nu doar lumina solara.
  • Functioneaza cu energie solara, deci fara alte costuri suplimentare
  • Conectivitate wireless prin retele SigFox sau GSM
  • Usa de acces blocabila cu deschidere din spate, laterala sau frontala
  • Constructie galvanizata robusta, rezistenta la intemperii si conditii meteo
  • Dimensiunile echipamentului BriteBin™ Solar sunt 624 mm x 615 mm x 1480 mm
  • Optiune de actiune prin pedala pentru deschiderea clapetei de gunoi
  • Pe langa reducerea costurilor, exista multe beneficii BriteBin™ Solar, cum ar fi impactul sau pozitiv asupra naturii si a mediului inconjurator. Senzorul integrat ajuta consiliile sa programeze colectarea gunoiului pentru acele pubele care necesita golire.
  • BriteBin™ Solar este fabricat conform ISO9001 si este certificat CE
Avantaje
Optiune pentru bena sau sac cu roti de 120L
Pubela cu roti permite utilizarea echipamentului standard de colectare a gunoiului si elimina problemele de manipulare manuala asociate.
Operarea clasica prin pedala
Optiunea clapetei de gunoi sau buncar poate fi actionata cu ajutorul pedalei, ceea ce elimina problemele de igiena ale utilizatorilor.
Senzor BIN-FILL pentru gestionarea datelor si notificari
Tehnologia mareste eficienta colectarii gunoiului reducand costul total al serviciului.
Constructie zincata rezistenta
Durata de viata lunga si constructia rezistenta vor creste durata de viata si utilizarea cosului de deseuri.
Protejeaza mediul
Reduce traficul si emisiile asociate cu serviciul de colectare a gunoiului.
Usa laterala de serviciu
Acest lucru permite accesul in interiorul pubelei si accesul catre garniturile rolelor de deplasare a gunoiului, fara a provoca interferente fata de public. Aceasta usa ajuta, de asemenea, la mentinerea zonei din fata echipamentului BriteBin curat si ordonat.
Usa de service din spate
Acest lucru permite interventia pe exterior prin marginea trotuarelor. Acest lucru creeaza o usurinta de acces pentru personal pentru indepartarea gunoiului.
Usa de serviciu din fata
Acest lucru permite accesul cu usurinta pentru personalul ce goleste gunoiul aflat intre rolele de distributie. Variantele disponibile sunt in model clapeta sau teica.
Specificatii
SKUBAP.PELBBS12.001
Clasa produsProfesionala
Domenii utilizareUtilizare indoor (mall, supermarket, galerii comerciale, arene sport, etc) si outdoor (orase, parcuri, campusuri universitare, stadioane, etc)
Materiale prelucrateDeseuri menajere urbane
Capacitate (volum)120l
MaterialMetal
Grad compactarePana la 90%
CompatibilitatePubele standard
ConectivitateWireless prin reteaua SigFox sau GSM
SoftwareBriteBin™ (cloud)
AlimentareSolara / La retea, 220V/50Hz
Alte specificatiiSenzor de umplere a cosului (la fiecare 3 secunde)
Accesorii inclusePedala
OptionaleAutocolante personalizate/ Scrumiera/ Dispenser saci gunoi pentru caini/ Culori personalizate
Dimensiuni produs624 x 615 x 1480 mm