Masina gravura 3D cristale SpotLine SMART SLG3D

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Masina gravura 3D cristale SpotLine SMART SLG3D


Gravarea in profunzime cu laser este un tip de decorare a sticlei, in care sunt facute mici puncte in interiorul obiectului fara a-i afecta suprafata. Imaginea creata seamana cu o sculptura realizata in interiorul blocului de sticla. Calitatea obiectelor realizate depinde in mare parte de echipamentul folosit. Noua generatie de masini de gravat in substrat cu laser este mult mai rapida si mai fiabila decat versiunile anterioare.
Pret: 43 000 EUR fara TVAProductie in masa folosind o tehnologie fara sudura
Masina 3D de gravat cu laser in profunzime functioneaza pe un principiu relativ simplu: In mod normal lumina si razele laser trec nealterate prin sticla sau alte materiale transparente. Cand insa o raza laser este focalizata cu ajutorul unei lentile, in punctul focal temperatura creste si creeaza un mic punct alb. Prin realizarea unui nor de puncte se construieste un model 3D in interiorul obiectului, suprafata lui fiind insa neafectata.
Gama variata de materiale ce pot fi folosite pentru gravare
Masina poate crea modele 2D sau 3D atat in sticla sau cristal cat si in alte tipuri de materiale transparente. De asemenea poate fi folosita cu succes si pe acrilic.
Multiple aplicatii si domenii de utilizare
Desi aceasta tehnica a fost folosita la inceput pentru a produce in mare parte cadouri personalizate, cu diverse modele in interiorul unui bloc de sticla, intre timp domeniile de aplicare a acestei tehnici s-au extins si in sfera arhitecturala sau a designului. O alta utilizare care ia amploare este aceea a gravarii in pietre pretioase sau semipretioase. Este utila magazinelor de cadouri, scolilor, studiourilor artistice si creative, etc.
Acuratete mare pentru crearea unor modele cat mai realiste
Fiecare punct al modelului este bine determinat si reprodus cu precizie, la viteza mare. Tehnologia folosita este de calitate, asigurand realizarea unei reproduceri fidele a imaginii.
Usor de folosit si de mentinut
Avand dimensiuni reduse aceasta masina de gravat este ideala pentru producatorii mici si mijlocii care nu dispun de spatii mari. De asemenea, pentru cei ce nu sunt familiarizati cu acest tip de echipamente, aceasta este alegerea perfecta, modelele disponibile fiind create pentru o utilizare simpla si rapida.
Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsSpotLine SMART SLG3D-3000C | SpotLine SMART SLG3D-2000C
Tip de laserPompat cu dioda
Durata de viata a diodei20.000 de ore
Consum de energie<0.6KW
Timp mediu de gravare<2 min | Aprox. 3 min
Diametrul punctelor40-80 um
Dimensiuni maxime de gravare(mm)170x140x100 | 250x250x100
Dimensiuni de gravare dintr-un singur pas(mm)170x140 | 90x80
Viteza medie reala de gravare2800 pct/s | 2000 pct/s
Garantie1 an
Cerintele mediului de lucruTemperatura 15-30°C, umiditate <85%, fara condensare
Functie de productie in masa(9 cristale de dimesiunile 50*50*80mm pot fi incarcate pentru gravare)
AplicatiiPersonalizare de cadouri, magazine de cadouri, scoli, industria sticlei, studiouri artistice si creative, etc.
Consum de putere220V sau 110V ±10%
Greutate110 kg | 110 kg
Volum78x58x110 cm | 78x58x110 cm