Servicii printare si scanare 3D 

Compania Z Spot Media este importator si distribuitor de printere si scanere 3D semi-profesionale si profesionale in Romania. Deasemena la cerere oferim servicii de scanare si printare 3D la cele mai mici preturi de pe piata.

"Piata de printere si scanere 3D este la inceput de drum dar cred ca in urmatorii ani situatia se va schimba si va incepe sa castige teren in fata tehnologiilor si metodelor clasice de prototipare.. Serviciile de scanare si printare 3D reprezinta un mod mai rapid si mai usor de exprimare pentru arhitecti, designeri, ingineri, inventatori, cercetatori, dezvoltatori, si nu in ultimul rand pentru producatori industriali care vor sa realizeze modele conceptuale personalizate"  a declarat reprezentantul departamentului 3D Sales Engineer la Z Spot Media.

Aveti modele 3D CAD si vreti sa le transformati in modele reale? Noi avem solutia. Salvati fisierul 3D in format .STL il trimiteti la noi sales3d@zspotmedia.ro  iar specialistii Z Spot Media vor da "viata" modelului Dvs. In doar cateva ore puteti sa atingeti modelul 3D creat de Dvs in software-ul CAD

Pentru serviciile de printare 3D folosim printere 3D profesionale bazate pe tehnologia ALM (FDM) din materiale termoplastice ABS si/sau PLA de diferite culori. Printarea 3D va ajuta sa creati machete si prototipuri complexe in vederea obtinerii unui produs finit. .

Preturile pentru printarea 3D sunt de la 0.6 EUR/cm3 fara TVA. Pretul se calculeaza automat si se comunica inainte de a se procesa comanda.

    

Pentru scanarea 3D folosim scanere 3D portabile Artec. Aceste scanere 3D sunt ideale pentru digitizarea monumentelor de arta si nu numai datorita tehnologiei de scanare. Tehnologia de scanare foloseste o lumina intermitenta (nu laser care poate fi daunator pentu contactul uman sau care poate deteriora prin expunere obiectele Dvs) de asemena cu ajutorul acestei tehnologii se poate realiza scanarea 3D fara a pune marcaje speciale sau "tinte" pe obiectul care trebuie digitizat. Obiectele digitizate se pot salva si exporta in format  STL, OBJ, PLY, WRML, AOP, ASCII.

Preturile pentru scanarea 3D sunt de la 100 EUR/ora fara TVA. Pretul se calculeaza si se comunica inainte de scanarea 3D. 

Fisierele digitale se pot importa in software CAD sau CAM pentru vizualizare 3D, postprocesare sau modificare - Catia, Solid Works, Pro Enginneer, RapidForm, Rhino3D, 3D Studio Max.

Scanarea si printarea 3D  se foloseste in inginerie inversa, industria de automotive, aeronautica, medicina, arta, design , constructii, filme si animatie 3D, jocuri video, cercetare si dezvoltare, modelare si design conceptual, machetare si arhitectura.

Design industrial si productie

      Medicina

      

Stiinta si Educatie

      

Arta si Design