Imprimanta Sublimare ciss-P50

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Imprimanta Sublimare ciss-P50


Imprimanta sublimare
Imprimanta foto pentru sublimare cu 6 culori, perfecta pentru imprimari si personalizari obiecte promotionale, inscriptioneaza calitate fotografica pe CD/DVD. Este un mic laborator fotografic, ideala pentru start-up in industria publicitara. NOTA : IMPRIMANTA NU MAI BENEFICIAZA DE GARANTIE DACA SE ADAUGA CISS

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar. 

Imprimantele de sublimare cu sistemele ciss sunt destinate indrustriei publicitare fiind utilizate pentru a printa volume mari. Cu sistemul ciss instalat imprimanta poate printa de pana la 700% mai mult decat cu cartusele originale.

Reguli importante care trebuie respectate la folosirea unui echipament cu sistem CISS:

 - Asezati intotdeauna sistemul CISS pe aceeasi masa sau pe acelasi birou cu imprimanta; Sistemul CISS nu trebuie NICIODATA ridicat sau coborat fata de nivelul imprimantei; nerespectarea acestei reguli poate conduce la probleme de tiparire sau chiar la defectarea echipamentului dvs. 

 - Pentru reumplerea sistemului CISS, folositi numai cerneala SpotLine HIGH QUALITY speciala pentru echipamentul dvs; folosirea unor cerneluri de calitate indoielnica poate conduce la defectarea imprimantei dvs.

 - Reumpleti intotdeauna rezervoarele externe ale sistemului CISS atunci cand nivelul cernelii a ajuns la 20% din total; folosirea cernelii pana la ultima picatura va afecta sistemul de presiune din CISS iar aceasta va genera probleme cu tiparirea.

Nerespectarea acestor reguli conduce la pierderea garantiei oferite de Z Spot Media

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


FormatA4
Viteza printare alb-negru37 ppm
Viteza printare color38 ppm
Rezolutie alb-negru5760 x 1440 dpi
Conectivitate PCUSB 2.0
Alimentare cu hartie120 coli
Dimensiuni mediu de printareA4, Letter, Letter Legal, Personalizat, A5, A6, B5, C6 (plic), 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm, 16:9
Printare CD/DVDDA
Sistem de operare compatibilWindows 2000, Windows XP, Windows Vista, , Windows XP x64, Windows 7, Mac OS 10.3+