In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Presa termica textile profesionala, pneumatica, 2 platane

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Presa termica textile profesionala, pneumatica, 2 platane


Presa termica pneumatica, 2 platane
Aceste prese termice sunt echipamente profesionale, pneumatice, cu 2 platane, pentru un volum mare de lucru, destinate utilizatorilor profesionisti. Puteti scoate calitate exceptionala intr-un timp foarte scurt, datorita presiunii constante aplicate si incalzirii uniforme a platanelor.
Temperatura si timpul alarmei se seteaza cu ajutorul controlului digital si displayului LCD.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 36 luni**Garantie oferita pentru platan

 • Aplicarea presiunii se face automat sau manual, prin sistem prenumatic
 • Sistem cu doua platane, pentru mai mult spatiu de manevrare, cand un platan se ocupa celalalt se elibereaza
 • Presiune egala si tub special de incalzire, temperatura constanta pentru un imprimeu perfect
 • Design rafinat, carcasa vopsita in camp electrostatic
 • Stand detasabil pentru o operare mai convenabila
 • Display LCD
 • Control digital
 • Alarma automata
 • Temperatura pana la 250 de grade Celsius
Model upgradat
Presa pentru transfer termic cu doua platane si stand de lucru este dedicata transferului profesional pe materiale textile si alte tipuri de materiale cu suprafata plana.
Doua platane de lucru
Operatorul poate comuta intre cele doua zone de lucru, pentru cresterea eficientei si a productivitatii.
Platane incalzite cu grosime mare
Grosimea platanelor de lucru ajuta la mentinerea unei presiuni mari si constante in timpul transferului.
Sistem pneumatic
Sistemul de actionare este creat pentru a economisi timp si energie din partea utilizatorului. Astfel, echipamentul asigura o mai buna eficienta de lucru.
Echipament profesional pentru personalizare
Pentru a creea efecte speciale si unice la cea mai inalta calitate, rapid si sigur, venim in ajutorul dumneavoastra cu presele HPPB3, echipamente profesionale pentru personalizat tricouri prin sublimare si autocolant termic.
Prin ce se diferentiaza presele HPPB3?
Presiune constanta pe toata suprafata de lucru ! Pneumatice sau complet automate ! Rezistente duble de incalzire si mai durabile in timp ! Se poate lucra pana la 8 ore fara intrerupere ! Facute din otel rezistent si vopsite in camp electrostatic ! Presiune ajustabila pana la 6 cm in inaltime !
Cum se pot obtine efecte de 3D si efecte spectaculoase?
Pentru efecte 3D (material iesit in afara tricoului) si efecte spectaculoase, precum in imaginile alaturate, nu se pot obtine prin imprimarea foliilor, ci prin decuparea lor la cutter-plotter.Nota 10 din 8 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod ProdusHPPB3-3838HPPB3-4050HPPB3-4060
Suprafata incalzire (2 platane)38x38cm40x50cm40x60cm
ControlDigitalDigitalDigital
Putere1400W/1600W/2000W/3500W1400W/1600W/2000W/3500W1400W/1600W/2000W/3500W
Voltaj220V/110V220V/110V220V/110V
Temperatura de operare0-250°C0-250°C0-250°C
Ceas alarma0-999 sec0-999 sec0-999 sec
AlarmaAutomataAutomataAutomata
Dimensiuni colet115x93x90cm139x93x90cm159x89x90cm
Greutate110kg132kg150kg

  Aplicatii: Tricouri, huse de perna, puzzle-uri, mouse pad-uri, placi de metal, magneti de frigider, suporturi de pahare, papuci de casa, genti/sacose textile, etc.

  Tricouri
  Tricourile sunt articole de imbracaminte ce pot fi purtate de persoane de orice varsta, gen, clasa sociala sau mediu socio-cultural. De aceea, inceperea unui business de personalizare a tricourilor se afla printre cele mai populare alegeri in randul antreprenorilor. Puteti oferi design-uri generale, bazate pe o anumita nisa sau design-uri speciale, la alegerea clientilor dvs.
  Tricouri
  Huse de perna
  Datorita celor 2 platane ale presei, puteti personaliza cate 2 huse de perna in acelasi timp, ceea ce se traduce prin volume mai mari de lucru si timpi mai mici de asteptare pentru clientii carora le oferiti aceste servicii.
  Huse de perna
  Puzzle-uri
  Puzzle-urile sunt cadouri foarte apreciate de persoane de toate varstele, deoarece reprezinta un mod relaxant de a petrece timpul fie singur, fie in compania celor dragi. Totusi, puzzle-urile personalizate sunt preferate pentru ca ofera posibilitatea de a alege imaginile ce urmeaza sa fie recreate. Dimensiunile mari ale acestei prese termice va vor permite chiar si imprimarea puzzle-urilor de dimensiuni mari, de 1000 de piese.
  Puzzle-uri
  Mouse pad-uri
  Nu este de neglijat nici nisa accesoriilor de birou personalizabile. Fie ca este vorba de clipboard-uri, rame de fotografii sau mouse pad-uri, serviciile dvs vor fi apreciate atat de clienti individuali care doresc infrumusetarea spatiului de lucru, cat si business-uri ce vor folosi aceste obiecte in scop de branding si de promovare.
  Mouse pad-uri
  Suporturi de pahare
  Create pentru utilizare zilnica sau pentru evenimente speciale, suporturile de pahare se pot imprima cu logo-uri, fotografii, imagini de sarbatori, mesaje motivationale, etc.
  Suporturi de pahare
  Genti
  Industria modei este foarte dinamica. Trendurile de culori si modelele de imprimare se schimba de la un sezon la altul, de aceea serviciile de personalizare a articolelor de imbracaminte, dar si a accesoriilor trebuie sa fie in concordanta cu cerintele clientilor dvs.
  Genti
  Sacose textile
  Sacosele textile au reintrat in atentia consumatorilor odata cu noile reglementari impotriva utilizarii pungilor de plastic. Personalizand acest tip de articole va veti ajuta clientii sa se bucure mai mult de sacosele de cumparaturi refolosibile si indirect, veti proteja mediul inconjurator.
  Sacose textile