Printerul 3D Tiertime UP300 este destinat utilizatorilor exigenti care au nevoie de un volum mare de constructie si de performanta consecventa pe diverse materiale. Modelul combina noile inovatii si caracteristicile imbunatatite si populare ale seriei UP cu fiabilitatea recunoscuta a printerelor Tiertime.


2161.97 € fara TVA
Descriere
  • 3 capete de printare pentru materiale specifice
  • masa de printare cu doua fete
  • sistem dual de filtrare
  • compatibil cu lista de asteptare pentru printare Tiertime

Avantaje
Trei extrudoare separate – optimizate pentru diverse materiale
Printerul 3D vine la pachet cu trei capete de printare (extrudoare) diferite, care pot fi inlocuite cu usurinta. Fiecare extrudor este proiectat special pentru a se potrivi fiecarui tip de material in parte. Unul este proiectat pentru ABS si pentru alte filamente cu puncte de topire ridicate. Altul este proiectat pentru filamentele cu puncte de topire scazute precum PLA, iar celalalt pentru TPU, un material din poliuretan flexibil.
Trei extrudoare separate – optimizate pentru diverse materiale
Masa de printare cu doua fete
Pentru prima data, Tiertime a folosit o suprafata din sticla ce ofera un suport plat, consistent, ce asigura o baza neteda pentru modelul printat. Aceasta baza este foarte utila in cazul printarii fara material suport. Datorita rigiditatii si noului design, masa de printare permite desprinderea mai usoara a printurilor, dupa terminarea proiectului.
Masa de printare cu doua fete
Sistem dual de filtrare
Datorita sistemului de prima clasa pentru filtrarea aerului, printerul 3D UP300 are o capacitate mai mare a fluxului de aer, acesta fiind capabil sa mentina o densitate interioara minima a emisiilor UFP si VOC din interiorul printerului.
In urma extruziunii, plasticul ABS produce aburi de acrilonitril, butadiena si stiren. Butadiena este clasificata ca fiind un carcinogen uman. Acrilonitrilul si stirenul sunt ambele substante toxice si sunt potentiale carcinogene umane. Filtrul HEPA elimina aceste riscuri pentru sanatate, prin captarea particulelor daunatoare. De aceea, este important sa alegeti un printer 3D cu tehnologie FDM care sa aiba incorporat un asemenea dispozitiv.
Sistem dual de filtrare
Specificatii
SKUI3D.TTUP3000.001
Volum de constructie205x255x225mm
Suprafata printare incalzitaDa
Structura de suportEditabile
Rezolutia selectabila a stratului0,05/0,1/0,15/0,2/0,25/0,3/0,35/0,4mm
Dimensiuni500x523x460 mm
Greutate printer30kg
Conectivitate.up3, .ups, .stl, .obj, .3mf, .ply, .off, .3ds, .gcode
ConsumabileABS, ABS , PLA, TPU si altele
SoftwareUP Studio
Sistem de operareWindows 7 SP1 sau mai nou Mac OS X, iOS 8.x/9.x
Aplicatii
Video
printer 3d tiertime up300,