Presa termica A4 SpotLine AHP230B, sistem Swing Away


Presa termica A4 SpotLine AHP230B, sistem Swing Away
Presa termica AHP230B are o constructie gandita pentru a facilita fluxul de lucru, dar si pentru a spori siguranta utilizatorului. Echipamentul prezinta doua platane care au o distanta de 5cm intre ele, pentru va permite sa realizati transferuri pe materiale mai groase, cum ar fi hanorace, placi ceramice sau lemn. De asemenea, design-ul de tip Swing Away permite glisarea platanului superior atat spre dreapta, cat si spre stanga, in functie de cerintele spatiului de lucru.
Livrare GRATUITA
In aria de acoperire Fan Courier
1491.5 Lei
1376.3 Lei
(pretul include TVA)
buc
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

 • Presa termica cu design Swing Away, ceea ce faciliteaza procesul de transfer si manipularea echipamentului
 • Controller-ul digital permite presetarea timpului de transfer, la sfarsitul acestuia activandu-se o alarma sonora. De asemenea, incalzirea presei se realizeaza pana la atingerea temperaturii setate tot din panoul de control.
 • Suprafata platanului este acoperita cu teflon, care este un material neaderent si care previne arderea materialului pe care se realizeaza transferul
 • Carcasa de otel a echipamentului este creata pentru a fi durabila in timp si pentru a rezista in conditii de utilizare intensa
 • Platanele sunt distantate, ceea ce permite personalizarea materialelor cu grosime mai mare
Control pentru timp si temperatura
Panoul de control permite setarea timpului si temperaturii, ceea garanteaza rezultate de calitate consecventa.
Presiune ajustabila
Presiunea este ajustata cu ajutorul unui buton de tip rozeta.
Design nou
Corpul masinii are un design care se caracterizeaza atat prin eleganta, cat si prin stabilitate si functionalitate.
Elementi de incalzire de calitate
Calitatea elementilor de incalzire garanteaza atat o durata lunga de viata a acestora, precum si obtinerea unei distributii uniforme a temperaturii pe platan.
Personalizare materiale groase
Intre cele doua platane este un spatiu de 5cm, ceea ce permite pozitionarea pe platanul inferior a obiectelor plate mai groase.


Alte cautari: ,

Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsAHP230B
Dimensiuni platan23x30cm
Interval timp0-999 secunde
Interval temperatura0-250°C
AlarmaDa
Temperatura mediu de lucru5-35°C
Putere800W
Voltaj220V
Greutate echipament14kg
Greutate bruta16kg
Dimensiuni colet43x39x34.7cm
  Tricouri
  Tricourile pot fi personalizate prin tehnica sublimarii (cerneala de sublimare) sau transferului termic (cerneala inkjet sau folii de termotransfer).
  Tricouri
  Hanorace
  Datorita platanelor ce au o distanta de 5cm intre ele, acest model de presa permite chiar si personalizarea materialelor textile groase, precum hanoracele.
  Hanorace
  Fete de perna
  Fie ca le folositi pentru odihna sau in scop decorativ, pernele isi pot modifica aspectul doar prin adaugarea unor noi huse personalizate.
  Fete de perna
  Piatra
  Placile de piatra sunt sublimate in principal cu fotografii si sunt folosite pe post decorativ, ca substituient pentru fotografiile clasice.
  Piatra
  Metal
  Placile personalizate din metal pot fi si ele folosite in scop decorativ, dar si pentru crearea de diverse semne si indicatoare, dar si pentru trofee sau alte aplicatii.
  Metal
  Ceramica
  Placile de faianta si gresie pot fi imprimate cu orice model dorit. Puteti crea nu doar obisnuitele modele repetitive, ci si imagini de ansamblu formate din bucati individuale.
  Ceramica
  Lemn
  Produsele de lemn care pot fi personalizate cu ajutorul acestui model de presa sunt nenumarate: rame de fotografii, placi de mobila, capace de cutii, elemente de semnalistica, etc.
  Lemn