În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Printer 3D - pret accesibilModel Schelet Medicina printat 3DModelare Design 3DModele color printate 3Dmulti color assemblyPrintare 3D inginerie
Printer 3D - pret accesibilModel Schelet Medicina printat 3DModelare Design 3DModele color printate 3Dmulti color assemblyPrintare 3D inginerie

ProJet 1500 este o imprimanta 3D color care combina perfect rezolutia si viteza de printare cu pretul accesibil.
Imprimanta 3D caracterizata prin:
rezolutie excelenta
culori vibrante
fiabilitate crescuta


Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.
Descriere

Avantajele imprimantei 3d Projet 1500

 • Volum printare 3D - max 171 x 228 x 203 mm (xyz)

 • Functionare ergonomica si silentioasa - permite amplasarea printerului 3D in sali de clase, cabinete medicale, birouri, ateliere

 • Rezolutie nativa - max 1024x768 DPI (xyz)

 • Grosimea stratului -102 μm

 • Grosime minima perete vertical - 0.64mm

 • Crearea de modele gata de utilizare - printeaza modele functionale

 • Suport tehnic online - diagnosticare de la distanta, notificare e-mail

 • Potrivit pentru o gama larga de aplicatii - inginerie, arhitectura, design, prototipare conceptuala in industrie

Imprimanta 3D ProJet 1500 face parte din gama profesionala de printere 3D ale producatorului american 3D Systems fiind ideala pentru prototipare in cercetare si educatie in inginerie, arhitectura, design, medicina si chiar prototipare conceptuala in industrie.

Printerul 3d ProJet 1500 are un design compact si se incadreaza perfect in peisajul orcarui birou, cu o interfata intuitiva fiind usor de utilizat de catre oricine, nu necesita pregatire speciala - nu emite exces de caldura, miros sau praf.

Cu ProJet 1500 puteti realiza modele 3D din material plastic durabil in 6 culori diferite cu detalii de inalta rezolutie si cu suprafata aproape finisata. Piesele printate cu ProJet 1500 sunt potrivite pentru testare functionala in inginerie, cercetare si chiar prototipare conceptuala.

Cu imprimanta 3D ProJet 1500 puteti realiza modele 3D de 5 ori mai rapid decat cu oricare imprimanta 3D din aceasta clasa.

Tehnologia se bazeaza pe un proces de foto-polimerizare strat cu strat a unui fotopolimer fiind caracterizata de rapiditate constructiva (pana la 2 cm / ora in modul de mare viteza) precum si prin suprafetele de inalta definitie obtinute (max 0.102 mm). Datorita tehnologiei de printare nu exista nici o intarziere a duratei de printare 3D chiar daca printati mai multe obiecte simultan , indiferent de cate detalii este caracterizat acel model.

Imprimanta 3D ProJet 1500 are 2 viteze de costructie:

 • Standard Mode – Rezolutie 0.102 mm

 • High Speed Mode – Rezolutie 0.152 mm

Modelele 3D obtinute se introduc intr-un sistem de finisare care foloseste o solutie speciala pentru a inlatura materialul suport chiar din locurile greu accesibile la modelele cu geometrii complexe fara a fi deteriorata piesa obtinuta. Acuratetea si tehnologia de printare imprimanta 3D ProJet 1500 pastreaza cotele de referinta create in software-ul Dvs. CAD in timpul procesului de printare 3D permitand astfel crearea de modele 3D gata de functionare.

Software:

ProJet Accelerator Software:

 • Interfata intuitiva de setare si de constructie.

 • Constructie optimizata si plasare automata a pieselor.

 • Editarea si manipularea pieselor in cadrul Print Preview.

 • Moduri selectabile de costructie chiar din software.

 • Aranjarea pieselor in asa fel incat sa permita utilizarea deplina a volumului de printare.

Software-ul include un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie sa fie înlocuita.

 

Material printare:

VisiJet FTI:

ProJet 1500 utilizeaza ca material de printare VisiJet FTI . Acesta este disponibil în ivory, rosu, gri, albastru, negru si Zoom. VisiJet FTI-Zoom se bazeaza pe o constructie de pana la 40% mai rapid decat alte materiale de constructie atunci cand este selectat modul de mare viteza.

Specificatii
Volum printare (xyz)171 x 228 x 203 mm
Rezolutie1024x768 DPI
Grosime minima perete vertical0.64mm
Dimensiuni printer 3dStandard Mode 0.004 in (102 μm)High speed Mode 0.006 in (152 μm)
Caracteristici electrice220-240 VAC 50/60 Hz, 1.5A
Dimensiuni622 x 1003 x 775 mm
Greutate 68 Kg
Sistem recomandatWindows XP, Windows Vista, Windows 7 running Internet Explorer8 or higher, Firefox 5 or higher, or Chrome 12 or higher
Retea compatibilaRJ45 - 10/100
Sistem operareWindows XP Professional, Windows Vista, Windows 7
Fisiere suportateSTL, CTL
Material printareVisiJet FTI
Temperatura functionare18-28 ºC
ZgomotAprox 65 dBA (masurata la 1m de imprimanta)
CertificareCE

Alte cautari: printer 3d, imprimanta 3d, servicii printare 3d,