Printer 3D desktop - ProJet 1000

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Printer 3D desktop - ProJet 1000

Printer 3D desktop profesional pentru aplicatii diverse caracterizat prin accesibilitate, confort si calitate. Ideal pentru printare 3D in inginerie, arhitectura, design, medicina, modelism 3D...etc. Printati-va propriile modele 3D cu un pret accesibil la o calitate mare.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje Printer 3D ProJet 1000:

 • Pret accesibil - pentru printer 3D profesional

 • Printer tip desktop, cu volum printare 3D mare - max 171x203x178mm

 • Functionare ergonomica si silentioasa - permite amplasarea printerului 3D in sali de clase, cabinete medicale, birouri, ateliere

 • Viteza printare - peste 10mm pe ora (Z)

 • Rezolutie nativa - 1024 x768 DPI (XY)

 • Grosimea stratului -102 μm

 • Crearea de modele gata de utilizare - printeaza modele functionale

 • Suport tehnic online - diagnosticare de la distanta, notificare e-mail

 • Potrivit pentru o gama larga de aplicatii - inginerie, arhitectura, design, prototipare conceptuala in industrie

Printerul 3D ProJet 1000 reprezinta cel mai accesibil echipament de printare 3D din gama producatorului american 3D Systems. ProJet 1000 este urmasul printerului 3D de mare succes V-Flash fiind dedicat unui public larg variind de la personalul medical care utilizează acest model de imprimantă desktop pentru structuri anatomice complicate, pentru studenţi, pentru designeri, inventatori, si antreprenori datorita tehnologiei si acuratetei de printare si cel mai important datorita pretului de achizitie.

Acest printer 3D este usor de configurat si utilizat fiind ideal pentru aplicatii de prototipare rapida in inginerie, cercetare, aplicatii educationale, medicina, arhitectura si design. Modelele 3D obtinute pot fi gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal astfel incat sa atinga nevoile Dvs. Cu ProJet 1000 puteti realiza modele 3D durabile piese din plastic cu o suprafata neteda si detalii fine de inalta definitie.

Printerul 3D ProJet 1000 se potriveste perfect pe biroul Dvs, in salile de laborator din cadrul universitatiilor, in cabinetele medicale sau in atelierele de modelare 3D. Acest  model de printer 3D va permite sa creaÅ£i prototipuri de inalta calitate intr-o perioada scurta de timp.

Acest printer 3D ofera psibilitatea de a crea modele din plastic rezistent de culoarea fildesului, cu detalii fine si suprafete netede la viteze de imprimare de peste trei ori mai rapid decat alte iprintere 3d din clasa sa.

Cu aceasta noua tehnologie, aveti posibilitatea de a crea piese functionale si prototipuri direct din fisiere CAD, in cel mai scurt timp. Prototipurile obtinute sunt suficient de dure pentru a rezista la teste functionale, acestea pot fi gaurite, vopsite sau slefuite Puteti crea prototipuri precise, pentru a evita erorile costisitoare, inainte de lansarea produselor in linia de productie.

Imprimanta 3D desktop ProJet 1000 se utilizeaza la fel de usor ca o imprimanta obisnuita sau ca orice echipament din biroul Dvs folosind pentru printarea 3D un fotopolimer (photo-curable acrylic resin) cu, care puteti realiza modele 3D cu o rezolutie de 0.1mm si cu suprafete fine de inalta definitie, straturile de constructie nefiind observabile.

Tehnologia se bazeaza pe un proces de foto-polimerizare strat cu strat a unui fotopolimer fiind caracterizata de rapiditate constructiva (pana la 2 cm / ora in modul de mare viteza) precum si prin suprafetele de inalta definitie obtinute (max 0.102 mm). Datorita tehnologiei de printare nu exista nici o intarziere a duratei de printare 3D chiar daca printati mai multe obiecte simultan , indiferent de cate detalii este caracterizat acel model.

Modelele 3D obtinute se introduc intr-un sistem de finisare care foloseste o solutie speciala pentru a inlatura materialul suport chiar din locurile greu accesibile la modelele cu geometrii complexe fara a fi deteriorata piesa obtinuta. Acuratetea si tehnologia de printare imprimanta 3D ProJet 1500 pastreaza cotele de referinta create in software-ul Dvs. CAD in timpul procesului de printare 3D permitand astfel crearea de modele 3D gata de functionare.

ProJet Accelerator Software:

 • Interfata intuitiva de setare si de constructie.

 • Constructie optimizata si plasare automata a pieselor.

 • Editarea si manipularea pieselor in cadrul Print Preview.

 • Moduri selectabile de costructie chiar din software.

 • Aranjarea pieselor in asa fel incat sa permita utilizarea deplina a volumului de printare.

Software-ul include un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz in care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie sa fie înlocuita.

Material printare 3D:

VisiJet FTI: - Material de printare folosit de printerul 3D ProJet 1000 pentru a produce piese din plastic durabil cu suprafete netede si proprietati constante in directiile x / y / z. Piesele sunt suficient de rezistente pentru testarea functionala si pentru utilizarea finala - pot fi slefuite, gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal.

Domenii de utilizare Projet 1000:

Inginerie:

 • printare 3D piese, subansamble si organe de masini in cadrul universitatilor cu profil tehnic: inginerie, mecanica, mecatronica, aviatie, sisteme tehnologice.

 • obtinerea de modele 3D pentru asamblarea si utilizarea ulrterioara.

 

 

Medicina:

 • printare 3D a organelor umane sau animale in forma lor reala sau in sectiune in cadrul universitatilor de medicina, biologie, bioinginerie, cabinete medicale.

 

Arhitectura:

 • transformarea proiectelor din CAD in modele 3D fizice in cadrul facultatilor de arhitectura, birourilor de arhitectura, producatorilor de machete arhitecturale, design interior, constructorilor.

 

 

Design:

 • modelare 3D in cadrul facultatilor de design industrial, arte decorative si design. Prestatorii servicii in design arhitectural.

 

 

 

Modelism 3D:

 • printarea 3D de machete RC din cadrul cluburilor de modelism sau din atelierul Dvs.


 

 
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Dimensiuni Printer 3D622x1003x775mm
Greutate68 Kg
Volum printaremax171x203x178mm
Viteza printare
Rezolutie1024x768 DPI (x,y)
Grosimea stratului102 μm
Grosime minima perete vertical0.64mm
Putere220-240 VAC 50/60Hz, 3A
Sistem operareWindows® XP, Windows Vista, Windows® 7
Garantie12 luni
SoftwareV-Flash Client Software
Fisier suportatSTL,CTL
MaterialV-Flash FTI-GN Material
Compatibilitate retea
CertificateCE, RoHS, WEEE