Presa termica multifunctionala AHP-1717, 360º & obiecte plane

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Presa termica multifunctionala AHP-1717, 360º & obiecte plane

Presa termica 360 roll to roll permite transferul termic a peste 200 de tipuri de produse din cristal, acril, plastic, MDF, atat plate, cat si cu forma cilindrica. Cu ajutorul acestei prese veti putea personaliza obiecte de diverse dimensiuni si forme (atat plate, cat si cilindrice). De asemenea, substraturile nu trebuie sa fie speciale sau tratate in prealabil, acest echipament avand astfel cea mai mare aplicabilitate din intreaga gama de prese termice.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Obiectele personalizate reprezinta o idee de afacere promitatoare. Fiecare zi este marcata de un eveniment special, fie ca este vorba despre o petrecere cu o anumita tematica, o zi de nastere, o nunta, etc. Targurile si clientii corporativi reprezinta de asemenea, segmente excelente de piata, ce se afla in plina dezvoltare.

Transfer termic pe obiecte cilindrice si plate
Presa termica 360 roll to roll este recomandata pentru folosirea pe obiecte de diferite dimensiuni si tipuri, cum ar fi canile din ceramica, paharele, termosurile, sticlele din plastic, cestile, etc. Avantajul principal este reprezentat de faptul ca suprafetele imprimate nu trebuie sa fie neaparat sublimabile.
Transfer termic pe obiecte cilindrice si plate
Platan interschimbabil
Platan interschimbabil care permite transferul pe materiale plane, cum ar fi metalul, lemnul, ceramica, MDF-ul, sticla, acrilul, plasticul.
Platan interschimbabil
Transfer mai rapid
Recipientele obisnuite din plastic necesita un timp de transfer de doar 7-15 secunde.
Transfer mai rapid
Elementul de incalzire
Elementul de incalzire este de calitate superioara, garantand mentinerea unei temperaturi constante.
Elementul de incalzireNota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Putere750W
Tip presaAutomata
Potrivit pentruToate tipurile de materiale, nu doar pe cele sublimabile
Voltaj110/220V (verificati tensiunea retelei)
Dimensiuni 72x35x40cm
Dimensiuni colet70x37x44cm
Greutate29kg
Garantie12 luni
CertificareCE  Pahare
  Cu ajutorul design-ului inovativ al acestei prese termice, personalizarea suprafetelor curbate nu este absolut deloc o problema. Gama de produse pe care o puteti realiza nu se opreste aici, ci poate fi extins catre cani, sticle, cesti, termosuri si multe altele.
  Pahare
  Brelocuri
  Imprimati brelocuri de aproape orice forma, marime si material, fara a fi nevoie ca suprafata acestora sa fie tratata special pentru sublimare.
  Brelocuri
  Tevi din PVC
  In mod normal, imprimarea tevilor din PVC nu este o sarcina usoara. Dimensiunile si formele lor atipice, precum si materialul din care sunt fabricate cer utilizarea de echipamente costisitoare. Pentru aplicatii simple si de scurta durata insa (targuri, prezentari, prototipuri) acestea pot fi imprimate cu usurinta cu ajutorul accesoriului de obiecte cilindrice.
  Tevi din PVC
  Obiecte din acril
  Fie ca este vorba despre placi decorative din acril, trofee, premii, boluri pentru animale de companie sau tavi de servire, obiectele din acril pot fi imprimate cu usurinta atat pe zonele plane, cat si pe cele curbate.
  Obiecte din acril
  Galeti din plastic
  Imprimarea galetilor de plastic isi gaseste aplicabilitate in multe domenii, de la cel al industriei chimice (recipiente pentru vopsele si lacuri) si pana la industria jucariilor (galeti din seturi de jucarie pentru plaja).
  Galeti din plastic
  Instrumente scolare
  Puteti imprima un numar mare de obiecte din categoria instrumentelor scolare, inclusiv rigle, raportoare, echere, markere, ascutitori si multe altele.
  Instrumente scolare
  Insigne
  Insignele sunt un bun instrument de promovare pentru business-uri, branduri, evenimente, dar pot reprezenta si cadouri in aproape orice ocazie.
  Insigne
  Slapi pentru plaja
  Chiar si outfit-ul de vacanta merita atentie. Personalizarea papucilor de plaja reprezinta o metoda simpla de a exprima stilul personal al celor care ii poarta.
  Slapi pentru plaja
  Obiecte ceramice
  In aceasta categorie intra o gama larga de obiecte, de la cani, castroane, placi ceramice (faianta/gresie), obiecte decorative, urne, vaze de flori, suporturi de lumanari, etc.
  Obiecte ceramice