Presa termica SpotLine 2 in 1

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Presa termica SpotLine 2 in 1


Cel mai mic pret
Echipamentul SpotLine 2 in 1 este o presa termica manuala de tip combo, ce are atat platan cu dimensiunea de 38x38cm pentru transferul termic al tricourilor sau obiectelor plana, cat si accesoriu pentru personalizarea de cani.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Control al timpului si temperaturii

Presetati timpul de transfer dorit si o alarma va porni atunci cand timpul va expira. Setati temperatura dorita si elementul de incalzire se va opri atunci cand temperatura presetata este atinsa.

Presiune egala

Platanul incalzit este fixat de patru arcuri puternice, ce garanteaza o presiune egala pe toata suprafata acestuia.

Structura solida

Corpul echipamentului este fabricat din fier, toate piesele fiind taiate precis cu ajutorul unei masini cu laser. Astfel, echipamentul poate fi utilizat intens, pentru productie in scop comercial.

Design modular

Componentele acestei prese multifunctionale sunt conectate cu ajutorul unor cabluri de inalta calitate, ce permit schimbarea intre utilizarea presei de tricouri si a celei de cani mult mai simpla.

Incalzire rapida

Platanul incalzit este mai gros decat in cazul multor altor prese termice. Astfel, in doar cateva minute, echipamentul va atinge temperatura pe care ati setat-o si va pastra mult mai bine acea temperatura constanta pe parcursul procesului de transfer.

Platan acoperit cu teflon

Suprafata platanului este neaderenta, previne arderea materialelor transferate si nu necesita o foaie separata de silicon/teflon.
Alte cautari: presa termica 2 in 1,

Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Dimensiuni platan38x38cm/40x50cm/40x60cm
Interval timp0-999 secunde
Interval temperatura0-250°C
Voltaj110V/220V
Greutate bruta28kg/38kg/42kg
Dimensiuni colet74x49x48cm
CertificareCE   

   

  Tricouri

  Personalizarea de tricouri reprezinta una dintre cele mai uzuale aplicatii a acestei prese termice. Fie ca alegeti personalizarea prin sublimare sau cu folii de transfer termic, design-urile vor fi transferate perfect, datorita controlului total asupra timpului, temperaturii si presiunii folosite.

   

   

   

  Cani

  In cazul canilor puteti implementa o plaja intreaga de idei care sa transforme un simplu obiect intr-un cadou perfect sau un instrument de marketing eficient. Aveti de ales intre cani ceramice albe, colorate, termosensibile, din inox, etc.

   

   

   

   

  Fete de perna

  Oferiti sansa clientilor dvs sa fie proprii designeri de interior, creand fete de perna care sa aduca o schimbare casei lor sau o pata de culoare.

   

   

   

  Puzzle-uri

  Apreciate atat de copii, cat si de adulti, puzzle-urile pot reprezenta atat activitati educative, cat si de recreere. Va puteti chiar specializa in realizarea de puzzle-uri personalizate, pentru a oferi clientilor dvs alternative la modelele clasice pe care le pot achizitiona din magazine.

   

   

   

  Mouse pad-uri

  Fie ca sunt folosite acasa sau la birou, mouse pad-urile pot fi personalizate cu usurinta cu orice tip de design dorit: imagini, texte, logo-uri.

   

   

   

  Placi de metal

  Exista o gama foarte larga de obiecte din metal ce pot fi sublimate: medalii, premii si trofee, carti de vizita, carcase si cutii metalice, deschizatoare de capace, brelocuri, etc. Deoarece variantele sunt practic nelimitate, specializarea in sublimare pe metal ar putea fi elementul diferentiator al afacerii dvs fata de concurenta.

   

   

  Magneti de frigider

  Si magnetii de frigider au multe aplicatii, in primul rand pe piata de suveniruri, mai ales daca va desfasurati activitatea intr-o zona turistica. In al doilea rand, pozele-magnet sunt o adevarata atractie in cadrul evenimentelor precum nunti, botezuri, zile de nastere.

   

   

  Suporturi de pahare

  Fie ca sunt din lemn, pluta, ceramica sau plastic, suporturile de pahare sunt folosite atat in scop casnic, cat si in cadrul restaurantelor, barurilor, teraselor. Desi sunt folosite in primul rand pentru utilitatea lor, personalizarea adauga o componenta estetica foarte apreciata de clienti.

   

   

   

  Genti

  Gentile textile precum cele tip tote sau cele de plaja sunt la mare cautare pentru a fi personalizate, datorita elementului de unicitate pe care il aduc oricarei tinute.