Multifunctional B0 Colortrac

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Multifunctional B0 Colortrac


42 inch Professional MFP Solution
Daca aveti nevoie intr-un birou aglomerat sau intr-un departament, de un copiator CAD de format mare, capabil sa lucreze cu o varietate de documente de dimensiuni de pana la E+ sau A0+, atunci aceasta este solutia pentru dvs.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 24 luni

Pachetul 42 inch Professional MFP Solution include un scanner SmartLF SC 42 MFP, un software SmartWorks EZ Touch Plus, un Repro Stand si ghid de returnare documente. Inaltimea Repro Stand-ului este in totalitate ajustabila si este in conformitate cu standardele VESA pentru monitoare de calculator, ceea ce inseamna ca acest produs poate fi folosit impreuna cu aproape orice printer sau monitor. Fiecare produs este trimis impreuna cu software-ul SmartWorks EZ Touch Plus care va functiona cu orice imprimanta care are un driver Windows. Sunt incluse formate standarde de scanare a fisierelor. Pachetul 42 inch Professional MFP Solution este ideal pentru cei ce doresc sa copieze si sa scaneze desene tehnice CAD sau documente de birou de format mare, ca cele folosite in arhitectura, inginerie, industrie, constructii, utilitati, studiouri de design, cartografiere, organizatii GIS.
 
Este si COMPACT! Deoarece intrarea si iesirea documentelor se face prin fata, produsul este capabil de a copia si scana orice media cu latime de pana la 1067mm. Scannerul SmartLF SC 42 MFP dispune de toate capacitatile de care ati putea avea nevoie. Sistemul poate fi plasat chiar langa perete pentru a minimiza spatiul la sol, daca acest lucru este necesar.Alte cautari: multifunctional b0,

Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsSmartLF SC 42 MFP
Tehnologie de scanare SingleSensorCu 50.400 pixeli ce ofera capturi de date 48-bit color si 16-bit alb-negru
Viteza maxima de scanare la 200dpi Monocrom:13,00 inch/sec
24-bit RGB Color:3.00 inc/sec
Rezolutie scanare600dpi
Latime maxima imagine42 inch (1067mm)
Latime maxima document44 inch (1117mm)
Grosime maxima media0.08 inch (2.0mm) media flexibil
InterfataSuperSpeed USB 3.0 cu pana la 75MB/sec rata de transfer
Software inclusSmartWorks EZ Touch Plus