In contextul COVID-19, primirea clientilor si ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendata. De asemenea, livrarile comenzilor pot suferi intarzieri.

Liquid Crystal HR

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D.

Liquid Crystal HR


Liquid-Crystal-HR
Creeaza obiecte de inalta rezolutie cu noul Printer cu Cristale Lichide HR!

Liquid Crystal HR este un printer de format mediu, cu rezolutie inalta, ideal pentru majoritatea aplicatiilor de printare 3D. Acesta foloseste tehnologia de printare cu polimeri Daylight. Detinem o gama foarte larga de polimeri care functioneaza eficient in printer, furnizand fiecare proprietate posibila, de la rasina elastica pana la cea de natura dura.
Pret UNITATE DEMO
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Printerul de format mediu esential pentru rezultate cu o rezolutie inalta, ce prezinta compatibilitatea perfecta intre ecranul touch screen si Wi-Fi!

 

Printerul HR are ca element central noua tehnologie de printare cu polimeri Daylight, reprezentand cel mai important element al sau. Prin combinarea unui ecran LCD de inalta rezolutie cu polimerii nostri special creati, atat designerii, cat si inginerii si artistii pot produce acum obiecte mari cu o rezolutie inalta, la o fractiune din costul altor imprimante 3D.

Acesta are un volum de constructie de 196mm x 147mm x 250mm, prezentand ecran touch screen integrat si conexiune prin Wi-fi. Ofera un ajutor substantial in cazul medicilor stomatologi, designerilor, bijutierilor, inginerilor si specialistilor in prototipare industriala. Printerul HR este ideal pentru productia obiectelor de dimensiuni medii, la o fractiune fata de costul altor printere 3D.

Avantaje:

 • Ecran cu cristale lichide
 • Transmisie stabila si puternica
 • Rasini Daylight cu pret accesibil
 • Cuva mare durabila 
 • Puterea debitului printului 3D

Ecran cu cristale lichide

In printer-ul 3D este integrat un panou LCD de inalta rezolutie, acesta fiind utilizat pentru solidificarea rasinii si ulterior pentru crearea de piese.
Display-ul de 9.7'' ofera o rezolutie de 2K, cu o dimensiune XY a unui pixel de 97 microni, ruzultand astfel precizie si detalii fine.
 

Transmisie stabila si puternica

Printer-ul Liquid Crystal HR prezinta o unitate de transmisie care nu necesita intretinere pentru caracteristicile modernizate ale sale.
Printer-ul permite o precizie marita, depasind asteptarile, oferind o fiabilitate crescuta pentru a printa pe ambele parti, putand crea obiecte solide, dar cu detalii complicate.

Software Printflow3D

Noul soft Printflow 3D este open source si usor de utilizat. Este special proiectat pentru a face printurile mai rapid si mai usor. 
Puteti trimite fisiere prin Wi-fi direct de pe desktop, de altfel puteti insera fisierele dorite direct in printer, prin intermediul USB.
Prezinta un sistem integrat de 7'' cu touchscreen ce permite controlul sigur si rapid al printerului.
 

Rasini Daylight cu pret accesibil

Rasinile Daylight sunt noile elemente cu care ne mandrim, disponibile intr-o gama larga de  duritati, nivel de flexibilitate si de culori, permitand mult mai multa versatilitate, oferindu-va libertate si posibilitatea unei alegeri variate din punctul de vedere al aplicatiilor. 
Toate tipurile de rasina sunt solvente in apa, astfel incat nu sunt necesari solventi pentru post procesare.
          

Cuva mare durabila 

Cuva este reproiectata pentru a fi acum mult mai usor de folosit si pentru a avea o durata mai mare de viata.
Tensiunea crescuta a filmului permite folosirea unei distante mai mici, in acelasi timp mentinand o buna viteza de miscare, astfel eficienta platformei crescand.


Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


TehnologiePrintare 3D rasina fotopolimerica de tip Daylight
Specificatii LCD9.7
ConectivitateUSB, Wireless
Control printerInteractive 7
Material printareRasini polimerice Photocentric Daylight
Sistem umplere rasinaManual
Volum constructie196 x 147 x 250mm
Grosime layer25, 50,100 microni
Dimensiune pixel XY96 microni
Viteza la 100 microni23-55 secunde/layer
Software Licenta 1 an Creation Workshop
Sistem de operare compatibilWindows
Dimensiuni printer31 x 28 x 57 cm
Putere100-240 V –priza UK/USA/EU
Garantie1 an
Garantie extinsaN/A  CASTEL

    

   

    INELE

    

   

   

  DEMON

   

   

  NAVA

   

  TURBINA