Laborator de digitizare carte veche Scan BOOK 600Sistem grafica laborator digitizareLaborator de digitizare carte veche Scan BOOK 600
Laborator de digitizare carte veche Scan BOOK 600Sistem grafica laborator digitizareLaborator de digitizare carte veche Scan BOOK 600

Laboratorul de digitizare carte veche Scan BOOK 600 este un sistem complet de scanare digitizare si arhivare a cartilor si a altor documente legate. Scan BOOK 600 a fost creat datorita cerintei unui sistem complet de scanare si digitizare a cartilor ce poate fi folosit de aproape oricine cu usurinta. Scanner-ul este semi-automat, sistemele grafice de prelucrare a imaginilor sunt dotate cu software-uri puternice ca Book Restorer, PDF4Books si Abby Fine Reader.


0721.029.776    (Cristi D)
sales3d@zspotmedia.ro

0729.288.837    (Denis)
vanzari@zspotmedia.ro
Descriere
 • sistem complet ce include: scanare, procesare, arhivare, distributie online
 • scanner de ultima generatie semi-automat
 • servere stabile pe platforma LINUX
 • software de distributie cu interfata prietenoasa
 • usor de folosit
 • suport tehnic remote
 
*suport in redactarea proiectului de finantare
Avantaje
Proces de digitizare mult mai rapid si usor
Procesul de digitizare a cartilor si manuscriselor vechi este acum mult mai usor cu Sistemul Scan BOOK 600. Camera de mare rezolutie a scanner-ului (35 Mpixel) ofera imagini de calitate superioara, la o viteza de 500-700 pag/h. Transportul fisierelor scanate se face pe unitati de stocare speciale, astfel informatia ajunge rapid si in siguranta catre statiile grafice pentru a putea fi prelucrate. Scaner-ul salveaza in acelasi timp doua tipuri de fisier, unul pentru arhivare si altul pentru distributie online. Astfel in timp ce facem digitizare pentru distributie online si offline, reusim sa conservam si sa arhivam informatia de pe acel document.
Proces de digitizare mult mai rapid si usor
Statii grafice
La statiile grafice din dotarea laboratorului de digitizare, documentele sunt prelucrate pentru a putea fi distribuite cu usurinta. Imaginile scanate sunt prelucrate astfel: se scoate background-ul, se indreapta curbura paginii daca este nevoie, se indreapta textul daca este necesar, se face OCR-izare. Dupa toate acestea procese detinem documentul scanat in forma finala PDF sau PDF/A.
PDF-ul este tipul fisierul cel mai folosit in distributia de informatie si este acceptat de majoritatea bibliotecilor din tara si de pe tot mapamondul.
Software distributie online
Software-ul de distributie online poate fi creat in functie de necesitatile utilizatorului. Accesul la informatie prin acesta se poate face pe baza de utilizator cu parola, sau free, utilizatorul poate printa/exporta/trimite catre email cartea/documentul gasit in biblioteca digitala. Software-ul poate oferi informatii proprietarului privind numarul de descarcari a unei carti, utilizatorii care au descarcat/printat cele mai multe carti etc.
Server de arhivare
Server-ul de arhivare este ales in functie de volumul de documente pe care dorim sa le arhivam. Server-ul de distributie este mai special, acesta trebuie sa aiba o viteza mare de procesare. Este ales si in functie de cati utilizatori va avea in acelasi timp biblioteca digitala.
Solutia optima de scanare si arhivare documente
Scan BOOK 600 este solutia optima de scanare si arhivare a documentelor pentru biblioteci, arhive, ministere, universitati, manastiri, etc. Este foarte usor de folosit, nu necesita mentenanta si consumabile, este controlabil remote de la sediul furnizorului.
Specificatii
SKUEXP.00SCANBK.600
Specificatii tehnice Scan BOOK 600
Tip scannertehnologie planetara - COLOR
Rezolutie scanner200dpi - 300dpi - 400dpi - 600dpi
Iluminare scanner
 • fara lumina
 • optional iluminare LED
 • Viteza scanare 300 - 1000 pag/h
  Mod scanare
  • semi-automat
  • manual
  Conectivitate scannerUSB, VGA, Retea
  OptionaleDVD Writer, hard disk, cititor card, cosilamp, tastatura
  Aplicatii

  Alte cautari: dotare laborator digitizare, laborator digitizare, atelier digitizare, atelier arhivare, sistem digitizare carte, scanare carte, laborator scanare carte, digitizare manuscrise,