[ INCHIRIERE ECHIPAMENTE FORMAT MARE ]

Acest serviciu este momentan indisponibil!Inchiriere echipamente format mare  
 
Contacteaza consultantul Z Spot Media
 
Telefon Consultant Z Spot Media 021 420.50.93, 077 163.81.00, 0722 215 867
Email Consultant Z Spot Media   it@zspotmedia.ro


Echipamente disponibile

Avantaje inchiriere echipamente

Conditii inchiriere echipamente
 


Inchiriere echipamente Plotter A0, Scanner A0Pentru firmele interesate in inchirierea de echipamente format mare ( A0 ) pe durata unui proiect - de la 3 zile la 3 luni -, Z SPOT MEDIA va pune la dispozitie si aceasta solutie.

Va oferim cele mai performante echipamente precum si consultanta specializata in alegerea echipamentului potrivit pentru inchiriere.


Echipamente disponibile pentru inchiriere:

 


 • Scanner color format mare –latime activa scanare 40inch, rezolutie optica 600dpi, color
 • Printer CAD format mare –latime printare 44inch, rezolutie 1200x600dpi, color, modul PostScript inclus
 • Multifunctional A0 color – scan-copy-print
 • Masina de pliat planuri A0
 • Copiator A


Echipamentele puse la dispozitie pentru inchiriere sunt produse de varf ale celor mai prestigiosi producatori mondiali si dispun de cea mai noua tehnologie respectand chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Toate echipamentele sunt permanent testate, verificate si intretinute la standarde de calitate superioara. Noi intelegem cerintele profesionale din climatul de afaceri actual si drept urmare baza noastra de echipamente este constant reinnoita.


De ce inchirirere plotter, scanner A0 sau copiator

 


Exista cateva situatii in care solutia de inchiriere a echipamentelelor este mai potrivita decat achizitionarea acestora. Iata cateva dintre ele:

 • Aveti un proiect care implica printarea de documente format mare si doriti sa aveti un plotter la indemana pentru un control complet al proiectului - un print in ultimul moment, schimbari urgente la o schita, etc. Solutia ? Inchirierea unui printer.
 • Aveti o arhiva proprie de documente format mare (Harti, planuri, schite, etc) pe care nu doriti a o lasa pe maini straine. In cazul in care arhiva contine maxim cateva mii de documente si doriti digitizarea acesteia cu specialistii proprii, atunci solutia de inchiriere unui scanner A0 este cea mai potrivita solutie
 • Echipamentul Dvs (scanner, plotter, copiator) este defect si aveti nevoie de un inlocuitor pentru a nu depasi termenele de predare ale proiectelor Dvs. Prin inchiriere, rezolvati problemele
 • Tot in cazul unui proiect foarte mare si cu un termen de predare foarte strans, este posibil sa aveti nevoie de inca un echipament pentru a face fata volumului mare de lucru pe termen scurt.
 • Daca sunteti firma de prestari servicii (copy-center) este posibil sa aveti nevoie temporar de un echipament A0 in cadrul unui proiect pentru unul din clientii Dvs obisnuiti.Conditii inchiriere echipamente 
 
 • Plata asigurarii echipamentului pe perioada inchirierii
 • Plata unei garantii ce va fi returnata dupa incheierea contractului


Detalii inchiriere echipamente  mai multe detalii despre inchiriere echipamente large format...


Top