Printer 3D Inspire S200

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Printer 3D Inspire S200

Printer 3D profesional tip Desktop compact si accesibil ideal pentru aplicatii profesionale in inginerie, prototipare conceptuala,design, modelism, arhitectura si chiar cercetare educationala.
Printati-va propriile modele 3D cu un pret accesibil la o calitate mare.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar. 

Avantaje printer 3D profesional:

 • Pret accesibil - pentru printer 3D profesional

 • Printer tip desktop, cu volum printare 3D mare - max 150x200x250mm

 • Functionare ergonomica si silentioasa - permite amplasarea printerului 3D in sali de clase, cabinete medicale, birouri, ateliere

 • Viteza mare printare 3D – 60 cm3/h

 • Acuratete printer - pana la 0.2 mm

 • Costuri mici de printare - obtinute prin utilizare de ABS si PLA

Printerele 3D Inspire S200 si S250 fac parte din gama S de printere 3D profesionale ale producatorului chinez Beijing TierTime Technology CO., LTD fiind cele mai accesibile printere 3D profesionale din acest segment de piata. Aceste printere 3D sunt ideale pentru utilizatorii si producatorii care nu vor sa investeasca o suma mare de bani pentru inceput dar care vor sa intre in piata de prototipare rapida. Aceste printere 3D sunt ideale pentru aplicatii in inginerie, cercetare si educatie, medicina, arhitectura, design si chiar aplicatii industriale pentru prototipare conceptuala.

 

Printerele 3D Inspire S200 si S250 sunt usor de configurat si de utilizat, nu necesita pregatire speciala. Aceste printere 3D sunt caracterizate prin accesibilitate si prin costul accesibil al materialelor de printare 3D, puteti crea modele 3D din materiale plastice durabile ideale pentru testarea functionala in doar cateva ore, modelele 3D obtinute pot fi vopsite sau gaurite permitand astfel realizarea de angrenaje functionale dar si de machete gata pentru expozitiile si prezentarile Dvs.

Printerele 3D din gama S sunt perfecte pentru aplicatiile din atelierele de prototipare si de modelare 3D, pentru cabinetele de arhitectura, pentru designeri dar si pentru aplicatiile educationale din cadrul colegiilor si universitatilor. Designul compact si silentiozitatea in timpul procesului de printare permite amplasarea printerului 3D, in salile de clasa, in ateliere, cabinete si chiar in biroul Dvs.

 

Aceste printere 3D va va permite realizarea de modele 3D din material termoplastic (ABS) cu detalii de inalta definitie si calitate.

 

Tehnologia de functionare pe care se bazeaza aceste printere 3D este MEM (Melting and Extrusion Modeling), similara tehnologiilor de printare 3D FDM si ALM, utilizand pentru printarea 3D material termoplastic ABS iar tehnologia de printare 3D si consta in topirea firului de ABS, care este incalzit cu ajutorul unui extrudor ce realizeaza extrudarea uniforma a materialului strat cu strat cu mare acuratete realizand fizic modelul 3D in functie de coordonatele X si Y.

Datorita tehnologiei si acurateti de printare puteti crea modele 3D care pastreaza caracteristiciile modelului 3D creat intr-un software CAD fara a fi modificate cotele si geometria obiectului Dvs.

Constructia compacta si robusta a printerului 3D ofera o rigiditate mecanica excelenta ceea ce ridica fiabilitatea printerului 3D iar extrudorul ultra-compact asigura aplicarea precisa si uniforma a materialului cu o acuratete de 0.2mm.

Materiale printare 3D:

Printerele 3D Inspire S200 si S250 utilizeaza material termoplastic ABS (Acrilonitril Butadeina Stiren) pentru printarea de modele 3D. Materialele sunt furnizate in stare solida sub forma de rola cu greutate ade 1Kg cu filament de 1.75mm diametru.

 • Este un polimer ingineresc care se utilizeaza in productia de automobile la barele de protectie pentru duritate si rezistenta.

 • Materialul de printare 3D ABS este caracterizat prin rigiditate inalta, rezistenta buna la impact, sudabilitate buna, bun izolator, stabilitate dimensionala inalta, vopsire si laminare buna si este usor de procesat.

 • Culori disponibile: alb

Materialul suport folosit de aceste printere 3D este tot un ABS, cu proprietati diferite fata de materialul ABS pentru constructia piesei, pentru o usoara postprocesare fiind disponibil in 2 variante:

 • ABS Soluble - care se indeparteaza cu ajutorul unui sistem de curatare, o baie cu o solutie speciala, in care este introdusa piesa printata si care dizolva materialul suport chiar si din locurile greu accesibile, realizand astfel finisarea modelului 3D.

 • ABS Breakaway – indepartarea materialului suport se realizeaza prin rupere cu ajutorul unui tool-kit pentru inlaturarea materialului suport.

Software:

Printerele 3D Tiertime au software inclus, Model Wizard, cu ajutorul caruia puteti pregati modelul 3D in format .STL si puteti realiza aranjarea pieselor pe platanul de printare astfel incat sa puteti folosi optim intreaga suprafata de printare.

Software-ul are o interfata simpla, familiara si intuitiva si nu este nevoie de o persoana specializata pentru a folosi acest software.

Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


CaracteristiciS200
Volum printare Axa X,Y,Z 150x200x200mm
Acuratete0.25-0.35 mm
Viteza printare 3D5-60 cm3 /ora
Consum2.2 KW (10A/220V)
Greutate145Kg
Dimensiuni660x630x960 mm
Capete de printare 3D2 capete
SoftwareModel Wizard (inclus)
Material printare 3DABS B601
Material suportABS S301 ( soluble sau breakaway)
Temp. recomandata150C - 500C
Garantie12 LUNI (componente)
CertificatCE