În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Nota 9, obtinuta din 24 voturi.

Masina cu laser O-CM poate taia materiale multiple, atat metale, cat si nemetale. Aceasta are capacitate de auto-reglare a inaltimii capului de taiere, atat pentru a accepta materiale de diferite grosimi, cat si pentru a realiza focus automat, fara niciun alt fel de interventie din partea operatorului.


0733.081.192    (Emanuel Stoica)
emanuel.stoica@zspotmedia.ro
Descriere

Avantaje:

    • Tub laser CO2 cu putere de 150W, ce poate taia materiale multiple (metale și non-metale)
    • Grosime maxima de tăiere pentru otel carbon/otel inoxidabil este de 1,2mm (doar pentru otel, pentru alte metale orientati-va către lasere fiber)
    • Grosimea maxima de tăiere pentru acril și plastic este de 25mm, iar pentru lemn este de 19mm
    • Capacitate de autoreglare pe înălțime a capului de tăiere
    • Valvă programabila solenoida pentru controlul fluxului de gaze
    • Tub CO2 închis ermetic cu durata de viața de 10.000 de ore
    • 5 reflectoare Au-Si ce lucreaza impreuna cu o lentila condensor, generand o cale stabilă a luminii
    • Design complet închis, ce garantează o operare sigură și ușoară
    • Mașina are o durata mare de viața, datorită sistemului de cablaj ce are certificare UL și modulului laser ce are durata de viața de peste 100.000 de ore
    • Mașina conserva energie, datorită faptului ca pompa de aer și ventilatoarele de evacuare lucrează în sincron cu mașina, iar la oprirea operarii, toate componentele se opresc simultan

 

 

Design modern pentru vizualizare directa

Fereastra acrilica inclinata la un unghi de 75° permite vizualizarea optima a procesului de lucru, in timp real.

 

 

 

 

Cap laser de taiere mixt

Pe langa materialele non-metalice pe care le proceseaza, masina O-CM poate taia si materiale precum otelul carbon si otelul inoxidabil.

 

 

Control direct in CorelDraw & CAD

Prezinta un software avansat care poate fi integrat in CorelDraw si alte software CAD. Astfel, utilizatorii pot opera echipamentul direct din CorelDraw sau din software-ul CAD.

 

 

Panoul de control

Panoul de control ofera posibilitatea de a vizualiza si verifica procesul de lucru in mod direct.

 

 

Control Wi-Fi

Controlul Wireless ofera o operare atat comoda, cat si eficienta. De asemenea, aveti posibilitatea de a controla simultan a mai multor echipamente cu ajutorul unui singur calculator.

 

 

 

 

Raza laser constanta

Tubul laser se deplaseaza impreuna cu bara axei X, asigurand o putere constanta a razei laser.

 

 

 

Usa cu senzor

Senzorul integrat nu permite decat operarea echipamentului cu usa inchisa, siguranta operatorului fiind astfel garantata.

 

 

 

 

Optional:

 

Upgrade pentru puterea laserului

Masina are un tub laser standard de 150W, insa specificatiile pot fi configurate pentru o putere a tubului cuprinsa intre 40W si 280W, pentru a permite taierea de materiale de diferite grosimi.

 

 

Sistem cu auto-focus

Masina are integrat un sistem ce realizeaza automat focusul, prin intermediul software-ului cu care opereaza aceasta.

 

 

Camera CCD

Camera CCD are 1,3 milioane de pixeli si poate detecta conturul obiectului, iar apoi poate taia automat pe marginea acestuia. Aceasta functie este utilizata pe scara larga pentru realizarea de sigle, marci si logo-uri, cererea pentru elemente de acest tip cu forme speciale fiind in continua crestere. Avand in vedere faptul ca procesele traditionale de taiere nu pot indeplini aceste cerinte, o masina de taiere cu laser ce are incorporata camera CCD este alegerea ideala in acest sens, avand o configurare usoara, performanta stabila si viteza mai mare.

Dispozitiv rotary

Dispozitivul rotary permite gravarea laser a obiectelor rotunde, cilindrice sau conice, asa cum sunt paharele sau sticlele. Exista doua tipuri de dispozitive rotary, cu aplicatii diferite. Primul tip este reprezentat de dispozitivul rotary cu sistem de prindere cu trei cleme, de diametru 80mm. Acesta este folosit pentru gravarea de obiecte-prototip, precum stilouri metalice sau inele. Cel de-al doilea tip, dispozitivul rotary cu patru roti este folosit pentru obiecte cilindrice precum pahare de diverse materiale.

 

 

Masa Up&Down

Pentru facilitarea gravarii sau taierii de materiale mai mari si mai grele, masina poate fi echipata cu o platforma de ridicare.

 

Avantaje
Test avantaj 1
text avantaj 1
Test avantaj 1
Specificatii
Cod produsO-CM 1309
Suprafata de lucru1300x900mm
Putere laser150W
Tip laserTub laser CO2 inchis ermetic
Tip racireRacire cu apa
Viteza de gravare0-20.000mm/min
Control putere laser0-100% setat din software
Dimensiune minima gravare1x1mm
Precizie maxima de scanare2500dpi
Precizie pozitionare≤0,01mm
Sistem de controlDSP
Formate grafice suportateDST, PLT, BMP, DXF, DWG, AI, LAS, etc
Software inclusRDwork
Software compatibilTajima, CorelDraw, Photoshop, AutoCAD
Tip motorStepper
Echipament auxiliarVentilatoare de evacuare si teava de evacuare
AlimentareAC 110V/220V ±10%, 50Hz/60Hz
Mediu de lucruTemperatura 0-45°C; Umiditate 5-95% (fara condensare)
OptionalMasa de lucru Up&Down, masa de lucru tip fagure, sistem de pozitionare cu lumina rosie
Aplicatii
Industria optica
Taierea cu laser are o mare aplicabilitate in industria optica, mai ales in cazul fabricarii de instrumente optice sau a ochelarilor.
Industria optica
Semnalistica
Masina O-CM este ideala pentru realizarea elementelor de semnalistica, in primul rand datorita multiplelor tipuri de materiale ce pot fi taiate cu ajutorul acesteia. Astfel, chiar daca aveti nevoie de semne din plastic sau din otel inoxidabil, veti putea onora toate comenzile.
Semnalistica
Decoratiuni
Folosite pe scara larga pentru casa, gradina, petreceri, sarbatori sau alte evenimente tematice, decoratiunile pot fi create cu usurinta din acril, lemn sau alte non-metale.
Decoratiuni
Industria textila
Fie ca este vorba despre obiecte vestimentare, accesorii, incaltaminte, perdele, fete de perna, acestea pot fi prelucrate cu ajutorul unei masini de taiere cu laser, realizandu-se modele intricate cu mare viteza si precizie in acelasi timp.
Industria textila
Sabloane
Sabloanele pot fi folosite atat in scopuri recreative si educationale (folosite de copii in gradinite si scoli), cat si in scopuri de productie. Acestea pot fi din hartie, carton, acril sau lemn.
Sabloane
Suveniruri, medalioane
Exista o gama larga de aplicatii pentru gravarea pietrei, printre care se numara crearea de suveniruri inedite sau medalioane din pietre comune, semi-pretioase sau pretioase.
Suveniruri, medalioane
Galerie instalari
Video

Alte cautari: ,