In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Printer 3D V-Flash

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D
Home /
/

Printer 3D V-Flash

Printer 3D profesional pentru aplicatii diverse caracterizat prin accesibilitate, confort si calitate. Ideal pentru printare 3D in inginerie, arhitectura, design, medicina, modelism 3D...etc. Printati-va propriile modele 3D cu un pret accesibil la o calitate mare.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje printer 3d V-flash

 • Pret accesibil - pentru printer 3D profesional

 • Printer tip desktop, cu volum printare 3D mare - max 228x171x203mm

 • Functionare ergonomica si silentioasa - permite amplasarea printerului 3D in sali de clase, cabinete medicale, birouri, ateliere

 • Viteza printare - peste 10mm pe oră (Z)

 • Rezolutie nativa - 728 x1024 DPI (XY)

 • Grosimea stratului -102 μm

 • Grosime minima perete vertical - 0.64mm

Printerul 3D V-Flash reprezinta cel mai accesibil echipament de printare 3D din gama producatorului american 3D Systems. Din momentul in care 3D Systems o introdus pe piata printerul 3D V-Flash, aceasta a castigat un public larg si divers variind de la personalul medical care utilizează acest model de imprimantă desktop pentru structuri anatomice complicate, pentru studenţi, pentru designeri, inventatori, si antreprenori datorita tehnologiei si acuratetei de printare si cel mai important datorita pretului de achizitie.

Printerul 3D V-Flash este usor de configurat si utilizat, ve-ti creea modele 3D in cateva minute urmand doar cativa pasi, fiind ideala pentru aplicatiile in educatie si cercetare in inginerie, arhitectura, design si prototipare conceptuala. Modelele 3D obtinute pot fi gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal astfel incat sa atinga nevoile Dvs. Cu V-Flash puteti realiza modele 3D durabile piese din plastic cu o suprafata neteda si detalii fine de inalta definitie.

Printerul 3D V-Flash se potriveste perfect pe biroul Dvs, in salile de laborator din cadrul universitatiilor, in cabinetele medicale sau in atelierele de modelare 3D. Acest model de printer 3D va permite sa creaţi prototipuri de inalta calitate intr-o perioada scurta de timp.

Printerul 3D V-Flash se utilizeaza la fel de usor ca o imprimanta obisnuita sau ca orice echipament din biroul Dvs folosind pentru printarea 3D un fotopolimer (photo-curable acrylic resin) cu, care puteti realiza modele 3D cu o rezolutie de 0.1mm si cu suprafete fine de inalta definitie, straturile de constructie nefiind obsevabile.

Tehnologia de printare 3D se bazeaza pe o folie de plastic, care se intinde de la cartus si este acoperita cu rasina lichida, apoi un platan de constructie este cobarat pana cand intra in contact cu foaia de transfer pe care este depozitat un strat de rasina lichida (fotopolimer), se realizeaza transferul de material de pe aceasta folie pe platanul de constructie care este expus la o raza UV, care realizeaza intarirea materialului, doar partea construita a stratului, procesul de printare se repeta pana cand modelul 3D este gata.

V-Flash este un printer 3D care are puÅ£ine parti în miscare, cea mai mare parte a acÅ£iunii mecanice are loc în cartusul detasabil care conÅ£ine fotopolimerul, in mecanismul de depozitare al materialului si platanul de constructie lucru care atesta o fiabilitate crescuta.

V-Flash Client Software:

 • Poate fi configurata ca o imprimanta de retea sau conectata la nivel local

 • Baza de date Web care poate fi accesata de oriunde

 • Capacitatea de a adauga utilizatori la diferite niveluri de control si acces ( super-admin, admin, user)

 • Programe de diagnosticare pentru rezolvarea problemelor

 • Centru de control ce permite utilizatorului sa vada toate constructiile in asteptare.

 • E-Mail notificare despre informatiile de printare (start, pauza..)

 • Strucura de sprijin- ajuta la pozitionarea optimizata a pieselor.

 • Acces suport online.

 • Optiune de actualizare automata.

 

Software-ul include un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie sa fie înlocuita.

Post-Procesare:

Piesele sunt plasate intr-o statie de curatare si intarire care:

 • spala piesele folosind o solutie cu, carbonat de propilena

 • clateste piesele cu apa

 • curata piesele cu lumina UV

Material printare:

 • V-Flash FTI-GN

Material de printare folosit de V-Flash pentru a produce piese din plastic dur cu suprafete netede, proprietati durabile si echilibrate fizic în directiile x / y / z. Piesele sunt suficient de dure pentru testarea functionala si pentru utilizare finala - pot fi slefuite, gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal.
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Dimensiuni Printer 3D660x685x787mm
Greutate66 Kg
Volum printaremax228x171x203mm
Viteza printare
Rezolutie768x1024 DPI (x,y)
Grosimea stratului102 μm
Grosime minima perete vertical0.64mm
Putere220-240 VAC 50/60Hz, 3A
Sistem operareWindows XP, Windows Vista, Windows 7
Garantie12 luni
SoftwareV-Flash Client Software
Fisier suportatSTL
MaterialV-Flash FTI-GN Material

  Produse similare