In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Presa termica (termotransfer) inscriptionat tricouri SpotLine AHP3804


Prese termice termotransfer pentru inscriptionat si personalizat tricouri
Presele termice (termotransfer) SpotLine pentru tricouri se remarca prin fiabilitate ridicata, usurinta in utilizare si raport calitate-pret avantajos pentru afacerea dvs.
2016.6 Lei
1440.4 Lei
(pretul include TVA)
buc
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

Fiabile si rezistente
Presele termice de termo-transfer SpotLine sunt fiabile, facute dintr-un otel extrem de rezistent, vopsite in camp electrostatic si dispun de control digital, ecran digital, timer si alarma automata ce va fac utilizarea lor mai usoara.
Presarea uniforma in 4 puncte
Presarea uniforma in 4 puncte (cu arcuri sub presiune) asigura temperatura constanta pe toata suprafata platanului. Apasare perfect plana pentru imprimare perfecta a printului/autocolantului asigurata prin presarea uniforma in 4 puncte (cu arcuri sub presiune).
Instructiuni de utilizare
Pentru a veni in sprijinul dvs. odata cu achizitionarea unei prese termice de termo-transfer pentru tricouri veti primi instructiuni de utilizare in limba romana.
Consumabile necesare
De asemenea, veti gasi la noi o gama larga de consumabile necesare personalizarii cu ajutorul preselor (cerneala sublimare, hartie sublimare, tricouri, sepci, hanorace, etc).
Greutate si dimensiuni reduse
Dimensiuni reduse pentru ergonomie maxima si greutate redusa pentru portabilitate si mobilitate
Display LCD
Prevazuta cu display de tip LCD pentru setarea temperaturii de lucru si a timpului efectiv de presare. Interval mare de setare a temperaturii (0-399°C) care permite inscriptionarea unei game largi de materiale textile cu presele SpotLine
Senzor acustic
Senzorul acustic din dotare avertizeaza la expirarea timpului de termotransfer setat de operator.
Sistem de reglaj al presiunii
Sistem de reglaj al presiunii pe maner in functie de tipul materialului.Nota 10 din 10 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsAHP3804-3838
Suprafata incalzire (platan teflon)38 x 38 cm
Control preseDigital
Putere prese1400W
Voltaj220V / 110V
Temperatura operare0 - 399°C
Timp maxim incalzire0 - 999sec
Alarmaautomata
Dimensiune colet74 x 49 x 48cm
Greutate prese30kg


    Se foloseste pentru:
    Presele termice de termo-transfer pentru personalizat tricouri sunt ideale pentru imprimarea la cald pe materiale textile cu autocolant termic taiat la cutter-plotter sau prin sublimare cu ajutorul imprimantelor inkjet. Utilizand presele termice de termo-transfer pentru tricouri, puteti personaliza (inscriptiona) o gama larga de articole: tricouri, salopete, hanorace, steaguri, etc.