Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i/4035i

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i/4035i

Oferind rezultate de inalta calitate si eficiente pentru grupurile de lucru cu activitate intensa, aceasta multifunctionala inteligenta va va imbunatati fluxurile de documente, protejand in acelasi timp informatiile confidentiale si reducand impactul asupra mediului.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje Canon imageRUNNER ADVANCE 4025i

  • Afisaj color intuitiv, de 21,3 cm
  • Capacitate eficienta de pana la 25 ppm
  • Capacitate hartie de pana la 4.980 de coli
  • Se integreaza cu o serie de softuri puternice de securitate, flux de lucru si de control al costurilor
  • Optiuni interne de economisire a spatiului sau optiuni de finisare externe avansate
  • Responsabilitatea fata de mediu

 

Informatii suplimentare

Fluxuri de lucru eficiente

Interfata intuitiva cu utilizatorul cu optiuni de accesibilitate, garanteaza usurinta de utilizare, iar optiunile de finisare automata economisesc timp la crearea documentelor cu aspect profesional. Functionalitatea Send (trimitere) cu optiuni de cautare a fisierelor imbunatateste fluxul de lucru si optiunea de cautare a informatiilor, iar Adobe® PDF/A-1b permite transmiterea documentelor direct catre optiunea de arhivare pe termen lung. Puternica platforma MEAP de la Canon se integreaza perfect cu o gama larga de software-uri de capturare si gestionare a documentelor.

Controlul costurilor

Seria iR-ADV 4000 ofera birourilor cu activitate intensa capacitati multifunctionale eficiente intr-un singur aparat. Designul modular si capacitatea de partajare a functiilor se traduc prin eliminarea costurilor pentru functii care nu va sunt necesare. Gestionarea simpla reduce si mai mult costurile si raspunderile la nivel IT.uniFLOW extinde controlul costurilor prin selectarea centrului de costuri, redirectionarea activitatilor de imprimare si rapoartele detaliate.uniFLOW extinde controlul costurilor prin selectarea centrului de costuri, redirectionarea activitatilor de imprimare si rapoartele detaliate.

 

Informatii pastrate in siguranta

In varianta standard, informatiile dvs. pot fi protejate prin autentificarea utilizatorului, filtrarea adreselor si imprimarea securizata. Modulul de platforma securizata (Trusted Platform Module – TPM) cripteaza si datele de autentificare.

 

O serie de optiuni de securitate sunt disponibile pentru a raspunde exigentelor dvs. Sarcinile de imprimare transmise catre dispozitiv sau stocate pe dispozitiv pot fi criptate si sterse in siguranta. Mai mult, scanarile pot fi protejate prin parole, cu optiunile de criptare si autenticitate asigurate prin intermediul semnaturilor digitale. Chiar si duplicarea documentelor importante poate fi total descurajata sau prevenita printr-o optiune de integrare a filigranelor de siguranta. in sfarsit, kitul de criptare si mirroring de date de pe HDD asigura conformitatea cu normele Common Criteria (Criterii comune) la nivel EAL3.

 

uniFLOW propune urmatorul nivel de securitate a informatiilor prin autentificarea centralizata a utilizatorului, imprimarea securizata pe orice dispozitiv si restrictionarea functiilor de catre utilizator. Ca premiera in domeniu, uniFLOW cu imageRUNNER ADVANCE poate oferi optiunea de prevenire a pierderii datelor pentru imprimare, copiere, scanare si faxuri prin analiza OCR a sarcinilor. Cu scopuri de verificare, puteti transmite catre arhiva o copie a tuturor documentelor si puteti genera alerte pe baza cuvintelor cheie si a permisiunilor de utilizator. Daca este necesar, o operatiune poate fi anulata inainte de incalcarea securitatii unui document.

Responsabilitatea fata de mediu

Aceste modele certificate ENERGY STAR® ofera unul dintre cele mai bune randamente TEC (Typical Electricity Consumption)* din clasa lor, consumand doar 1 W in modul inactiv. Imprimarile inutile se pot reduce prin functii cum ar fi stocarea in format digital si redirectionarea faxurilor.

 
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Tip de aparatMultifunctionala laser monocrom. (Cititor/imprimanta separat)
Functii de baza disponibileimageRUNNER ADVANCE 4025i: imprimare, copiere*, scanare*, transmitere* si fax optional
imageRUNNER ADVANCE 4035i: imprimare, copiere*, scanare*, transmitere* si fax optional
Viteza de imprimareimageRUNNER ADVANCE 4025i: pana la 25 ppm (A4), pana la 15 ppm (A3), pana la 17 ppm (A4R), pana la 17 ppm (A5R)
imageRUNNER ADVANCE 4035i: pana la 35 ppm (A4), pana la 22 ppm (A3), pana la 32 ppm (A4R), pana la 20 ppm (A5R)
Metoda de imprimareImprimare monocrom cu laser
Rezolutie de imprimare1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi
Imprimare fata-versoAutomat (Standard)
Imprimare de pe suport de memorieSuporturi de memorie acceptate:
Stick de memorie USB, carduri de memorie (SD, Compact Flash si Memory Stick prin optiunea Cititor/Inscriptor multimedia-A2)
Tipuri de fisiere compatibile pentru imprimarea directa, inclusiv imprimarea de pe RemoteUI, Advanced Space si Web Access:JPEG, TIFF, PDF*, XPS*
* Necesita un kit de imprimanta PS pentru PDF sau un kit de imprimare directa pentru PDF/XPS. Imprimarea directa XPS de pe suporturile amovibile nu este disponibila.
Alimentare cu hartie (standard)2 casete x 550 coli fiecare
Tava universala pentru 80 de coli
Capacitate maxima de alimentare cu hartie4980 de coli
Capacitate de iesire a hartieiFara dispozitiv de finisare: 250 coli (80 g/mp
Cu dispozitiv de finisare intern: 1.000 coli (cu 1 tava), 100 + 500 coli (cu 2 tavi) (80 g/mp)
Cu dispozitiv de finisare extern: 3.000 (tava inferioara: 1.700/tava superioara: 1.300 coli) (80 g/mp)
Viteza de copiereimageRUNNER ADVANCE 4025i: pana la 25 cpm (A4), pana la 15 cpm (A3), pana la 17 cpm (A4R), pana la 17 cpm (A5R)
imageRUNNER ADVANCE 4035i: pana la 35 cpm (A4), pana la 22 cpm (A3), pana la 32 cpm (A4R), pana la 20 cpm (A5R)
Timp de iesire a primei copii (FCOT)imageRUNNER ADVANCE 4025i: aprox. 5,2 secunde sau mai putin
imageRUNNER ADVANCE 4035i: aprox. 3,8 secunde sau mai putin
Rezolutie de copiereScanare: 600 dpi x 600 dpi
Imprimare: 1200 dpi x 1200 dpi
Copiere multiplaPana la 999 de exemplare