Liquid Crystal PRO

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D.

Liquid Crystal PRO


Liquid-Crystal-Pro
Depaseste barierele in domeniul printarii de format mare!

Liquid Crystal Pro este un printer de format mare, cu rezolutie inalta, ideal in cazul cererilor de printuri 3D de dimensiuni foarte mari. Foloseste tehnologia de printare cu polimeri Daylight. Gama foarte mare de larga de polimeri este folosita in mod eficient impreuna cu printer-ul, oferind diverse proprietati, cum ar fi rigiditate, rezistenta si elasticitate ridicata

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Liquid Crystal Pro, o combinatie de proprietati si valori de neegalat!

 

Cu ajutorul acestui printer, veti produce mari obiecte de inalta rezolutie, ajungand la un cost mult mai mic in comparatie cu alte imprimante 3D. Elementul central al printerului Liquid Crystal Pro este tehnologia de printare cu polimeri Daylight. Prin combinarea unui ecran LCD de inalta rezolutie cu polimerii nostri special creati, atat designerii, cat si inginerii si artistii pot produce acum obiecte mari cu o rezolutie inalta.

Liquid Crystal Pro are un volum de printare de 470x240x340mm si are un cost foarte atractiv. Este ideal pentru arhitecti, designeri, ingineri si specialisti in prototipare industriala. Poate produce obiecte de dimensiuni mari cu doar o fractiune din costul obtinut cu alte printere 3D. Printer-ul Pro este de asemenea ideal pentru crearea unor loturi de piese mai mici. Fie ca doriti sa printati o piesa singulara, sau sa umpleti masa de printare cu 50 de piese, timpul de constructie va fi acelasi.

Avantaje:

 • Ecran cu cristale lichide
 • Transmisie puternica si stabila
 • Cuva durabila
 • Masa de printare de dimensiuni mari
 • Software 3D Creation Workshop
 • Foloseste rasini Daylight cu pret accesibil

Ecran cu cristale lichide

Integrat in printer-ul 3D, exista un panou LCD Ultra High Definition, ce este utilizat pentru solidificarea rasinii. Display-ul de 60 de centimetri (23.8' inch), ofera o rezolutie de 3840x2160, cu o dimensiune XY a unui pixel de 137 microni, rezultand astfel precizie si detalii fine. Prezinta luminozitate ridicata si un raport de contrast ridicat, pentru construirea de reprezentari cat mai amanuntite ale modelelor 3D.

Transmisie puternica si stabila

Liquid Crystal pro prezinta doua unitati de transmisie care nu necesita intretinere.
Pentru precizie, se folosesc suruburi de plumb de 2 mm si piulite de plumb pentru pozitionare precisa. Profilul sinei extrudate previne nealinierea. Combinate, acestea ofera de doua ori mai multa putere de ridicare decat in cazul modelului Liquid Crystal HR. Unitatile sunt suficient de puternice pentru a ridica si muta piese grele, pastrand in acelasi timp detaliile pieselor mici si complexe.

Cuva durabila

Pelicula cuvei cu care este echipat printer-ul Liquid Crystal Pro, este realizata dintr-un film FEP de 100 microni, care ofera o suprafata flexibila, antiaderenta, ce asigura desprinderea usoara a piesei printate de pe ecran. Doua garnituri de neopren asigura sigilarea completa a cuvei. Pelicula cuvei si garniturile pot fi inlocuite daca este cazul, pentru a asigura o performanta constanta pentru sute de printuri.

Masa de printare de dimensiuni mari

Masa de printare a echipamentului Liquid Crystal Pro este fabricata dintr-o placa de aluminiu pentru a asigura planeitatea. Clemele de prindere sunt de asemenea din aluminiu, asadar sunt rezistente la coroziune. Masa de printare este perforata pentru a permite rasinii sa curga si este abraziva pentru a asigura o aderenta buna a printului. Zona de constructie este de 470x240mm, oferind spatiu suficient atat pentru a imprima o serie de obiecte mici, cat si pentru o piesa de dimensiuni mari.

Software 3D Creation Workshop

La achizitia printer-ului Liquid Crystal Pro aveti inclusa o licenta pe un an pentru software-ul 3D Creation Workshop. Acesta reprezinta atat o aplicatie ce va ajuta sa taiati obiectele pe layere, cat si o aplicatie care va ajuta sa controlati printer-ul. Software-ul este compatibil cu sistemul de operare Windows. Acesta va permite importarea fisierelor STL si ofera diverse functii pentru golirea obiectelor, generarea de suporturi, etc. Odata ce modelul este pregatit, puteti genera layere si il puteti crea cu ajutorul printer-ului Liquid Crystal Pro din aceeasi interfata.

Foloseste rasini Daylight cu pret accesibil

Noile rasini Daylight sunt disponibile intr-o gama larga de duritati, nivel de flexibilitate, precum si de culori. Liquid Crystal Pro este livrat cu 5 kg de rasina Daylight Pro Firm, de culoare gri. Acesta are o formula ideala pentru printurile de obiecte mari, utilizand astfel volumul de constructie la maxim. Toate tipurile de rasina sunt solvente in apa, astfel incat nu sunt necesari solventi pentru post procesare.
 
 

 

 

 
 Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


TehnologiePrintare 3D rasina fotopolimerica de tip Daylight
Specificatii LCD23.8 inch
ConectivitateUSB
Control printerPC, Software Creation Workshop
Material printareRasini polimerice Photocentric Daylight
Sistem umplere rasinaManual
Volum constructie470 x 240 x 340 mm
Grosime layer50, 100 microni
Dimensiune pixel XY137 microni
Viteza la 100 microni50-70 secunde/layer
SoftwareLicenta 1 an Creation Workshop
Sistem de operare compatibilWindows
Dimensiuni printer82 x 49 x 74 cm
Putere100-240 V –priza UK/USA/EU
Garantie2 ani  CATEDRALA

     

      

   

  BEARDED YELL

   
     
   
   

  SCHELET

   
  SCHELET PICIOR
                     

  SCHELET OASE COXALE