Linie de productie etichete autoadezive din rola (printare si taiere pe contur), volum mediu de lucru

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Linie de productie etichete autoadezive din rola (printare si taiere pe contur), volum mediu de lucru

Linia de productie pentru etichete autoadezive este o solutie completa ce inglobeaza un echipament de printare a etichetelor in role, precum si un sistem automat de derulare, taiere pe contur, decolare si roluire a acestora. Atelierul este destinat prototiparii sau productiei de volum mediu de etichete utilizate in industria alimentara si a bauturilor, semnalistica si productie publicitara, etc.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

1. APLICABILITATE

Produse finite

Aplicabilitatea etichetelor autoadezive este practic nelimitata: etichete pentru sisteme de alarma si securitate, etichete cu coduri de bare, stickere pentru carti de vizita, etichete cu coduri de culori si alfa-numerice, etichete volumetrice, decaluri, etichete pentru articole sportive, decaluri pentru echipamente de protectie, etichete cu date de identificare a produselor, etichete pentru industria alimentara si a bauturilor, etichete pentru produse transportate, stickere pentru masini, etc.

Piete si marime firma beneficiar

Datorita integrarii complet automatizate a echipamentelor componente, aceasta linie de productie se adreseaza firmelor care au printre activitatile principale realizarea de etichete autoadezive sau care au un volum constant si consistent de cereri pentru acestea.

2. INVESTITIE SI INFORMATII FINANCIARE

Investitie necesara in utilaje

Linia de productie include toate echipamentele necesare printarii, taierii pe contur si decolarii etichetelor autoadezive. Transferul de date se realizeaza cu usurinta, prin intermediul conexiunii USB.

Imprimanta poate printa color etichete cu lungime maxima de 1,2mm la o rezolutie de pana la 600x1200dpi. Viteza de printare de pana la 9 metri pe minut sustine o productie de etichete de volum mediu. Imprimanta accepta diverse tipuri de materiale (hartie, PP, PET) si de diverse grosimi.

Sistemul de taiere este de fapt un cutter plotter de mici dimensiuni, cu taiere pe contur, integrat intr-un sistem complex cu derulator si roluitor pentru etichete. Taierea se realizeaza automat, indiferent de forma etichetelor. Accepta materiale cu latimea maxima de 400mm, iar latimea maxima de taiere este de 300mm.

Marja profit

Marja de profit pe care o puteti obtine cu ajutorul acestui atelier variaza in functie de aplicatiile pentru care il veti utiliza, preturile de vanzare ale obiectelor finite din zona in care va aflati, sau marimea comenzilor plasate de clientii dvs. Astfel, marja poate varia intre 80% si 200%. Dupa ce veti avea un volum mai mare de lucru si veti creste comenzile catre furnizori, discount-urile obtinute va vor ajuta sa cresteti marja de profit progresiv.

Productivitate obtinuta

Productivitatea de lucru poate varia in functie de tipul obiectelor personalizate, insa in medie veti putea produce un numar de 1000 de obiecte pe ora, valoarea maxima putand sa atinga si 2100 de piese pe ora, in modul de productie.

Durata amortizare investitie

Durata medie de amortizare a investitiei poate varia intre 1 si 2 ani, in functie de volumul comenzilor si de productivitatea de lucru.

3. SPATIU

Spatiu de lucru necesar

Datorita faptului ca ambele echipamente sunt foarte compacte, spatiul de lucru necesar pentru acestea nu este mai mare de 2-3mp.

Cerinte locatie

Locatia in care va avea loc productia trebuie sa tina cont de cateva cerinte minime:
- Amplasare intr-un vad comercial
- Temperatura trebuie sa fie constanta si sa se incadreze in intervalul 10-32ºC
- Umiditatea aerului nu trebuie sa depaseasca 80%
- Asigurarea unei bune iluminari a intregului spatiu de lucru
- Asigurarea impamantarii prizelor
- Asigurarea ventilatiei spatiului

4. PERSONAL

Pentru o productie de calitate, va trebui sa aveti si un personal pe masura. Pentru acest atelier noi recomandam minim 2 angajati, din care unul sa fie operator grafica (nivel experimentat) si unul operator echipamente (nivel experimentat). Este important ca personalul sa fie instruit in utilizarea echipamentelor, iar operatorul sa aiba si cunostinte de mentenanta si calibrare. 

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.