Sudarea bijuteriilor reprezinta o ramura importanta a tehnologiei laser. Atunci cand raza laser intalneste suprafata piesei de lucru, caldura de la suprafata este difuzata in interior prin conductie termica si topeste materialul, controland latimea, nivelul de energie, puterea maxima si frecventa de repetare a pulsatiei laser, pentru a topi doar zona dorita. Datorita acestei functii unice, masina este dedicata procesarii de bijuterii si a pieselor de precizie.


de la 32905.4 Lei inclusiv TVA
Descriere
  • Energia, latimea pulsului, frecventa si dimensiunea punctului de focus pot fi ajustate pe un interval mare, masina avand astfel posibilitatea de a realiza diferite efecte de sudura. Parametrii sunt ajustati cu ajutorul unui comutator de tip joystick pozitionat in interiorul incintei inchise, metoda care este atat foarte simpla, cat si eficienta.
  • Masina echipata cu mecanism electric de gasire a punctului de focus, ecran touchscreen de citire si setare a parametrilor, plus controller aditional pentru realizarea setarilor acestora
  • Sistemele de observare sunt reprezentate de un binoclu importat din Germania si o camera CCD, ce ajuta la vizualizarea mult mai clara a pozitiei sudurii
  • Incinta fabricata din material ceramic, importata din Marea Britanie. Aceasta este rezistenta la temperaturi mari si are o durata de viata de 8-10 ani. Durata de viata a lampii cu xenon este de peste 8 milioane de utilizari.
  • Carcasa protectoare impotriva luminii, ce elimina riscul iritarii ochilor in timpul functionarii laserului
  • Capacitate de functionare 24 de ore continuu, cu performanta stabila de lucru
  • Functionare de pana la 10.000 de ore fara a necesita mentenanta

Avantaje
Sisteme de control
Ecranul touchscreen este folosit pentru a seta programele de lucru si pentru a afisa date precum puterea laserului, durata pulsatiei si frecventa de repetitie a pulsatiei in timpul sudarii. Pulsatia laser este declansata cu ajutorul unei pedale de picior.
Sisteme multiple de vizualizare pentru sudura optima
Masina prezinta un sistem de observare cu binoclu cu tehnologie Leica, produs in Germania, cu putere de marire de 17.5X. Acest sistem va permite sa realizati lucrari de mare precizie. De asemenea, masina prezinta si camera CCD industriala.
Aperturi pentru introducerea mainilor
Masina are doua orificii prin care utilizatorul poate introduce mainile in incinta inchisa si poate manipula piesa prelucrata. Acestea garanteaza libertate absoluta de miscare si previne oboseala mainilor.
Design inteligent
Datorita designului inovator experienta de operare a masinii de sudura laser pentru bijuterii este mai confortabila.
Protectia mediului
Masina de sudura laser pentru bijuterii include sistem de detectie a fumului. De asemenea, componentele masinii sunt reciclabile.
Specificatii
SKUSFL.DLH200DK.150
Putere laser150W / Model optional: 60W
Energie puls40J
Alimentare220V, 50-60Hz
Sursa laserND: YAG
Lungime de unda laser1064nm
Latime puls0,5-15ms / Pt model de 60W: 0.1-10ms
Frecventa puls≤50Hz
Diametru raza laser0,1-3mm
Diametru linie sudare0,1-0,4mm
Sistem de observareMicroscop x10 (optional CCD) / Pt model de 60W: Microscop si CCD
Iluminare incintaLampi LED
Lampi LED10 grupuri
Alerta protectieDa
Limba displayEngleza
Alimentare gazTub argon
Sistem de racireRacire cu apa
Dimensiuni incinta sudare300x450x150mm
Dimensiuni masina920x560x1220mm / Pt model de 60W 510x295x395mm,
Mediu de lucruTemperatura 5-30°C, Umiditate 5%-75%
Greutate neta150kg (masina) / Pt model de 60W: 28Kg
Aplicatii
Materiale pretabila la sudura laser
Aur, argint, platina, cupru, otel inoxidabil, titan
Industrii creative, mici ateliere de creatie si productie
Industria bijuteriilor (inele, lantisoare, cercei, bratari) si a accesoriilor mici (ceasuri, ochelari), industria aviatica, industria aerospatiala, articole sportive, instrumente medicale, dentitie din aliaj de titan, instrumente, electronice, industria auto, etc.
Industrii creative, mici ateliere de creatie si productie
Video

Alte cautari: aparat sudura laser bijuterii, masina lipire bijuterii, masina reparatii bijuterii, sudura laser in puncte,