Presa inscriptionat insigne SpotLine

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Presa inscriptionat insigne SpotLine


Presa pentru inscriptionat insigne
Presa pentru insigne SpotLine permite utilizarea de stante de diferite dimensiuni pentru insigne ceea ce va permite realizarea de infinite modele, in functie de dorintele si bugetul fiecarui client. Cu o astfel de presa de insigne aveti posibilitatea de a realiza insigne continand imagini, fotografii, portrete favorite printate la o imprimanta obisnuita.
Este foarte simplu de folosit, toata munca se reduce la trei pasi simpli ce trebuie urmati.
Preturi incepand de la 170 Euro fara TVA.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar. 

Cu un buget mic si imaginatie va puteti lansa propria dumneavoastra afacere in productia de insigne. Presele si subansamblele sunt foarte usor de utilizat si nu necesita aproape de loc intretinere. Insigna este cel mai eficient material publicitar.

Are un pret de productie foarte mic si este totdeauna la vedere. Folosita in scoli, la evenimente mondene, campanii publicitare, campanii electorale, insigne cu mesaje haioase, etc.

Presa pentru insigne SpotLine este realizata dintr-un otel extrem de rezistent pentru fiabilitate maxima si apoi vopsita in camp electrostatic pentru o rezistenta mai mare la uzura. Lacasul special al presei permite folosirea unor stante de diferite diametre pentru realizarea de insigne cu diamentru intre 25 si 75mm. Pe langa corpul central al presei, se pot achizitiona stante separate de diferite diametre pentru a oferi clientilor Dvs mai multe optiuni.

 

 

Nota 9 din 9 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Denumire / CaracteristicaPresa insigne SpotLine
Control presa insigneManual
Diametru stante insigne 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 50mm, 56mm, 58mm, 75mm
Dimensiune colet Presa insigne65X48X38 cm
Greutate presa insigne8KG    Produse similare