Stim ca este greu sa iei o decizie atunci cand vine vorba de achizitia de materiale noi pentru print. Oferta este mare, variata si de cele mai multe ori vine sub forma unui fisier Excell (tabel cu text si niste cifre)! Asa ne-am gandit ca dumneavoastra, fie ca ne sunteti deja partener sau doriti sa lucrati cu noi, aveti dreptul sa fiti informat cu privire la media de printare pe care noi o comercializam.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati (0729 288 836 / 0722 215 849) sau sa ne trimiteti un e-mail (comenzi@zspotmedia.ro / vanzari.it@zspotmedia.ro) si noi va punem la dispozitie GRATUIT un mostrar de media.

 

Acesta contine mostre de 10x21cm din hartiile noastre foto, canvas, polipropilena, auto-adeziv, film si banner. Pe fiecare pagina am trecut informatii importante pentru dumneavoastra, cum ar fi tipul de cerneala compatibila cu respectivul material, gramaj, metraj si formate disponibile. Am muncit chiar noi la elaborarea si realizarea lui si l-am printat pe un HP DesignJet 1100.

 

Ce va rugam sa luati in considerare?

- Faptul ca va vom expedia acest mostrar gratuit doar prin Posta Romana (este mai ieftin si traim vremuri grele!).

- Daca aveti nevoie de el "maine", vi-l trimitem prin curier rapid, dar va trebui sa suportati costul transportului.

- Nu in ultimul rand, apelam la etica dumneavoastra in afaceri si va rugam sa nu ne solicitati acest mostrar doar pentru ca se poate si este gratuit, ci pentru ca aveti nevoie de el!

 

La ce se folosesc mediile noastre de printare:

 

Hartia foto: fotografii, postere, afise

Canvasul: reproduceri picturi, fotografii, postere, afise

Polipropilena (hartia sintetica): sisteme de expunere, afise, postere

Auto-adezivele: casete luminoase, vitrine, colantari

Filmul: casete luminoase, reclame luminate

Bannerele: afise, reclame, postere