Masinile de debitat laser cu plastforma deschisa nu sunt doar o alternativa perfecta si mai productiva la tehnologia CO2, dar, de asemenea, prezinta numeroase avantaje, precum imbunatatirea productiei cu o marja considerabila si cresterea calitatii acesteia.


0721.029.776    (Cristi)
office@zspotmedia.ro
Descriere

Calitate excelenta a razei laser - Garanteaza eficienta si calitatea debitarii, chiar si la un volum de munca ridicat

Viteza de debitare superioara - Masina poate taia pana la 20 de metri pe minut

Durata de viata lunga - Performanta, rezistenta si stabilitate - componentele utilajului pot functiona pana la 100.000 ore

Eficienta in conversa fotoelectrica - Comparativ cu masinile laser CO2, masina de debitat laser are o eficienta de trei ori mai mare cand vine vorba de conversia fotoelectrica

Costuri de operare scazute - Economisiti energie si protejati mediul inconjurator, cu o rata de conversie fotoelectrica de 25%-30%. Consum redus de putere, aproximativ 20-30% din consumul unui utilaj traditional cu laser CO2.

Operare simpla - Transmiterea fasciculului laser la capul de taiere se realizeaza prin fibra optica, ceea ce elimina operatiunile dificile de intretinerea si alinierea oglinzilor, ca in cazul laserelor CO2. Nu necesita lentile de reflexie, fapt ce implica un cost de mentenanta mai mic.

Portantul masinii este realizat din aluminiu turnat, rigida si usoara in acelasi timp astfel incat sa permita viteze de lucru exceptionale.

Structura deschisa si convenabila pentru incarcarea si descarcarea materialului

Avantaje
Batiu Industrial Rezistent
Batiu Industrial Rezistent
Batiu sudat cu tuburi dreptunghiulare segmentate
Structura interioara a batiului masinii este bazata pe structura tip fagure din metal de calitate, sudat si ram-forsat cu tubulatura dreptunghiulara pentru a asigura rigiditate. In interiorul tuburilor sunt plasate ramforsari pentru intarirea batiului si a rezistentei la tractiune, precum si pentru a conferi rezistenta si stabilitate sinelor de ghidare, prevenind deformarea.
Durata lunga de viata
Batiul rezistent pe care sunt construite masinile noastre de debitare laser permite functionarea precisa a masinii pe intreaga durata de viata, fara deformari cauzate de fortele de torsiune si de flexiune.
Inalta precizie
Rezistenta ridicata la tractiune, stabilitate si fiabilitate, permitand 20 de ani de utilizare fara deformare si distorsiuni.
Cap taiere laser
Cap taiere laser
Protectie multipla
Lentile de protectie, cu protectie eficienta a lentilelor cu focalizare colimativa. Sistemul de racire cu apa in 2 sensuri permite extinderea tim-pului efectiv de lucru.
Precizie inalta
Pentru a asigura precizia maxima, este utilizat un motor pas-cu-pas de tip bucla inchisa. Precizia la repetare este de 1 M iar viteza de focalizare este de 100 mm/s. Capul de taiere este rezistent la praf (IP65), fiind dotat cu placuta de protectie a oglinzii brevetata si fara unghi mort.
Diferite tipuri de capete laser disponibile
Putem furniza capete laser de inalta calitate, testate indelung de firma noastra de-a lungul timpului.
Portant fabricat din aluminiu turnat
Respectand standardele folosite in industria aviatica grinda de aluminiu turnat garanteaza o precizie ridicata, rezistenta buna, greutate redusa, rezistenta la coroziune, anti-oxidare.
Portant fabricat din aluminiu turnat
Sistem de Control Friendess
CypOne este o solutie software eficienta din punct de vedere al costurilor, conceputa pentru industria de publicitate si utilizata in principal in procesarea tablelor subtiri.
Este aplicatia potrivita pentru masini cu laser cu putere redusa, oferind functii de desen, generarea traseului de taiere, setarea parametrilor, controlul focalizarii laser, nesting-ul pieselor, schimbator paleti, planificarea si simularea procesului de taiere, etc, toate pentru a satisface nevoile Dvs. de productie cu cu eficienta si calitate inalta.
Sistem de Control Friendess
Specificatii
SKUDLA.FS153015.001
ModelMasina de taiat cu fibra laser FST-1325 (seria I)
CategorieIndustriala
Suprafata lucru1500 x 3000 mm
Putere laser1500W (optional 1000W, 2000W)
Lungime unda laser1080 nm
Calitate fascicul laser<0.373mrad
Durata viata sursa laser100.000 ore
Mod pozitionareCu pointer Red Dot
Grosime taiere0.5 - 10mm in gama de precizie standard
Viteza maxima (idle mode)80-110M/min
Acceleratie1G
Acuratete la repetare±0.01mm
Sistem lubricareMotor electric
Sistem racireSistem racire cu apa
Consum<9,3KW
Gaz auxiliar necesar pentru taiereOxigen, Azot (nitrogen)
Software compatibilAutoCAD, CorelDraw, etc
Mod controlTelecomanda wireless
Format fisiereDXF / PLT / AI / LXD / GBX / NC code
Alimentare400V, 50-60Hz, 3Ph
Garantie2 ani
Aplicatii
Capacitate procesare
Capacitate procesare
Video

Alte cautari: masina taiat metal, echipament debitare metal, utilaje ateliere prelucrare metal,