Presa Termica 3D cu Vacuum ST-3042

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Presa Termica 3D cu Vacuum ST-3042


Presa Termica 3D Vacuum ST-3042
Presa termica 3D cu vacuum ST-3042 reprezinta un echipament multifunctional ce realizeaza un proces de imprimare complex. Principalul avantaj al echipamentului este faptul ca inglobeaza toate tipurile de prese termice intr-un singur echipament, maximizand gradul de eficienta. Aceasta poate fi utilizata pe scara larga in producerea decoratiunilor, in cadrul studiourilor foto, in productia publicitara, in semnalistica, in crearea de cadouri. Cu ajutorul acestei prese termice puteti personaliza articole speciale, precum obiecte mici cu margini curbate precum huse din plastic, cani, obiecte din sticla, piatra si alte materiale, precum si obiecte traditionale, plane, asa cum sunt placi de gresie si faianta, mouse pad-uri.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Multifunctionalitate

Presa termica 3D pentru sublimare cu vacuum este un aparat multifunctional care va ajuta sa personalizati o varietate de produse, adresandu-va astfel unui numar mai mare de potentiali clienti.

 

Inteligenta

Prezinta design desktop si display pentru setarea temperaturii si a timpului. Nu este nevoie sa interveniti in timpul procesului de printare, trebuie doar sa asezati obiectul si sa il luati la sfarsitul procesului. Cand presa este inchisa, aceasta va extrage automat aer, va incepe numaratoarea inversa, iar apoi va incepe sa incalzeasca. Cand procesul de printare este finalizat, presa va introduce automat aer in interiorul masinii.

 

Eficienta inalta

Suprafata de incalzire mare: 300x420x110mm, va ofera o eficienta de lucru fara egal, mai exact, va personaliza 12 cani in acelasi timp, egaland munca a 12 prese pentru cani.

 

Delicata

Suprafata de incalzire este marita datorita design-ului cu puncte in relief. Temperatura fiecarui punct este egala datorita materialului special din care este realizata masa de lucru (aliaj din aluminiu acoperit cu un strat de protectie impotriva razelor infrarosii). In acest mod, rezultatul final va fi mai clar, iar culorile vor fi mai vibrante.

 

Compacta

Prezinta un design Porsche cu deschidere a capacului la un unghi de 108°. De asemenea, operarea este simpla si compacta.

 

Design sigur pentru utilizator

Presa este echipata cu un filtru de aer extrem de eficient. Acesta filtreaza in mod eficient mirosul toxic si neplacut emanat in timpul procesului de printare, protejand astfel utilizatorul.

 

Siguranta

Design-ul cu circuit dublu garanteaza controlul temperaturii. In cazul defectiunii unuia dintre circuite, celalalt circuit pentru controlul temperaturii se va activa automat. Presa se va inchide automat dupa 15 minute de functionare in gol, facand-o astfel sigura si de incredere.

Nota 9 din 3 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Material carcasaAluminiu si fier
AmbalajIndividual
Dimensiune masa de lucru300x420mm
Volum maxim de lucru12 cani simultan
Dimensiuni680x610x370mm
Putere2800W
Presiune vacuum640mmHg
Debit vacuum33L/min
Voltaj220V/110V
Greutate bruta20kg
Greutate neta16kg


  • Presa Termica 3D cu Vacuum ST-3042