Proiector Holograma 3D Z3H HD 65cm este un ventilator cu holograma LED care poate face imaginile mai vii, poate anima produsele la 360 de grade. Acest aspect poate fi o delectare si un avantaj considerabil, fata de afacerile concurente, pentru clientii magazinului fizic.


0729 288 836    (Serban)
comenzi@zspotmedia.ro

0721.029.776    (Cristi)
office@zspotmedia.ro
Descriere
  • Noutate si inovatie in marketing.

  • Efect uimitor de afisare 3D, special conceput pentru toate aplicatiile.

  • Rezolutie inalta de pană la 1080P ce asigura o calitatea superioara a hologramelor.

  • Luminozitate ajustabila ce se potriveste perfect cu toate aplicatiile.

  • Controlul aplicatiei si a software-ului pentru computer, usor de programat de catre orice utilizator.

  • Compact si eficient, foarte usor de transportat si instalat.

  • Functia audio poate fi conectata wireless cu difuzorul.

  • Functia Cloud poate fi aplicata pentru a putea fi controlata de la distanta.

  • Lamele rezistente la apa ce se pot pastra pe o perioada foarte indelungata.

  • O gama larga de dimensiuni, iar aceasta tehnologie de matisare se poate adapta tuturor nevoilor clientilor.

Avantaje
Cum functioneza proiectoarele de holograme 3D?
Proiectoarele de holograme 3D functioneaza similar ventilatoarelor. Lamele rotative sunt dotate cu lumini LED care in timpul functionarii isi schimba rapid culoarea si pozitia, creand astfel imagini, animatii si videoclipuri in tonuri vii, ca o proiectie. Proiectoarele pot rula orice fisier video insa cele mai spectaculoase efecte vizuale se obtin prin proiectarea de fisiere video 3D
Cum se creeaza proiectii 3D?
Aplicatia noastra va poate ajuta sa proiectati text in efect 3D in format de sfera, cilindru sau cub. Pentru crearea de continut 3D, designerul poate folosi in mod normal Maya, 3Dmax, C4d etc. pentru a crea videoclipuri pe fundal negru, de asemenea, poate folosi AE (adobe after effects) pentru a adauga mai multe tipuri de efecte.
Modele de proiectoare holograme
La nivel european, cele mai vandute modele de proiectoare pentru holograme 3D sunt modelele Z3 si Z3H, utilizate atat ca proiectoare de sine statatoare cat si in sisteme multi-proiector de holograme.
Alegerea potrivita insa pentru Dvs depinde de segmentul de piata si de spatiul de afisare dorit:
- Doriti cel mai simplu si economic afisaj 3D? Recomandam modelul Z1 de 43 cm, versiunea independenta (fara Wifi).
- Doriti sa utilizati aplicatia prin Wifi pentru a controla mai usor proiectorul de holograme? Alegeti modelul Z2, versiunea WI-FI a modelului de 43cm.
- Doriti sa proiectati o imagine 3D mai mare, clara? Va sugeram modelele Z3 sau Z3H, de 65cm, cu care sa alcatuiti un sistem multi-proiector de holograme 3D.
- Doriti sa utilizati proiectorul pentru a face publicitate in propriul magazin? O varianta eficienta si rentabila este modelul Z7H de 52 cm.
- Va intereseaza mult rezolutia si calitatea afisarii? Alegeti modelul Z5S de 100 cm cu cea mai mare si clara rezolutie.
- Doriti sa faceti publicitate unui brand puternic, cu afisarea unei imagini high-end, pentru efecte bune de marketing? Alegeti modelele cu dimensiunea mare 150cm/180cm.
Extindeti afisajul hologramei 3D!
Puteti extinde afisajul (suprafata de afisare) alaturand mai multe holograme 3D in diverse configuratii. Modelele de holograme Z3 si Z3H se pot utiliza simultan.
De exemplu, 3 bucati de holograma Z3 pot fi amplasate pe verticala alcatuind un afisaj 3D de inaltimea unui om, sau 16 bucati de Z3/Z3H pot alcatui un intreg perete cu holograma de 2x2 metri.
Aplicatie pentru mobil (Android si IOS)
Toate proiectoarele de holograme 3D din seria Z (cu exceptia Z1) utilizeaza aplicatia 3D LED FAN pentru instalare, operare si management. Aplicatia este disponibila atat pentru Android cat si pentru IOS, putand fi descarcata din magazinul Google Play sau Apple App Store

Aplicatia contine toate informatiile necesare precum:
- Ghid utilizare privind operatiuni de instalare, conectare si operare proiectoare holograme 3D
- Tutoriale video privind utilizare aplicatie, privind aplicatia pentru PC, tutorial privind conversie software, precum si tutorial pentru instalare sisteme multi-proiector holograme.
- Librarie continand cateva fisiere 3D gata de utilizare pe proiector
Prinderea si asamblarea pentru utilizarea in siguranta
Proiectoarele de holograme 3D din seria Z sunt furnizate cu suporti simpli de prindere in perete (in 3 puncte). Sunt insa disponibile si alte sisteme optionale de prindere laterala, agatare de tavan sau suporti tip stand pentru amplasare pe podea.
Oferim de asemenea casete si carcase de protectie a proiectoarelor pentru utilizarea acestora in conditii de siguranta. Aceste casete sunt obligatorii la amplasarea proiectoarelor in spatii publice (mall-uri, magazine, expozitii, vitrine) sau in spatii deschise, ca elemente de semnalistica outdoor. Casetele de protectie permit functionarea proiectorului indiferent de amplasarea acestuia.
Proiectoarele de holograme 3D din seria Z pot fi utilizate individual, in grupuri sau asamblate in sisteme multi-proiector ce permit afisarea unui singur fisier video pe un sistem format din mai multe de holograme 3D. Sistemele multi-proiector de holograme 3D pot fi formate din mai multe proiectoare de acelasi fel
Moduri operare pentru afisare holograme 3D
Operarea proiectoarelor in vederea afisarii de holograme 3D se face simplu, fie direct, prin transferul fisierulului video pe cardul TF furnizat, fie prin Wifi din aplicatia software (conexiunea Wifi suportata este 2,4G).

Operarea prin Wifi permite de asemenea 2 moduri:
- Modul Single Operation - permite operarea simpla a unui proiector de holograme, prin Wifi, de pe telefonul mobil, utilizand aplicatia 3D LED FAN, fara crearea si logarea intr-un cont
- Modul Network Operation - permite operarea proiectoarelor de holograme 3D prin Wifi de pe telefonul mobil, utilizand aplicatia 3D LED FAN, cu logarea in cont. In modul Network Operation pot fi operate si controlate multiple proiectoare conectate in retea (la router).
In acest caz, utilizatorul isi face cont in aplicatie, dupa care are access la o librarie de modele 3D, la upgrade-uri software, etc

Modul Network Operation permite salvarea si trimiterea fisierelor video 3D din cloud, managementul mai multor proiectoare, Taskuri, gruparea proiectoarelor pentru management facil si operare unitara, afisarea unitara a unei holograme pe un sistem multi-proiector (de pana la 7x7 holograme 3D) precum si splicing-ul fisierului master in fisiere individuale
Specificatii
SKUHOL.IIZ3HHD6.501
Clasa produsSemi-profesional
Tip produsSistem prezentare- proiectie si afisare holograme 3D
Domenii utilizareReclame si publicitate indoor in Retail/chain stores, shopping mall, restaurant, Club/bar, Gas station, Metro/train station, Airport, Custom, Elevator AD, exhibitions, conference, ceremony, education etc
AmplasarePe perete, Asezat sau Mobil
Dimensiuni afisaj640mm
Rezolutie1600x960dpi
Unghi vizualizare176°
Lumina LED4 lame x 960 leduri
Viteza rotatie700r/min
Format fisiere mediaMP4, AVI, RMVB, JPG
ConectivitateWiFi APP/Cloud/Web
SoftwareDa
Sisteme operare compatibileAndroid/IOS
FunctiiBluetooth Audio(implicit); Multi Splicing; APP ON/OFF; Brightness adjust; Angle adjust; Time switch (versiune network)
Alte specificatiiAudio
MaterialPC ABS Aluminiu
Durata viata LED-uri20000 h
AlimentareAC100~240V 50/60Hz
Consum de energie60W
OptionaleSuport perete/ masa
Continut pachet1 x Proiector Holografic 3D 1 x Adaptor alimentare 1 x Suport perete 1 x Surubelnita 1 x Cititor carduri 1 x Manual de utilizare 1 x Set suruburi 1 x Set suruburi suport perete 1 x Telecomanda* 1 x Certificat conformitate
Dimensiuni produs650x650x55mm
Dimensiuni pachet472x224x80mm
Aplicatii
Semnalistica publicitara interioara si exterioara - reclame luminoase
Ventilatorul cu LED 3D, numit si afisaj cu holograma 3D este cel mai popular si mai inedit afisaj in format 3D de publicitate pentru companii precum mall-uri, magazine comerciale, restaurante, muzee, bijuterii si multe alte tipuri ce au la baza vanzarea cu amanuntul.
Video