Noi iti deschidem firma de publicitate!

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Noi iti deschidem firma de publicitate!


Firma ta de publicitate
Solutia perfecta pentru deschiderea atelierului tau de publicitate complet dotat la un pret promotional. Iti oferim tot ce ai nevoie pentru o afacere profitabila in domeniul publicitatii si personalizarii de obiecte, cani, tricouri, sepci.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje:

  • Afacere de succes
  • Echipare completa la un pret imbatabil
  • Gama diversificata de produse ce pot fi personalizate
  • Amortizare rapida a investitiei
  • Dotare completa de la inceput, costuri reduse de achizitie
  • Posibilitatea de a oferi solutii de promovare complete, de la banner, produse personalizate de mici dimensiuni pana la cani si tricouri.
  • In functie de nevoi se ofera si doar o parte din echipamente
Solutia profesionala pentru propriul tau laborator de personalizat.

 

Creaza-ti propriul atelier de publicitate cu presa multifunctionala 5 in 1 si imprimanta Epson P50, alaturi de care iti mai oferim si Printerul SL750, Tampograf manual sau semiautomat cu o culoare, Cutter-Plotterul GoldCut Servo sau Copam, pentru a avea o dotare completa si a putea incepe o afacere de succes, alaturi de echipamentele care ofera cele mai mici costuri de personalizare si promovare de pe piata.

Amortizarea Printerului SL-750 incepe cu cei 4 litri de cerneala DYE pe care ii primiti cadou in pachetul printerului.

 

Cu presa si imprimanta poti incepe personalizarea de tricouri, cani, sepci, farfurii si alte obiecte promotionale. Amplasarea echipamentelor se poate face atat intr-un spatiu comercial de mici dimenisiuni cat si intr-un apartament pentru vanzare online.

Tampograful va ofera avantajul in fata competitorilor din piata prin costuri foarte mici la personalizarea de brichete, pixuri, etichete pentru tricouri, brelocuri la cel mai mic cost de pe piata si la o viteza de imprimare de pana la 500 de bucati pe ora.

In plus de toate avantajele pe care aceste echipamente vi le ofera fata de competitorii deja existenti in piata, echipa Zspotmedia va ajuta prin suport 24h pentru a putea face alegerea potrivita nevoilor Dumneavoastra, cat si prin furnizarea ulterioara a consumabilelor necesare la cele mai bune preturi, chiar si negociate in functie de valoarea comenzilor si numarul acestora.

Promotia actuala va aduce ca plus de beneficii: suport on-line, instalare si transport(in Bucuresti) gratuit.

Nota 10 din 7 note.