Presa termica SpotLine 5 in 1, Extra Size 38x38cm

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Presa termica SpotLine 5 in 1, Extra Size 38x38cm


Presa termica multifunctionala SpotLine 5 in 1 se remarca prin fiabilitate sporita si performante maxime, cat si prin usurinta in utilizare, totul datorita designului ergonomic si componentelor stabile ce asigura cel mai bun raport calitate-pret. Presa are accesorii ce permit pe langa personalizarea de tricouri, realizarea de cani, farfurii si sepci. Platanul pentru tricouri are dimensiuni mai mari decat alte modele similare de pe piata - 38x38cm.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 36 luni**Garantie oferita pentru platan

 

Avantaje Presa termica 5 in 1 pentru inscriptionat tricouri, sepci, farfurii si cani:
Presa termica 5 in 1 pentru personalizare tricouri, cani

  • Usurinta in exploatare;
  • Temperatura constanta pe toata suprafata platanului;
  • Apasare perfect plana pentru imprimare perfecta a printului/autocolantului;
  • Dimensiuni reduse pentru ergonomie maxima;
  • Greutate redusa pentru portabilitate si mobilitate;
  • Interval mare de setare a temperaturii (0÷399°C) care permite inscriptionarea unei game largi de materiale textile, cani de diferite materiale, farfurii de diferite materiale solide, sepci;
  • Presa termica 5 in 1 este prevazuta cu display pentru setarea temperaturii de lucru si a timpului efectiv de presare;
  • Prevazuta cu senzor acustic care avertizeaza la expirarea timpului de transfer setat;
  • Sistem de reglaj al presiunii pe maner in functie de tipul obiectului si al materialului supus inscriptionarii.

 

Nota 7 din 37 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Denumire/Caracteristica Presa termica tricouri Presa termica cani Presa termica sepci
Suprafata incalzire(platan teflon) 38x38 cm 7.5x9 cm 11x15 cm
Control Digital
Putere presa termica 5 in 1 38x38cm - 1.5kW, 1200W
Alimentare 220/110 V
Temperatura de operare 0-399°C
Timpul maxim de incalzire 0-999 sec
Alarma Automata
Dimensiune colet 52x48x43cm
Greutate presa termica 45kg
Cu presa termica 5 in 1 puteti personaliza tricouri, salopete, hanorace, steaguri, sepci, farfurii si cani, doar inlocuind accesoriile de teflon pentru transfer in functie de necesitati.

        

 

 

Tricouri

Tricourile reprezinta articolele vestimentare cele mai dorite de catre clienti. Acestea pot fi personalizate cu diverse mesaje sau imagini. Practic, imaginatia clientilor este libera, iar dvs ii puteti ajuta sa fie in pas cu noile trenduri.
 
 
 

 

 

Salopete

Fie ca este vorba despre salopetele purtate in ateliere de lucru, fie in cazul clientilor care doresc sa adauge o nota personala acestor articole vestimentare, personalizarea salopetelor cu presa termica 5 in 1 va oferi cu siguranta rezultate exceptionale.
 
 

 

 

Hanorace

Hanoracele fac parte dintre articolele vestimentare care reprezinta lejeritatea, fiind specifice culturii urbane. Personalizarea acestora cu diverse logo-uri, texte sau grafica specifice culturii urbane vor fi cu siguranta apreciate de clientii afacerii dvs.

 
 
 
 
 
 

Steaguri

Steagurile sunt modalitati foarte eficiente de promovare, fiind de multe ori alese de catre clienti pentru a-si face afacerea remarcata. Acestea au o mare influenta atunci cand sunt expuse, iar personalizarea lor cu ajutorul presei termice 5 in 1 este acum mult mai simpla!
 
 
 
 
 
 
Farfurii
Farfuriile personalizate pot reprezenta cadouri unice, de neuitat, ideile pentru inscriptionarea acestora fiind nenumarate. Fie ca este vorba despre un mesaj sau o fotografie, farfuriile personalizate pot reprezenta pentru clientii dvs o alternativa de luat in calcul atunci cand vine vorba de un cadou pentru cei dragi.
 
 
 
 

 

Cani

Cand vine vorba de cani, acestea sunt foarte ravnite de catre fiecare dintre noi. Trebuie sa recunoastem, cu totii ne dorim o cana personalizata cu un mesaj doar pentru noi sau cu imaginea favorita!
 
 
 
 
 
 
 
 

Articole animale de companie

Animalele de companie reprezinta prieteni pe viata. Iubitorii de animale isi doresc personalizarea obiectelor folosite pentru ingrijirea animalelor lor. Astfel, cu presa termica 5 in 1, puteti personaliza prin sublimare o larga paleta de accesorii, precum: castroane, boluri (cu diametrul unei cani obisnuite), bandane, etc.