Imprimanta flatbed UV FP-2513, Ricoh GEN5, 26m²/h, Vacuum, USB 3.0

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Imprimanta flatbed UV FP-2513, Ricoh GEN5, 26m²/h, Vacuum, USB 3.0


Flatbed UV FP-2513, Ricoh GEN5
Cel mai mic pret
Printer UV folosit in industria personalizarii de obiecte. Prezinta o platforma de printare de inalta calitate ce asigura realizarea de printuri precise si durabile, pe o paleta larga de materiale. Echipamentul poate fi configurat cu capete de printare Ricoh GEN5 sau Toshiba (optional).

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Capete de printare Ricoh GEN5 (Toshiba CE4-M optional)

Fiecare tip de capete de printare are propriile avantaje. Spre exemplu, capetele Ricoh au doua canale (un cap de printare are doua culori – doar pentru combinatia CMYK), iar capetele Toshiba au un singur canal (fiecare culoare are nevoie de un cap de printare). Pe de alta parte, capetele de printare Toshiba sunt mai ieftine decat cele Ricoh.

Placa de baza de mare precizie pentru capetele de printare

Placa de baza pentru capetele de printare este o componenta OEM produsa de o fabrica profesionala, creata pentru a realiza procese de printare de inalta precizie, cu erori mai mici de 0,01mm.

Capete de printare cu sistem de temperatura constanta

Capetele de printare adopta un sistem de recirculare a apei, ce mentine o temperatura constanta. Eroarea de temperatura nu este mai mare de 2 grade, aceasta asigurand o productie de calitate a culorilor si o stabilitate a proprietatilor de curgere a cernelii.

Software RIP profesional

Printerele echipate cu capete Ricoh vin impreuna cu software-ul profesional Photoprint. Printerele echipate cu capete de printare Toshiba vin impreuna cu software-ul RIP profesional GMG, a carui interfata cu utilizatorul este simpla si usor de inteles. Ambele software asigura un flux de lucru eficient, manevrabilitate excelenta a imaginilor, instrumente de gestionare a culorilor si metode profesionale de procesare a culorilor.

Capete de printare cu sistem anti-coliziune

Toate capetele de printare au un sistem anti-coliziune care previne deteriorarea acestora in cazul accidentelor cauzate de erorile utilizatorilor sau de deformarea materialului.

Continuarea printarii dupa intreruperea procesului

Printarea va continua din punctul de intrerupere, cauzat fie de o pana de curent, fie o oprire anormala. In acest fel nu se pierde materialul, reducandu-se costurile de productie.

Sistem de curatare a cernelii

In cazul printerelor cu capete de printare Ricoh curatarea cernelii se face cu sistem de presiune pozitiva. Printerele cu capete Toshiba functioneaza cu sistem independent de presiune negativa pentru curatarea canalelor de cerneala alba si color. Sistemul de presiune negativa asigura un rezultat perfect in procesul de printare de inalta frecventa.

Cadru rezistent din otel

Platforma de printare este prelucrata din otel cu ajutorul unei masini CNC. Acest lucru asigura faptul ca nu vor exista deformari atunci cand printati pe sticla, piatra si alte materiale grele.

Motoare servo duble pe axa Y

Adoptarea brandurilor de top din industria de motoare servo pe axa Y pentru a raspunde cerintelor de printare de inalta precizie.

Transmisie de inalta performanta

Transmisie de inalta performanta, cu nivel redus de zgomot, pentru ca mediul de lucru sa fie mult mai confortabil pentru utilizator.

Sina de ghidaj de inalta performanta

Echipamentul are o sina de ghidaj de inalta performanta, ce asigura miscarea stabila, o inalta rezolutie de imprimare, viata lunga si zgomot redus.

Platforma segmentata cu vacuum

Printer-ul prezinta platforma segmentata cu vacuum, cu zone ce pot fi controlate separat. Asigura incarcarea si descarcarea materialelor grele mult mai simpla si convenabila.

Lampa UV fabricata in Japonia

Echipamentul prezinta lampi UV fabricate in Japonia, fiecare avand 7W. Acestea nu produc umbre in timpul printarii si au o durata de viata indelungata.

Dispozitiv eliminare a energiei statice (optional)

Eliminarea energiei statice de pe material asigura o productie de inalta calitate a imaginii.

Banda de date a capului de printare

Banda de date este fabricata in Japonia si prezinta protectie pentru ca transmisia de date sa nu fie afectata de factorii externi, astfel avand o durata de viata indelungata.

Conectivitate de inalta performanta

Printer-ul UV prezinta interfata USB 3.0, cu o viteza de 10 ori mai mare decat a inferfetei USB 2.0. Aceasta caracteristica ofera eficienta ridicata si economiseste consumul de energie.

Cerneala certificata

Cerneala este creata special pentru fiecare tip de cap de printare si are certificarile RoHS si SGS.

Accesorii certificate

Accesoriile sistemului de cerneala sunt certificate de catre furnizorul cernelii, aceasta neprezentand reactii chimice nedorite.
Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


ModelFP-2513RH (recomandat)FP-2513TS
Dimensiunea de printare2500x1300mm2500x1300mm
Capete de printareRicoh GEN5 (7-35pl)Toshiba CE4-M (5pl)
Numar capete de printare2-124-16
CuloriCMYK, Lc, Lm, White, VarnishCMYK, Lc, Lm, White, Varnish
Inaltime de printare100mm100mm
Viteza de printareMod viteza: 26m²/h
Mod standard: 15m²/h
Mod HD: 10m²/h
Mod viteza: 26m²/h
Mod standard: 16m²/h
Mod HD: 10m²/h
Software RIPPhotoprintUnited Fancy GMG-RIP
AlimentareAC220/110V, 50Hz~60Hz, 10~20A, 3500WAC220/110V, 50Hz~60Hz, 10~20A, 3500W
Format imagineTIFF, BMP, EPS, JPEG, etc.TIFF, BMP, EPS, JPEG, etc.
Material printatPlaci KT/acril/ceramica, etc.Placi KT/acril/ceramica, etc.
Greutate850kg850kg
InterfataUSB 3.0USB 3.0
Sistem de operareWindows7 64 bitiWindows7 64 biti
Mediu de operareTemperatura: Intre 20°C si 28°C; Umiditate: Intre 40% si 60%Temperatura: Intre 20°C si 28°C; Umiditate: Intre 40% si 60%
Dimensiuni echipament4,50mx2,05mx1,47m4,50mx2,05mx1,47m  Materiale:

  • Placi de lemn
  • Placi acrilice
  • Sticla
  • Canvas
  • PVC
  • Placi KT
  • Ceramica

  Aplicatii:

   

  Productie publicitara

  Imaginea unui brand puternic se construieste prin materiale publicitare si obiecte promotionale de calitate. Fie ca este vorba de obiecte mici, precum brichete sau suporturi de pahare sau obiecte de dimensiuni mai mari, printarea UV este solutia de personalizare de care aveti nevoie!

   

  Huse pentru telefoane mobile

  Un trend in continua crestere, husele de telefon personalizate reprezinta o idee foarte profitabila de afaceri. Culorile vii si precizia foarte buna de printare va oferi clientilor calitatea de care vor fi cu siguranta multumiti!

   

   

  Decoratiuni

  Decoratiunile pot fi de foarte multe tipuri. Personalizarea lor nu este o problema insa cu ajutorul unui printer flatbed UV, datorita faptului ca posibilitatile de printare pe materiale diverse sunt practic nelimitate.

   

   

   

  Ambalaje

  A trecut vremea cand ambalajele jucau doar un rol de protectie a produselor comercializate. Acum se pune din ce in ce mai mult accent pe componenta estetica, printarea UV ajutand la crearea de pungi, cutii, folii foarte atragatoare vizual, pentru ca produsele sa fie cat mai bine puse in valoare. 

   

   

  Sisteme expozitionale

  Printarea UV reprezinta o alternativa de succes in cazul sistemelor expozitionale dedicate spatiilor interioare. Platforma mare de lucru a acestei imprimante UV va permite crearea de sisteme de dimensiuni mai mari, precum roll up-uri sau pop up bannere.

   

   

   

  Carduri din PVC

  Fie ca este vorba de carduri de dimensiuni mici, precum cartile de vizita sau cardurile bancare sau carduri/placi de PVC de dimensiuni mari pentru diverse aplicatii, imprimarea UV este cea mai buna solutie pentru printuri de calitate si rezistente in timp.

   

   

  Aplicatii industriale

  Printarea UV se poate folosi cu succes si intr-o serie de aplicatii industriale, cum ar fi etichete de metal pentru produse, plachete cu instructiuni de siguranta sau cadrane indicatoare pentru instrumente de masura.